-
Co se týče tý cesty od pavoučnice, tak to s tebou úplně soucítím. Bohužel jsi minul jsi alternativní cestu. V Blightown je obří výtah, takové pohybující se kolo s plošinama. Nahoře v truhle je klíč, který by tě dovedl přímo k úvodnímu ohni (Firelink shrine) asi za 2min. (Jako master key, bys to mohl jít hned od začátku naopak.) Kdyby ses vydal touhle cestou, tak vedla ještě zkratka přes les. V tvé cestě přes Depth je ještě odbočka dlouhým tunelem, kudy jsi předpokládám šel. Jinak bych tě litoval ještě víc ;-)
Na ten progress jsem se ptal jen proto, že jsem si v jedničce už v AnorLondo myslel, jak jsem daleko a ono cca 1/3 hry *1* -
Diablo taky neni naky obyč rpg. Diablo definovalo svou vlastni kategorii diablovek.
Diablo hardcore forever! -
až na Solaira, kterého jsi zabít nemusel a šlo to udělat tak, aby přežil, s tebou souhlasím *4*
-
Já fandim všem ať si to užijou.
-
epilepticky odpad nehram sorry ok hrajte sa. taketo hry vychadzali pred 15 rokama. a dnes ma aj iphone lepsiu grafiku jak ps3 verzia tejto hry. a ake nepravdy tu pisem? http://www.youtube.com/watch?v=6YJPVIA8nmM
-
Darksouls má příběh, který je tvořen hráčem? Já ho v jedničce vůbec nevnímal. (Pozor velký spoiler DS1) Jsem mrtvý, jdu zazvonit na 2 zvony, pak dojdu pro mísu, dám do ní 4 duše a zabiju hlavního bose. Je tam občas kámoš solaire, kterého jsem někde dole v pekle musel zabít, pač si dovoloval.
Prosím tě mohl bys mě ten příběh, jak ho vnímáš ty, v pár větách vysvětlit a taky vysvětlit jak ho ovlivňuju? -
V jedničce byl warp dostupný v půlce hry, tady je od začátku. A jak píšeš, jen mezi některými, což je imho hodně velký rozdíl. A otevírání zkratek ne vždy pomohlo - ještě živě si pamatuju, jak mě hra donutila doběhnout od druhého zvonu u pavoučice až do pevnosti, s neomezeným warpem by to byla záležitost na pár sekund. A v dvojce je zkratek hromada.
Vypsal jsem víceméně všechny chyby, které mi vadily - občas grafika, díry v level designu (některé věci jsou prostě nelogicky navrženy) a nic moc bossové...
Nevím přesně, jestli jsem v půlce, ale odhadem bych to tak viděl. Podle npcček mám kuchnout 4 velké příšery a já mám prozatím 3. Jsem na cestě ke čtvrtému. Potom by se (podle toho, jak to řešili v minulých dílech) měla otevřít cesta k dalšímu obsahu, ale nemyslím si, že to bude přesně polovina hry, 4 bossové mi přijdou jako dost velký úkol. Mám dodělané ještě nějaké vedlejší oblasti, proto si myslím, že jsem někde v půlce... -
Seš fakt divnej. Nemůžeš fandit Spartě i Slávii.
-
Hmm, já mám rád DS i Skyrim.
-
Já si Darksouls koupil (první díl) a zklamán jsem rozhodně nebyl. Teda až teď, když jsem po 150 hodinách zjistil, že to co jsem 4x dohrál nebylo RPG, ale akční hra. Jdu spáchat harakiri!!! *2*
-
*1*
-
co ja vim, treba jsou mezi nami lide, kteri DS neznaji a mohli by nabyt dojmu, ze koupi DS2 dostanou opravdove RPG a nasledne by byli zklamani
-
No ani diablo nie je RPG ;) Aj DS aj Diablo su akcne RPG.
-
s tim se neda nez souhlasit, na druhou stranu pochybuju, ze by autor prvniho prispevku, oznacil Diablo za rpg :D
-
Přemísťování mezi ohníčky bylo už v jedničce. O fous později a jen mezi některými (wrap). V jedničce bylo moc pěkné otevírání si zkratek, to by teď ve dvojce postrádalo význam. Škoda, ale nejde o nic zásadního.
Level design byl už v jedničce nic moc. Teda dle mého vkusu. (Dvojku neznám)
A jaké chyby máš na mysli? A jak víš, že jsi v půlce? -
Offline nejsem a pořád to blbne.Chvíli to jede a pak už ne:-)))
-
Akční rpg by ti vyhovovalo? A má tvoje poznámka nějakou hlubší pointu?
-
Byl jsem zvědavý. Stačí? Nebo chceš zavádět nějaké podmínky, které musí člověk splnit, aby mohl otevřít diskusi a případně se do ní zapojit? Protože pak bychom se oklikou dostávali k tomu zvířátku. *3*
-
šak já mluvil o náročnosti= obtížnosti, což je hlavní důvod proč je dark souls tak opěvovaná. Není náhodou důvod že si se nedíval na net, protože si ho tenkrát neměl? Já ho v roce 2001 neměl určitě, ale už to nebyla taková vzácnost. Systém boje byl v té době revoluční, to se u DS říct nedá, je to jen evoluce herních mechanik ale pořád mě to příjde jako upgrade Severance BOD, neříkám, že je to špatně, ale nemůžu DS považovat za originální koncept. Jasně že zaostává dyk je to o 10 let starší hra a byla by to ostuda kdyby nepřišli s novými nápady, ale s atmosférou nesouhlasím, ta byla parádní, alespon v té době kdy BOD vyšlo
-
vetsi rpg jak cela serie diablo...