Přejít na výpis diskuzí
Dark Souls III si zahrajete i na PC s nižším výkonem
17.12.2015 | Aleš Smutný
92 příspěvků
-
No já to budu hrát na xboxu one nebo PS4, ale pokud jde o ty nároky, nevím sice co je podle autora článku "PC s nižším výkonem", ale to co je v minimální sestavě to určitě není...
O moc líp jak DS 2 to nevypadá, ale HW nároky to má teda pořádný, to zas bude optimalizace...
EDIT nejsem nějaký PC expert a hrozně mě mate to jak AMD pojmenovává svý karty, ale fakt jsou tyto dvě karty na stejný úrovni:NVIDIA GeForce GTX 465 / ATI Radeon TM HD 6870? Měl jsem doma HD 5870 a ta byla určitě výkonější než GTX 467... -
to beru u třetího dílu skoro jako samozřejmost, že snad už pořádně poladí ovládání na K+M, aby bylo rovnocené gamepadu, po tolika letech by byl další fail s ovládáním již zcela neomluvitelný
-
ne
-
tak dark souls dohraje i twitch a to si myslim je horsi nez cvicena opice *1*
-
Však on myslel hraní ve 4k 60fps. *1*
-
Však to je hodně málo, na 4k 60fps to nestačí, ale na 1080p jo.
-
Francor: s těmi kotouly máš pravdu, ale je to asi dáno tím, že ve hrách se občas potřebuješ dostat daleko od hodně velkého protivníka a úskok 5 metrů by vypadal divně. Realistické šermířské systémy mají v tomhle směru jen omezenou použitelnost, protože v reálu se nebojuje obry, draky ani Artoriasy (dokonce ani se slonem nebo hrochem by toho člověk moc nenašermoval).
-
Tak, já jsem dohrál DS 1 a 2 a BYLO to těžší, než Zaklínač 3, ale když jsem Zaklínače 3 rozjížděl na deathmarch, tak těch prvních cca 20 hodin bylo hodně krušných... těch dalších 140 už šlo, ale nějaká extra selanka to taky nebyla... soustředit se člověk musel pořád. Jinak jsou to všechno hry na 10/10. Na DS3 jsem zvědavej a až koupím PS4 , doplním si s chutí i Bloodborne.
-
j díky, ten příběh zrovna čtu, něco jsem pochytil, něco jsem čelt jinde a hodně se mi líbí story a mytologie tohoto světa
-
nějak mě tam pořád štve těch 8gb ram
-
DS mám rád, ale přál bych si lepší ovládání.. co vy?
-
Prej nižším výkonem a na minimální nároky to chce 2x lepší PC než mam já, na kterym easy rozjedu poslední FIFU, Dirt nebo loni Wolfensteina.
Nižším výkonem *1* Aleši... -
Bez kotoulů to jde uplně v klidu. Lidi co kvuli nim remcaj to asi nikdy pořádně nehráli. Buď si uděláš lehkej charakter a většině útoků se vyhneš, nebo si uděláš tlusťocha s Havlovou zbrojí a pořádnym štítem a všechno to vykryješ.
-
no to si asi nehrál DLC k Bloodborne, to má naprosto šílenou obtížnost, já pořád umírám a ještě jsem to ani nedohrál. Možná je to až moc těžké nebo mám nahovno postavu.
-
já nevidím důvod proč by to nedal někdo bez kotoulů, když i já lemra to v podstatě do Artoriase zvládne všechno bez kotoulů, jednička je na to v podstatě dělaná, jelikož classa Knight ty kotuly stejně nedělá dobře.
-
http://www.zbrushcentral.com/attachment.php?attachmentid=258568 něco takovýho ? *15*
-
Ja som spravil obrovsku chybu ze som hral Dark Souls 1 a potom Zaklinac 3, ktory mi prisiel aj na tej najtazsej obtiaznosti uplne lahky. Holt, DS je najnarocnejsia hra aku som hral, co uz sa tyka subojov, alebo navigacie v hernom svete. Old school hra. Pre mna je to 10/10 (aj zaklinac je 10/10)
-
dal to někdo komplet bez kotoulů? předpokládám že jo, když sou lidi co to dohráli na bubnech, akorát jsem takový gameplay ještě neviděl
-
No hele vzhledem k tomu, že dvojka se na doporučené sestavě pro trojku dá hrát na max s DSR, tak bych se toho nebál
-
tak nikdo ti nebraní ty kotouly nedělat, všechno to odštítuj nebo používej parry, možností je tam spousty, jak to hrát, pokud by zrušili kotouly a daly tam odskoky jako v Bloodborne, kde se kotouly při boss-fightů nevyužívají, tak by to dopadlo tak, že by všichni odskakovali a tím by štíty byly naprosto zbytečné, což by bylo škoda.