-
Hlavně se tu nesnaž rozumně diskutovat, tohle je games.cz, něco jako novinky.cz, ale pro hráče... tady si hráči honí svůj epenis a vlastně to tak ani nemyslí.
Neobhajuj se, každý s IQ nad 80, to chápe :) -
Ať googlim jak chci, tak mi nic nepomáhá. Přes ten emulátor se to taky načte, můžu si to nastavit jak chi, ale ve hře to pak prostě nejede...
-
recenze je vzdy a vzdy bude subjektivni utvar.
-
mně už se zdály hitboxy ok v Bloodborne, ale nejsem na tohle expert, nějak to nepoznám, ale ve dvojce jsem to viděl, to jo *5*
-
Já bych to bral z té lepší stránky, aspoň jsme se dočkali recenze, ne? Old hunters tu třeba recenzi nemají, já osobně považuji ten dlc/datadisk mimimálně na úrovni původní hry...
-
to je taky věta. Jakékoliv ačkní RPG stojí na soubojích. To je jenom moda vyčítat všechny neduhy těm nejlepším...
-
Googlit nebo si sehnat běžnější (X360/One, PS3/4) gamepad, jinak i myš + klávesnice konečně obstojně funguje.
/mohlo by ti moci prográmek "Xbox 360 Controller Emulator", ale jak funguje nebo se nastavuje s tím ti nepomůžu -
To by bylo velké plus. Obě Dark Souls je měly tradičně hrozné na hry, které stojí na soubojích.
-
Nějaká rada jak rozjet gamepad? Mám půjčeny Genius Maxfire Grandias 12, zapojím ho do usb, naistaluje se driver a tváří se ok(win 10)...jenže ve správci zařízení není a DS3 mi ho taky nebere. Přitom když zapnu joy.cpl, tak normálně funguje, můžu ho kalibrovat, atd.
-
Evidentně nemáš ponětí o čem mluvím.Já si před svým prahem zametu.Ty opraš šedou kůru mozkovou moulo.
-
Momentálně nejlevnější cenu maj v akci zde https://www.g2a.com/r/specialni-akce
-
Jinak pokud chceš farmit duše, tak v jedné tajné lokaci je donekonečna se respawnující rytíř, který ti dá 5000 duší s každým zabití a je kousek od bonfiru.
-
Ať už se jedná o jakoukoliv recenzi na jakoukoliv hru jedno se nikdy nezmění, idioti stále budou bečet nad číselným hodnocením.
-
Dark Souls 1,3 a Bloodborne taky nejsou koridorovky, tam zabloudíš častěji než v Zaklínač či Skyrimu...
-
nesmysl, jak Witcher1, 2, 3 tak Skyrim, Oblivion jsou lepsi nez DS1, 2, 3, nejsou to koridorovky
-
vlastní názor. Zdaleka to není idealní, ale určitě lepší než dvojka, která je mě fakt strašné...
-
Ale jo, trojka je, podle mého názoru, lepší než dvojka, o tom se nesnažím přít =).
-
Trojka má upravené hitboxy? To mě zajímá. Vlastní názor, nebo se to někde už řešilo?
-
Pokud víš dopředu, že tě to bude bavit, aniž bys to zkusil, tak nejsi fanda, ale fanatik. Existuje totiž spousta sérií, kde třetí díl byl totální propadák, z poslední doby například Sacred 3.
-
to je pravda, dvojka těch nedekonalostí měla tolik, že je zázrak, že od strašného level-desingu až po otravné hitboxy trojka napravila reputaci. Trojka spousty a spousty chyb napravila, že ty to nevidíš, to je samozřejmě tvůj problém.
Jak řikám alibismus nejvyššího stupně to přehodit na jiného autora, aby nemusel dát zase 10/10.
Prostě Good Job!