Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To je asi ta největší sračka, co jsem tu četl. To sis naklikal sám ty plusy? Doufám, že ano. Jelikož ta věta o Mass Effect a Wicher by se dala zapsat do kroniky blbosti games.cz. Mass Effect má asi nejhůře udělanou obtížnost ve hrách a Witcher je zas strašně primitivní i nejtěžší. Boss fight ve druhé kapitoly na 5-6 ran a je dole. Trapné, casualní. Výsměch. Mass Effect je také casual a jen uměle navyšuje nerealisticky obtížnost. Dark Souls dáš se skillem bez smrti na levelu 1 celé, když to máš nacvičené. Tvůj koment je naprostá SRAČKAa a ty plusy? Tvůj bot nebo debilita zdejších magorků.
  • PravyMonty
    Off-topic: Jsem jediný komu se nejde připojit v Dark Souls(1) na PC do GFWL/Online modu?
  • Co se týče příběhu v Minecraftu. Heleď asi tak, že se se svojí fantasií fakt vyřádíš. Věř mi bude se ti to líbit. Vůbec nebudeš ničím svázán. Dej pak vědět jestli se ti příběh z Minecraft líbil víc než z Darksouls. Přikládám jedno video jako inspiraci http://www.youtube.com/watch?v=T8fk8vSP-Ec
  • Hmmm..serie TES ma toho co popisuješ tuny, a taky to není napsany na kazdym sloupu, proto to mozna plno lidi nevi, stejne jako v DS když radne vse zkoumas a zapojíš mozek zjistis detaily ktere jsou vice nez zajimave..takze..v tomhle není DS v nicem vyjimecna.
    V TES si pribeh sam tvorit muzes...ostatne podtitul TES III Morrowind byl You write the Story, ovšem problém je když hrac COD jde hrat třeba Skyrim..to pak pise na fora jaka to je sragora..ale nic..je to furt dokola. Někdo holt vi o cem mluvi někdo ne..
  • MickeyMutant
    Hráč si dotváří nebo spíš domýšlí kontext, který tvoří historii světa Dark Souls. Samotný děj, příběh hry (útěk z vězení - oživení zvonů - probuzení obřího hada - získání "Lordvessel" a čtyř hlavních duší - obětování/neobětování "Lordvessel" - poražení Gwyna - rozdmýchání/nerozdmýchání ohně) ovlivnit prostě nemůže. V Zaklínači jsi půlku hry mohl plnit jiné questy a bojovat za jinou stranu.

Vzhledem ke kryptickému přístupu v Dark Sous si tedy člověk může vytvářet vlastní verze souvislostí, ale samotný příběh ovlivnit nemůže.
  • Když dojdou argumenty, přicházejí hloupé urážky. Dojití argumentů má jednu krásnou vlastnost. Dává se tím druhé straně za pravdu... *3*
  • Ne, to spíš lidi tady neznají rozdíl mezi příběhem a narací. Dark Souls má jen naprosto minimální naraci, ale má příběh.
  • Já Minecraft nikdy nehrál, čil mi prvně musíš povědět o čem to je *3*
  • Takže jako v minecraft? Takový příběh asi nedá vývojářům moc práce, že?. Přesto své fanoušky si evidentně najde. Navíc má parádní znovuhratelnost. Pokaždé může být o něčem úplně jiném...
  • Bych se hádal. Máš nějaké popletené. Zaklínač je předem předefinován na dvě možnosti a hráči si zvolí onu nebo druhou. Příběh je pořád napsán a liší se jen v detailech. Pořád je konzistentní příběh u kterého není potřeba zapojit vlastní hlavu, Na rozdíl od Dark Souls. Tam prostě není všechno černobíle a není ani vše dopovězeno, proto tady na scénu přichází představivost hráče, který příběhu dopomáhá a každý hráč příběh cítí nějak jinak, proto v Dark Souls příběh TVOŘÍ HRÁČ.
  • Jestli máš nějaké psychické problémy, je potřeba vyhledat odbornou pomoc. Štěkaní hloupot ti od tvého problému nepomůže, ale jen se prohloubí.
  • To si teda nepletu. Je to propojené a dává kompletní příběh nejen z jednoho úhlu, ale z několika a dohromady to tvoří příběh Age of Firie
  • celkem pěkný, ale má to jednu zásadní chybku: že si pleteš samotný příběh hry s lore
  • No tak ten pán se nám teda projevil. *11*

1) Zjistil jsem, o sobě pár věcí které jsem netušil - inteligence, ignoranství, lhaní.
    2) Zjistil jsem, že na příběh musím mít fantasii abych si jej sám dotvořil/dovymyslel. No to jsem ale hlupák, že jsem ho tam nevnímal. Jdu si koupit koupit nějaký film a řeknu jim, že mi stačí obal, pač mám přeci fantasii.
    3) V neposlední řadě jsem zjistil, že vykřikuji o tom, že v DS není příběh. A to jsem si do teď myslel, že jsem se na něj pouze zeptal. Sdělil, že jsem jej nevnímal a nějakého pána požádal o vysvětlení. Každý nechť si můj příspěvek přečte a udělá si názor...
    4) Hraji to jako slasher bez otázek, když se na ten příběh ptám? Trochu paradox, ne?

Tohle fórum fakt není místo pro seriózní diskuzi. Jdu zas hrát DS a domýšlet si u toho ten bájný příběh, nastínění v intru, který by stál minimálně za knižní zpracování. To jsem asi šlápl nějakému fanatickému fanouškovi na kuří oko, nebo nevím proč se mi dostalo takové odpovědi... Neuvěřitelný pane s fantasií! Jsi borec dávám ti + *8*
  • ja vim, ja se snazil taky nekolik let po prvnim diablu lidem vysvetlovat, ze to ma s rpg pramalo spolecnyho (asi tak rozvoj postavy), az jsem to nakonec vzdal *5*
  • MickeyMutant
    Příběh v Dark Souls není tvořen hráčem. Na rozdíl třeba od druhého Zaklínače, kde si můžeš zvolit dějovou linku, tady nic takového neexistuje. To není a priori nic špatného, jen to prostě není ten typ hry, kdy můžeš ovlivnit, kudy se bude příběh ubírat.
  • kennyB
    Ok, v pohodě, nebudem se tu přece hádat *3* Hraju na konzoli a dokáže mě vytočit to, kdy se tu pcčkáři povyšují a myslí si, že konzolisti jsou odpad a přitom by si zrovna tuto hru na pc nezahráli, nebýt konzolí *3*
  • podobne hry hrajem. na mobile sa nehram na mobile telefonujem, a jak to ma mat dobru hratelnout ked to ide 25 fps co je epilepsya a este bez vsync prekresluje obraz jak ziletka. a to ako ze si myslis ze nejaky patch spravi ze zrazu to ps3 utiahne v 60 fps ach boze ,.. ok hraj sa. nechaj tak je to moj nazor, zas boli videa a fotky z PC verzie kde to je krasne, toto je strach co v poslednej dobe vypustaju na konzolach.
  • kennyB
    Proč mi sakra píšeš, že podobné hry nehraješ??? Klidně si vytáhni iphona a hraj si na něm. Zase jeden, co hraje hry jen kvůli grafice a na hratelnost se kouká až jako na druhořadou věc. Gratuluju *3* A že tam kolísají fps??? A co??? Která hra se může pyšnit tím, že je hned po vydání úplně odbugovaná a jede na krásných 60 fps bez jakéhokoliv kolísání??? Pokuď vím, tak na DS II vyšel zatím jen jedem patch.
  • Ano, je tvořen hráčem, abych byl přesný. Ten hráč musí být člověk inteligentní, otevřený novinkám a mít fantazii a umět anglicky. Pokud se ptáš na příběh, tak ti jeden z oněch faktorů chybí. Předpokládám ten první, ale to je jen domněnka. Takže k příběhu. Hlavní linie příběhu je poměrně prostá a o tu nikdy nešlo. Vždycky v této hře šlo o okolní příběhy a vytváření historie světa. Už intro dá hráči tolik otázek, že to spousta z ních zabalí a hrají to jako slasher bez otázek. A to je špatné. Svět do kterého jste vstoupili je plný mýtu a legend, které ti vypoví příběh Dark Souls. Příběh se nachází všude. Itemy, NPC, přátelé i nepřátelé máji svoji minulost, která souvisí s Age of Fire. Hrač se postupně dozvídá vše o Gwynovi a jeho rytířích. Jak se prodali temnotě Abbysu, něktěří z dobrých úmyslu(Artorias) a někteří naopak. Dozvídáme spoustu drobností o každém hráči v Age of Fire a každý ten střípek si musí složit sám hráč. Dozvídáme se, že Anor Londo není vůbec sluneční město, ale naopak město tmy, které žije jen v iluzi vytvořené Gwyndolinem. Mužem vychováného jako ženu, aby chrání Anor Londo. Dozvídáme se se o šílenství Seath the Scaleless a o jeho podivných sexuálních choutek. Otec Priscilly? Pomocí Darkwraith se dozvídáme mnoha další tajemství a všechno to hráč musí spravovat a vytvořit si obraz podle svého. Tvůrci záměrně všechno neprozrazovali, aby nechali spousta místa pro hráčovou představivost. Pokud to někdo nepřijme? Jeho volba, ale vykřikovaní o žádném příběhu, je vykřikovaní vlastní nevědomosti a ignorance nebo dokonce lži.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit