Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • vsak je to super hra
  • Classa je nepodstatna.
  • Tilwaen
    V tom případě je Skyrim nejkvalitnější hrou.
  • nightborne
    Nelíbila =). Je to napsaný v recenzi =).
  • A co jako? Uznávam, 10/10 pro DS II bylo mimo, Aleš to asi psal ještě pod vlivem prvotního nadšení a nedal si potřebnej odstup, což je chyba. Ale to přece neznamená, že musej přepálit hodnocení i u trojky. Recenze je vždycky dost subjektivní, názor autora od ní neoddělíš, páč pak už by to nebyla recenze. Kdyby se měla zachovávat kontinuita hodnocení podle toho, jak je na tom nejnovější kus v porovnání s ostatníma dílama, vedlo by to ve finále k totálně zkreslenejm informacím. Nezapomínej, že drtivá většina nejočekávanějších her jsou pokračování zajetejch sérií. Na druhou stranu by mohla bejt docela sranda sledovat, jak se recenzent snaží porovnat nový CoD se všema ostatníma.

Mimochodem, tohle "lepší díl má nižší hodnocení" je evidentně celosvětový. Deus Ex a Human Revolution maj globálně stejný skóre. Nic proti Human Revolution, je to skvělá hra, ale přece jenom první díl je jiná liga. Nejlíp hodnocenej Fallout je trojka, což je úplně směšný (nejhůř New Vegas, což je směšný minimálně stejně). A DS II má vyšší skóre než III. Moh bych pokračovat, jenže se mi nechce. Takže ti jenom poradim... se s tim smiř, užívej, a kdybys z toho byl moc nerudnej, omévej si přirození vlažnou vodou.

Ještě mě napadla jedna kacířská myšlenka... co když se Janu Slavíkovi líbila dvojka víc?
  • Ne, prostý léta zkušeností. Když vim, že všechny předchozí díly byly dobrý (i ta dvojka, která je slabá jenom v kontextu série... já tomu soukromě řikam Fallout efekt), vim, že mě bavily (což neni to samý, existuje celá řada objektivně kvalitních her, který mě neoslovily) a znam From Software, dokážu celkem spolehlivě odhadnout, jaká bude trojka. Samozřejmě pouze za předpokladu, že se nevyskytne nějakej zásadní problém, kterej celou hru pohřbí - což je důvod, proč sleduju info u her, co mě zajímaj. Minimalizace rizika. Tak v 90 % případů mi ten odhad vyjde. Takže jo, s vysokou mírou jistoty můžu prohlásit, že trojka mě bavit bude.
  • *nad 70
  • jestli nejsi pretižený, je to weight ratio ktere by nemelo byt tuším pod 70%
  • Nevím co dělám špatně, ale už v high walls dostávám od těch knightů neskutečně do držky, vlastně od všeho kromě základních potvor neskutečně dostávám. :D Hraju za knighta a příjde mi, že je strašně pomalý...nikomu se skoro ani nedostanu za záda. Mám u tohoto classu zůstat nebo mám zkusít jiný?
  • Vogon
    Champion Gundyr mi přišel dost obtížný.
  • Myslel jsem přímo na kartě, sry.
  • nightborne
    Koho myslíš? Nameless King, samozřejmě, budiž prokleta jeho památka, ale jinak z nepovinných bossů... Oceiros mě celkem štval, jinak mě nenapadá žádnej jinej =).
  • Draken69CZ
    Já jsem asi slepej ale ve hře jsem vsync nenašel, posledně jsem to řešil když jsem znova hrál první Bioshock kde se to dalo řešit přes bat soubor který upravoval dpi v nastavení hry jinak je to pomalu nehratelný.

/tak přes ovladače a nijak viditelně to nepomohlo
  • Vogon
    Našel jsi všechny tajné lokace? Dobrá 1/3 hry a ti nejtěžší bossové jsou buďto dobrovolní nebo schovaní. Mi zabralo první dohrání 40 hodin, což je naprosto v pohodě. Nechtěl bych aby se opakovala situace jako u dvojky kdy hra byla dlouhá ale s mizivou kvalitou, takhle je to pěkně koncentrované.
  • nightborne
    On nemluví, myslím, o vsyncovým trhání obrazu, ale o tom, že kamera je na myši prostě taková trošku neposedná, neplynulá. Taky mi to přišlo a nepodařilo se mi to odstranit.
  • A ty si aky boys homoboys?
  • Kvalita hry je priamoumerna poctu diskutujucich
  • Zapni si ve hře vsync s obraz by se neměl trhat.
  • Draken69CZ
    Nemám ani ve hře ani v ovladačích.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší