-
pozor, neplést si DS s rpg. Tohle není rpg, ale akční hra, protože nesplnuje nektere zakladni znaky žánru.
-
ten pan co ma vkus, ma uplne jiny vkus
-
Zapomněl jsem se vyádřit i kté obtížnosti - v Blade of Darkness se mě nestalo že bych šel 20x na Bosse, nebo se musel dívat na net, abych věděl co mám udělat (i když zrovna tohle považuju za mínus Souls, mohly by být víc otevřené)
-
Zřejmě nemá na to, aby hru dohrál, tak si to ospravedlňuje fpskama *1*
-
S nadšením jsem hrál jsem BoD i Dark/Demon Souls a i když byla tehdy BoD moje oblíbená, tak na Souls serii nemá ani náhodou. Systémem boje, atmosférou i celkově nápady zaostává a to i když nepočítám horší grafiku danou stářím Blade.
-
...Mozna ze chyba nakonec bude v tom, ze oni nevedi, ze ty diskuze se nedaji cist natoz v nich na neco reagovat....tak jim to rikam,treba jim to po letech uz konecne dojde. A ted jdu zpatky mezi inteligentni lidi, co se pri pohledu sem jen smeji az se za brichy popadaji.
-
Jsem cca za půlkou hry a zatím musím říct, že povedené jedničce hra nedělá ostudu. V některých ohledech první díl daleko převyšuje, bohužel však musím říct, že jsem zaznamenal docela znatelné chyby, které v předešlých hrách nebyly.
Za velký krok v hratelnosti považuji rozhodně přemisťování mezi ohníčky - fakt neuvěřitelně to pomáhá a hra není zkažená pobíháním mezi lokacemi. S tím souvisí další plus - mapa je ohromná, přesahuje obě dvě předešlé hry a co je ještě lepší, jednotlivá místa jsou originální. Pokud se jedná o nepřátele, pokračuje tendence z minulých her - zaměření je hlavně na boss fighty, cesta mezi úrovněmi je (až na pár míst) lehká.
Nicméně na druhou stranu mi místama opravdu vadí design úrovní (nutnost sehnat klíč do polorozpadlé chatrče, nemožnost přelézt 15 cm zídku...) a občas opravdu odfláklá grafika, která působí hodně nedodělaně (i místa v Demon's souls byla lepší). A navíc mi přijde, že se jaksi vytratila epičnost bossů. Připadají mi přeplácaní a bez špetky inovace. Navíc se místama autoři utrhli ze řetězu a udělali jinak triviálního bosse záležitost na hodinu.
Toť zatím asi vše.
Hru jako takovou hodnotit nebudu, zatím počkám, až hru dohraju a udělám si celkový obrázek. -
Myslím že všem fanouškům DS je Skyrim u paty. Jednou jsem to dohrál. Nebavilo mě to a znechutilo a už o něm nechci nikdy slyšet a vůbec ne v recenzi na Dark Souls. Bohužel Skyrim fans, jsou ti největší domyslete si sami(je to vulgární)
-
Samotný fakt že většinu diskuze tvoří absolutně pomýlené přirovnávání Dark Souls ke Skyrimu jí označuje za irelevantní.
Osobně jsem s pokračováním více než spokojen, Namco Bandai dodali přesně to co jsem od nich očekával. Berte nebo nechte být, hra určitě stojí za zahrání a ten komu se zalíbí se od ní jen tak neodtrhne. -
Pro mě je Dark Souls a Skyrim zhruba na stejné úrovni. Obojí jsem hrál zhruba 100 hodin, obojí se mi hodně líbilo. Obojímu bych dal 9/10.
Oblivion se mi líbil víc i než Skyrim i než Dark Souls. Toho jsem odehrál přes 400 hodin a dal bych mu 10/10. Planescape Torment jsem hrál nevím kolik hodin a dal bych mu taky 10/10.
Každý to vidí jinak. Mně třeba přišlo, že v Dark Souls si hráč příběh netvoří (je ukrytý v rozhovorech, které si jen přečtu), zatímco ve Skyrimu si člověk právě ten příběh tvoří - kam půjde, co tam bude dělat, jak bude řešit questy, s kým bude mluvit atd. Ale je to jen věc názoru, co koho baví. -
Když si myslíš že je to nuda, když nechceš hýkat se všemi ostatními :
Proč jsi sem napsal tento koment ?
Proč jsi sem vůbec lozil ?
Proč jsi vůbec Dark souls 2 otevřel ? -
AAA: Je to dobře do chvíle, kdy toto hodnocení začne zkreslovat nedospělý jedinec za pomoci zakázaných technických prostředků. Potom už nemáš nikdy jistotu, co se líbilo nebo nelíbilo skutečným lidem a co jenom tomuhle chudáčkovi. *4*
-
Jestli máš potřebu odsoudit můj komentář jako blbý a priori, nemám já potřebu ti cokoliv vysvětlovat. Když budeš psát slušně, budu ti věnovat svůj čas. Jasný?
A jako gesto dobré vůle: Komentář jsem napsal, protože mám rád vyváženou diskusi. Byl bys raději, kdybych nadšeně hýkal spolu s ostatními? -
Podle mě je dobře, že je hodnocení debilních příspěvků v mínusu. Aspoň to tady není, jak na novinkách.cz, kde se mi otvírá při kladně hodnocených příspěvků nůž v kapsi.
-
Ta otázka zde stále přetrvává
PROČ JSI NAPSAL TENTO BLBÝ KOMENTÁŘ ? -
Osobně považuju Blade of Darkness za mnohem větší výzvu a to je hra stará jaxviň a připadá mi, jako by se dark souls téhle hře strašně moc chtělo podobat, ale mnohem radši vidím návrat takovýchto her než hopsaček s horší grafikou než hry ze začátku 90s
-
Nikdy nehodnotím příspěvky v diskusi, které se účastním. A boty mám jen v botníku. *4* Osobně bych zdejší hodnocení buďto učinil rezistentnějším vůči podobným exploitům, nebo ho rovnou zrušil.
-
nj kdyz na PC to vyjde az za mesic, do te doby nezbyva nez spamovat diskuze
-
To jsi vzal kde, že to má 20FPS? PS3 stabilně 30FPS s malými propady, které neovlivní hratelnost a xbox je na tom ještě lépe. Takže proč tu šíříte nepravdy?
-
Jsem rád, že sis našel hru, která tě bavila. Sto lidí, sto chutí. Díky bohu za to. Kdyby vyšel jen Skyrim nebo jen Dark Souls, byla by tak jako tak spousta lidí zklamaná. Takhle si každej může fajn zahrát. P.S. Nelituju ty, kteří se prvně dívají na grafiku, i když já to nedělám.