Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • wau takový veterán a ani si neumí poštelovat hru. ty si trapááááááááááák, já to v 16:10 hrál naprosto v pohodě :)
  • ted jsi me fakt dostal *5* *5* *5* *5*
    fakt jsem se dobre zasmal
  • solomon.short
    jsi mimo. frekvence CPU nikoho nezajima, kup si nejlevnejsi intel i5 a geforce960 nebo amd 380x (dle zdroje) a jsi v klidu
  • na něčem od sony nebo od microsoftu?
  • jn, vždycky sem se odkutálel bokem, sjížděly mě u toho kalhoty až ke kontníkům a ty se mi pak omotaly okolo krku tak, že mi zmodrala hlava a souška učitelka mě musela - za mojeho vydatnýho prdění - rozmotávat. Nebyl to hezkej pohled čéče, fakt ne. Přiznávám *13*
  • haha to ne, W3 neni spatnej, to netvrdim, ale víš jak, já hraju od ZX spectra, takže mě nějakej Geralt of Trivia Třetí na zadek fakt neposadí. Jedno se mu ale musi nechat, narozdíl od temnejch kotoulů podporuje 16:10 fullscreen, to je takovej hightech čoveče, že implementovat to do kotoulů nedokázal ani samotnej Hideon Kotoul Nagasaki, což je co říct. Zajímá mě, jestli to zmákne na třetí pokus, věřím jim hochům, věřím, do třetice všeho dobrýho a temnýho. (I když černý pruhy určitě přispívaj k tý správný dark atmosféře, tak možná je to schválně). Čelééém vzad! Kotlouléééém vbok!!!
  • kennyB
    Že ty jsi na základce kotouly nezvládal, že ti tak ležej v žaludku...
  • Ten procesor je z roku 2011 a GPU z roku 2010. Na cem bys jeste chtel aby to jelo a mohl jsi to nazvat jako zastaraly ?
  • Francor má naprostou pravdu. Myš je mnohem lepší například u obyčejného rozhlížení se kolem sebe. Než mě začnete nadávat, zmiňuji, že mám na xboxu odehráno hodně hodin v nejrůznějších druzích her, a že sním o Red dead redemption s myší a klávesnicí. Mít u konzolí myš, nemuselo by být ve hrách to ubohé automatické zaměřování protivníků, protože by to člověk zvládl sám s MYŠÍ *14*
  • dopsal a šel metat kotouly do Witchera 3....
  • Opět jsem asi mimo. Nepovažuji dvoujadrovej procesor o frekvenci nad 3Ghz za zastaralej stroj. A už vůbec ne čtyřjádro s možností max turbo až na 3,8 Ghz, jak je uvedeno v doporučenejch. To už doba postoupila, že dnes všichni hrají 4k rozlišení na ultra detaily se zapnutejma všema vychytávkama od Nvidie a ještě si grafiku her tweakujete v konfiguračních souborech na vyšší ??? *3*
  • ale notak, nebud takova konzerva, sám zato všechny prudíš, úsměv na tvář a kotoulem vzad *3*
  • Havlova zbroj je co? Ověsit se prázdnejma flaškama tvrdýho? A jak pak funguje stealth?
  • TheGGG
    táhni hrát omalovánky od pissardu a nezvracej tady...
  • ne nadarmo se hra jmenuje Dark Kotouls, jak ti tu vysvetlil kolega výše, jde o naprosto precizní načasování kotoulu, když vidíš pravýho MISTRA jak metá kozelce, vypadá to easy, ale jakmile si zkusíš takovej temnej kotoul provýst sám u svýho PC ci konzole, poznáš zač je toho loket. Jedna chyba, a hrajes to cely odznovu, proto je to dark. Naprogramoval to sám Hideon Kotoul Nakashi, ten co vyhrál MS v kotoulech pozadu s páskou přez oči mezi nožema na vysutým mostě pod kterým vybuchuje atomovka
  • Vsak gamepady a jiny ruzny ovladace se na pc prodavaj uz desitky let. Standardni pc periferie... Tak proc se tomu branit?
  • TheGGG
    přestaň si hrát na turnajovýho HC hráče... Gamepad FTW
  • No tys to jednoznačně vyhhhmát ty dutohlave...
  • děti děti, vy tak lpíte na té grafice a vůbec nechápete, že ta nedělá víc než 10 procent hratelnosti.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit