Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jdi se kopnout do kostky, já chci na svém noťasu (GT640M) hrát nové UFO a Satellite Reign a s těmi má (bude mít) problém i můj desktop - o tom byl můj příspěvek... Tak si strč svoje rádobyrady do kačenky!
  • neměl jsem teď na hraní čas. Už skoro 2 měsíce jsem nehrál vůbec nic. Ale DS 1 mám pořád na disku a mám v plánu si ho zahrát, možná jako další hru. Brácha říkal, že má právě rozehrané Demon Souls (první díl Dark Souls) a že těžší hru nehrál, že je to fakt těžké.
  • a jak jsi na tom, posledně jsi tu brečel, že tě vymlátili a nikam ses nedostal.... nějaký progress?
  • na noťasu můžeš v pohodě hrát starší strategie, a to třeba i na netbooku. Zkus třeba Master of Magic

http://www.gog.com/game/master_of_magic
  • To jsou paradoxy - kéž by podobné nároky měly aktuální strategie, abych je rozjel na noťasu. U akční hry na pc bych čekal zaměření na výkonný desktop... Marketéři, ale i vývojáři, obecně se po*rali, proč musí být všecko na hlavu postavené, maminkóóó...
  • solomon.short
    papirove je AMD 6870 vykonnejsi rozhodne. prakticky... no nevim, nemel jsem ji.
  • a co mám mu po stý vysvětlovat že K+M je lepsí ovládání neboť má mnohem větší přesnost a rozsah pohybu (15cm každým směrem myší vs 1,5 cm každým směrem páčkou, o dpi ani nemluvě) a k tomu 20x víc konfigurovatelných ovládacích prvků? zbytečnost, jednak to každý ví, druhak to zabedněný fanboy/troll bude stejně popírat, i když sám moc dobře ví že to je pravda.. to je pak zábava jak s tím psacím strojem *4*
  • Moc bych to neřešil....dle toho, jak jsou pohyby postav trhané, tak to vypadá na FPS Lock na 30 snímků *7*
  • nic pro nás casualy. Nové DS bude ještě temnější, ještě hárdkórovější, ještě obtížnější. Než tu hru dohrajete, tak 1000x zemřete a budete to milovat. *14*
  • ale to jsou minimální nároky
  • TheGGG
    slabý trolling od anonymka, který se objevil od nikud...
  • Čistě teoreticky by Dark Souls cvičená opice dohrála taky. Vzhledem k tomu, že nemůžeš umřít (myslim permanentně), jediný, co by opice potřebovala, je čas. Akorát by člověk potřeboval nesmrtelnou opici - spíš pro jistotu, aby se zamezilo tomu, že pojde věkem někde u Seatha.
  • Psychotic
    Protože ti nedochází jednoduché metafory.
  • proč? protože chci u hry která vychází na PC ovládání přizbůsobené jeho nativním periferiím? to jsem si tedy dovolil hodně *1*
  • Hru jsem nehrál, vycházím jenom z filmečku. To se v té hře pořád jenom běhá, občas se vystřídá kotoul se seknutím nebo se tam dělá i něco jiného ?
  • Psychotic
    Kriste pane... Neříkám, že s Danem souhlasím (ani že nesouhlasím), ale ty jsi tedy případ...
  • nevím, co do toho taháš nějaké psací stroje, zařízení co už drahnou dobu nikdo nepoužívá a co nikdy nesloužila k ničemu jinému než ke psaní, zatímco se tady bavíme o ovládání na K+M a gamepadu, jasně že na psacích strojích se hrát nedalo to snad ví každý *1*
  • až na to, že je to tím, jak hra je šíleně nevybalancovaná, já jsem ani nebyl nějak moc nalevelevovaný a od Velenu je to už procházka. Zaklínače bych srovnával já nevím s čím? S Amalurem např? I když ten má lepší combat, srovnávat to s DS je blbina, ta obtížnost je trošku někde jinde...
  • Vždyť již dávno existuje - gamepad. Já bych to na ničem jiném hrát ani nemohl.
  • Psací stroj nikdy nemůže dorovnat herní zařízení na které je hra optimalizovaná, fail je akorát tvoje myšlení, dle tvých komentářu jsi nehrál ani jeden díl *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit