Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To Dworkin - myslím že si můžete podat ruce, s tím klikacím botem jsi musel přijít první, protože není možné aby tvoje (jako obvykle) přitroublé názory měli víc než 10+ a všechny ostatní 10- ... alespoň tak to bylo ráno, teď už to někdo překlikal na přesný opak :D
  • U PS3 verze jsem žádné problémy nezaznamenal, MP běží bez problémů
  • Tak co tak čtu, vidím, že jsou tu opravdu inteligentní příspěvky, které se týkají tématu, proto se také vyjádřím, jak to mám se Skyrimem a Dark Souls. Na Skyrim jsem těšil dlouho a doufal jsem, že si spravím chuť po Oblivionu a Fallout 3. Ano, přátelé podlehl jsem hypu a hru přeobjednal a stalo se mi to snad poprvé. Jinak běžně využívám pirátskou zátoku. Prvních pár hodin, jsem si myslel, jak jsem dobře neudělal, říkal jsem tvl hra roku při nejmenším a pak zlom. Začal jsem o tom přemýšlet, questy se opakovaly, působení mé postavy neodráželo změny, linie byly v podstatě jako přes kopírák- šlo jen o to jak se stanu vůdcem cechu. Uvědomil jsem si, jak je ta hra šileně povrchní a nejde do hloubky. Je to krásně naleštěné na povrchu, ale uvnitř je to shnilé až do morku kostí. Od té doby jsem Skyrim nainstaloval asi 3krát. 5 Hodin jsem to modoval, chvíli jsem se kochal a grafikou a pak zas a znova odinstalovával, jelikož pachuť té mizerné hratelnosti se mi objevovala dříve a dříve. Ano Skyrim považuji za jednu nélí nejhorší hru, co jsem si koupil. A Dark Souls? poprvé jsme o tom slyšel, když to výhralo RPG roku zde na Games.cz. Hmm říkal jsem si mlátička, to člověka odkojeného Planescape: Torment a dalších legendách nebude bavit. Pak až to vyšlo na PC, jsem to zkusil. No nikam jsem se nedostal a letělo to z disku asi po hodině. Po pár týdnech jsem se k tomu vrátil a už jsem se toho nepustil. Tak do detailu propracovanou hru jsem nehrál snad deset let. Vše do sebe zapadá. Hra je vybroušená v hratelnosti k dokonalosti. Příběh je tvořen hráčem= konečně to někoho napadlo. Prostě jsem to znova odinstalovat a objednal jsem si originálku. Od té doby tato hra sídli v mém pomyslném best of best žebříšku s dalšími legendami. BG,Icewind Dale, už zmíněný Planescape: Torment, Kotor, Half, Doom a další. PS. Lituji všechny, kteří se prvně díváji na grafiku.
  • Anonyme, je trhem v oku nedospělého mladého muže s klikacím botem a spoustou volného času. Těch 18 minusek se tam objevilo v průběhu několika vteřin.
  • My jsme si to přečetli už nahoře. Nejsme nemyslící zvířata. *1*

Jinak s tebou souhlasím, že bejt agresivní kvůli hře je docela legrační. But that's my point, actually.
  • Když toto tedy není pro tebe shazování, zbývá poslední otázka :
    PROČ JSI TEDY NAPSAL TENTO JENŽ JE TRNEM OKU 18 ČTENÁŘŮ.
  • no to ze to ma ovracanu grafiku by som este ozelel ale ze to ide 20 fps seka to a prekresluje obraz tak to je proste premna neakceptovatelne
  • Hoši,hoši...Nechcu rejpat, ale řekněte mi kdo je tu nemyslící zvíře, když se tu hádáte kvůli HŘE...Radši si zahrajte, a nespamujte tu diskuzi o tom kdo co hraje,co je lepší a a kdo je nemyslící zvíře.

PS: Omlouvám se že to tu je dvakrát, poprvé sem to poslal trochu jinam než sem chtěl...xD *3* *3*
  • Ne, není to shazování hry. Shazování hry by to bylo, kdybych napsal, že ta hra je příšerně nudná. Když napíšu, že _mě_ nudila, je to něco úplně jinýho. Chápeš ten rozdíl?
  • Hoši,hoši...Nechcu rejpat, ale řekněte mi kdo je tu nemyslící zvíře, když se tu hádáte kvůli HŘE...Radši si zahrajte, a nespamujte tu diskuzi o tom kdo co hraje,co je lepší a a kdo je nemyslící zvíře *3* *3*
  • Ano, ale proč píšeš : Skyrim je pěkná hra, která mě na dlouho zabavila. První Dark Souls mě znudila během několika hodin.

Toto je upřimně shazování hry tupého nemyslícího zvířete.

Ovšem jsi měl pravdu s nepochopením, přečet jsem toto vskutku narychlo tak se omlouvám.
    Jinak po druhém přečtení musím akorát souhlasit s druhou větou.
  • Jsi fyzicky schopný vstřebat poznání, že někdo může na grafické zpracování hry klást důraz a přitom to není povrchní hlupák? Zkus to. Vím, bolí to. *3*
  • Odulin
    Jedničku jsem snad ani pořadně nehrál. Ale včera jsem na rozjížděl 3x od začátku 2. díl a chytlo mě to. Dost zajímavá kombinace herních mechanismů. Ale nevim jestli budu mít nervy dojet to do konce. :/
  • Obávám se, že jsi nepochopil to, co jsem napsal. *4*
  • Zřejmě sis nepřečetl odstavec SHAZOVÁNÍ HER.
    ale to je v pořádku pro nemyslící zvíře.
  • Toto není o grafice ale o hře.
    Když se ti tolik líbí grafika, bež si zahrát BATTLESHIT 4.
  • 20 fps a grfika jak na mobile, parada. demon souls som hral a bavilo ma to ale toto ma strasu grafiku ozaj uplne ma to odradza si to vobec zahrat.
  • Nemáš obavu, že tím "hry, které jsou prostě lepší" ses sám zařadil do té kategorie nemyslících zvířat? Není hraní náhodou o tom, co toho kterého hráče baví, ať už si o tom ostatní myslí cokoliv? Hm? ;)
  • Konečně někdo, kdo se vyjadřuje přesně.
    Nechci říct že Dark souls je horší než Skyrim, ale už mě štvou Fanboys/girls
    jak sem povídal : typu blbého nemyslícího zvířete jenž pro něj je jediná věc nejlepší hra a fakt blbě shazuje hry, které jsou prostě lepší.

Já osobně jsem taky Skyrim hrál a prostě se mi zdál horší.
    (Opět musíte omluvit mé pravopisné hrubky, jak jsem povídal, nejsem moc dobrý pisatel).
  • Miserius
    Budto jsi v lokacich ktery to nepodporujou (treba Grave of Saints nebo jak se to jmenuje mi coop taky nedovolil) a nebo jsi fakt offline, jinak s tim žádnej problem nemam... Jen tak mimochodem ted uz muzes pouzite (Small) White Sign Stone i v undead formě

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit