Přejít na výpis diskuzí
Dark Souls III si zahrajete i na PC s nižším výkonem
17.12.2015 | Aleš Smutný
92 příspěvků
-
Nechapu co tady resite,ja dohral ds1, a ds2 scholar, a je to nejlepsi rpg hra kterou jsem hral.zaklinac 3 je super ale ten souboj je oproti ds smesny jinak dobry ale vyhrat boj v ds hrach je neskutecny zazitek a kdyz uz date bosse na ng+ 7 tak je to opravdu neuveritelny pocit ktery v zadnem jinem rpg nepocitite.kdo to nezakraje a nema tu trpelivost tak at to nehraje.
-
ban sis zasloužil, tak nebrec :D ty si ban zaslouzis za kazdej tvuj prispevek a je uplne jedno co v nem pises
-
Opice mají hlavně výbornou krátkodobou paměť (lepší, než věšina lidí), takže u hry typu DS, kde děláš pořád dokola to samý, by excelovaly. *1*
-
Kde by uz len mohla zabludit, proste pojde stale za nosom kde este zostalo co mydlit, dokola a dokola. Nic ine tam netreba.V repetitivnom opakovani su souls hry najrozsiahlejsie. Normalne ju clovek dohra za 50 hod, ak by mal checkpointy ako vacsina inych hier tak je tak na 15 ;-)
-
ale né svobodou dmence
-
Nejsi to ty, ten co se tu ohání svobodou slova ?
-
*1* díky. Pobavilo. Víc takových příspěvků s nadhledem *1*
-
Mimochodem, pro všechny mé obdivovatele a také pro pana cenzora, já narozdíl od víc jak 3/4 lidí v této diskuzi hrál a dohrál všechny Souls hry, včetně Demons souls a také jsem projel celý bloodborne... takže dávat mi ban, zatímco zcela ignorujete ty mraky anonymků, je zcela nesmyslné a pomýlené...
-
tak to ti opravdu verim, hral si to v 1920*1080 a roztah sis to tak maximalně na fullscreen, takze si mel postavy a vše okolo vytáhlý do vejšky, no fakt pohodička, pokud si na silnejch antidepresivech .)
-
Takhle, já taky hraju primárně na K+M i věci, který by měly bejt lepší na gamepadu. Typicky bojovky, protože jsem si za ty roky zvyknul mít u nich pohyb na pravačce a údery na levačce a nedokážu se přehodit na systém pohyb - levá, údery - pravá. Ale zrovna u DS mi ovládání na gamepadu okamžitě přešlo do krve, a i kdyby vychytali ovládání na K+M, zůstanu u ovladače. Ovládá se to s nim totiž tak dobře, jako by byl gamepad periferie vytvořená pro tuhle konkrétní hru.
-
Tak vyzkoušet by se stejně musely všechny periferie použitelný k hraní Dark Souls. Přece nebudu sabotovat výsledky experimentu tim, že zvolim nevhodnej ovladač. Ale opice by mohla mít při hraní Dark Souls na klávesnici a myši výhodu oproti člověku. Když jsem to na k+m zkoušel, dospěl jsem k závěru, že mít třetí ruku, hrálo by se to celkem dobře. A opice tu třetí ruku de facto má.
-
já bych doporučoval spíše K+M, opice nemají dobré úchopové vlastnosti, takže s gamepadem by měli více problému než s K+M
-
tak to jsi trollíku ze sectoru hrál asi jinou hru, jelikož v DS není vyznačená orientace světa, takže opička by rychle bez znalosti gramatiky zabloudila na rozdíl od W3, kde by se ji stačilo naučit otazníky a žlutě vyznačené značky na mapě :)
-
To je samozřejmě pravda, čistě teoreticky by zvládla i náhodnym bušenim do klávesnice nakonec vytvořit přesnou kopii celýho Shakespearova díla. Ale docela by mě zajímalo, jestli by byla opice schopná se Dark Souls skutečně naučit hrát, případně jak dlouho by to trvalo. Přece jenom, opice jsou celkem chytrý a gamepad neni na pochopení nijak složitej. Asi si zažádam od grant, Evropská Unie ráda financuje kraviny.
-
jak komu, za svůj život jsem se nahrál něco typicky gamepadových her na K+M (sporty, bojovky, závody aut, 3rs person hopsačky) většinou při multiplayeru u jednoho kompu proti kamarádům a dokázal jsem jim nakopat zadky i když hráli na padu, pokud firma to ovládání vysloveně nedokope jako u DS, jde to úplně v pohodě
-
Proč K+M? Kup si gamepad. Když je někdo ochotný dát 10K za krabičku kvůli jedné slušné exkluzivce, tak proč bys ty nedal pár stovek za gamepad. *1* Některý hry se holt hrajou líp na gamepadu.
-
Ani nie, zaklinac vyzaduje gramotnost...souls hry nie ;-)
-
čistě teoreticky zvládne cvičená cokoliv, ale věř tomu, že u Zaklínače by měla méně problému...