Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jo od té doby jsem u každé truhly postaval 10-15s a kontroloval jestli nedycha :-)
  • LOL, ale pst... nekdo nedosel dal, nez za LMB mashing...
  • jo tam se mi taky sekla chlopeň :)
  • Ahoj jak jse jmenuje ten prsten do ktérého se vytesá jméno přítele pro lepší spojení v online a kdo a kde ho prodává prosím v ENG moc děkuji za pomoc...
  • Já si zas doteď živě pamatuji při procházce s v Sen Fortress, jak vidím truhlu, jen tak tam stála uprostřed, nikdo u ní a říkám si lucky yeah, copak tam asi bude, nu pak mě ta mrcha sežrala takhle sem se v životě nelekl, o té doby sem mlátil dok každé truhly nevyjímaje. Jo takových vzpomínek bylo dost. :D
  • tak každopádně, když si to myslíš *1* http://www.youtube.com/watch?v=i7e-9vQIPoE
  • Moje řeč. Jinak třeba pro srovnání - dřív jsem úplně nesnášel checkpointy v různých hrách a nemožnost hru libovolně uložit. Tady je to řešeno ještě trošku jinak, ale o to nejde. Co chci říct, jsem docela dost nervák, u jiný hry když párkrát vytuhnu a ještě nějak blbě a nedojdu až k checkpointu, vývojáře bych ubil hrušní. Tady ale z nějakého důvodu prostě ne. Zrovna včera hraju DS1, po 3 hodinách v blightownu se deru po těch nekonečnějch žebříkách nahoru, 20k soulů + 12 humanity na sobě. lezu lezu lezu, vylezu nahoru, jen tak tak, že mě tam nepicnul ten třetí obřík - přeci jen nerad bych o tu humanity přišel takhle blbě - přejdu lávku kolem draků a po paměti si to šinu po hradbách k výtahu, zamyšlenej, v duchu si říkám jak je fajn, že už jsem z tý bažinatý prde.e zpátky nahoře, vyloženě se těším na západ slunce nad firelink shrine. V tom zahnu doprava k výtahu a.... kua výtah je nahoře ve firelinks a já padám do prázdný šachty. YOU DIE. No normálně by byl ovladač na hardy, u dark souls si otevřu pivko a pro sebe si ulevim: když jseš blbej... *1*
  • RavenHolm
    Poslechni si poslední Polaris podcast. Tam říká, že se na DS2 bojí udělat video, kvůli komunitě. Později se tam zmíní, že možná udělá video jen o Option ve hře a to bude vše.
  • Yeah, to máš recht. Aneb R.I.P všechny ty chary s kterýmy jsem se nedostal ani přes hell.
  • me teda pripada vice frustrujici smrt v diablu kdyz ho hraju na HC, smrt v DS je proti tomu skoro radostna udalost :D
  • u Issaca sem nějakej ten pátek strávil, bez wiki nedohratelné strášný počet itemů, zaleží extrémně na štěsti na co v průběhu hry narazíš. DS je ferová. Nestavý před tebe nepřekonatelné překážky či tě nějak omezuje v budovaní tvého charakteru a způsobu boje (faith dex build i coming), není tam žádná náhodná lokace předmětů k picku. Je to drsná hra ale nikdy není příliš frustrující, pokud toho bosse pozorujěš naučíš jeho útoky a animace, zjístíš si jeho slabiny tak ho porazíš (jo GWYNE ty zmrde, kdyby mě napadlo že tě můžu parrynout tak by mi to ty 4 h netrvalo)
  • Pst, nekdo nedosel dal, nez za LB mashing...
  • Taky si muzu zahrat Binding of Isac. Chcipnout v patem patre a zacit znova od nuly. Jo panecku to je hratelnost. Opakovat vsechno jak u blbejch. To je u mne frustrace a ne zabava. Toto je podobnej pripad. Kdyby vetsina her nemnela moznost ukladat v prubehu levelu. zadny cekpointy to by ste taky skakali nadsenim?
  • Odulin
    Pozdě, před chvíli jsem ho pokusil. :D Happyend se samo nekonal.
  • Lets feed the troll. Proč uskakovat u mobů dávám přednost parry.
  • Jůůů, konečně jsem se naučil v pravý okamžik uskočit! Panečku, to je pocit *7*
  • Na jakou osekanou grafiku? Druhej dil hraju uz asi 15 hodin a niceho podobnyho jsem si tedy nevsiml. Mozna se nelibi tem, co vylezou do realneho sveta jednou za mesic a nahrazuji si to svetem ve hrach, kde chteji mit vsechno real *7*
  • Budeš mi muset vysvětlil, jak určuješ povedenou grafiku? Podle youtube komprese? To jsi boreček.
  • Asi mi budes muset vysvetlit jak hrani Mass Effectu (ktery osobne nehraju), nebo jine hry souvisi s grafickou kvalitou a kvalitou AI v DS2 prezentovanou ve videu ze hry. Mozna, ze jsi se trosku vzdalil od puvodniho tematu. Stane se, odpoustim ti. *1*
  • Jumpe odskoč zpátky do NerdLandu, kde z nebe padají K+M.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit