Přejít na výpis diskuzí
Dark Souls III si zahrajete i na PC s nižším výkonem
17.12.2015 | Aleš Smutný
92 příspěvků
-
PS urážkami nám pouze ukazuješ svou vlastí hloupost *4*
-
protože stagnace nikdy nevede k ničemu dobrému, chytit se do pasti vlastní značky taky ne, když vyšlo Demon Souls, lidi to oslavovali jako originální počin, něco co tu ještě nebylo a tím si vydobilo slávu a věhlas, posun v čase o 3 díly dál, originalita se vytratila, kopíruje se starý mustr i s nesmysly jako jsou kotouly, protože to přece "patří ke značce" tak to přeci nemůžou měnit, ač každý vidí že je to nesmysl, v tomto obrovský respekt Kojimovi, že se v MGS V dokázal z těchto trendů vymanit a udělat tu hru jinou a zároveň to pořád byl MGS, ale Kojima je génius a nedokáže to jen tak někdo, resp chlapci z Form Softwaru evidentně ne
-
tohle neobstojí ani jako trolling, jelikož je to 100% oxymóron. Zaklínače 3 dohraje i cvičená opice a tu přeběhovou telenovelu v Zaklínači 3 pochopí i Jack.
-
tvoje brambora je určitě rychlejší než muj psací stroj *1*
-
Mne sa to paci take ake to je preco by to mali menit ocas ako ty si moze kupit nieco ine alebo sa pustit do hry co vyplodil tvoj mozocek potom ti k nej napisem hodnotenie
-
Zaklínač je pro mě číslo jedna... ale napsat, že dark souls je nenáročná zábava je buďto hrozná provokace, nebo naprostá neznalost...
-
ta hra vypada jak lajno neviem comu sa cudujete
-
Jako nenáročná zábava dobré. Ale raději se ponořím do světa Zaklínače 3
-
tak na automatovku nic moc.určitě by se to dalo vyšperkovat a i přesto by to nebylo náročný.
čekal jsem víc od třetího dílu.přesto určitě podpořim.je to dobrá oddechovka. -
Souhlas, engine funkční leč od pohledu zastaralý, motion capture a plynulost animací taky dost pokulhává a navíc je to tunel a ne open world, náročné je to tak akorát. Měli by hlavné dát pryč ty kotouly a vymyslet nějaký jiný způsob úhybů, to působí vysloveně klaunsky, mě by se líbilo, kdyby se víc inspirovali v reálných bojových a šernířských stylech ale zároveň to dokázali naroubovat na fantasy tématiku, ale to by chtělo např. i zásahové zóny na monstrech a hráči aby to bylo reálnější, pro začátek
-
Mám rád tyhle články...vždycky mne utvrdí, že hraju na naprostý bramboře...
-
Tak, celkem nevidím důvod, proč by tahle grafika měla být nějak náročná.
Na hru se těším.