Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Největší borci to mačkaj přes k+m *1*
    • Keyz
      Největší borci dělají při hraní Kung-fu na prstech jak složitě kombinují u her.
  • Info v CZ:
    http://tinyurl.com/PC-DarkSouls
  • Robotron3
    Koukám koukám na tu pc scénu. PCčkáři si to na PC vybrečí, pak si to stáhnou z torrentu a řeknou hrůza a 1/10. Dobrejch her je pro PC škoda :).
    • Shenkster
      Kdyby ten PC port nebyl tak dom*danej, tak bych si tu hru možná i koupil...
      • Port běží úplně v pohodě, čím je dom*danej? Velká spousta hráčů to už dohrála a hře dávají hodnocení 10/10. Blbý, co?
        • To sou vetsinou lidi,co uz to nekdy hrali IMO,cast z nich to podle me ani na PC nehrala ale da tomu takovy hodnoceni,protoze se jim to libilo kdysi na konzolich.
    • Pro technicky špatnou hru s hnusnou grafikou, zmršeným ovládání a GUI dělaným na jiný systém pro tu je opravdu PC škoda. Já myslel že PC hráči brečeli po PC verzi ne po mizerném emulátoru konzole s jednou hrou, asi jsem se spletl.
      Zaplatit 40 dolarů a být odkázán na milost moderů? Hra z krabice JE hrůza na 1/10 a mody a hacky mohou být zákazníkům právem ukradeny. Dlouho nebude vhodnějšího příkladu na debatu o tom proč se PC hry vlastně neprodávají.
      Konzolisti zasunou DVD a hraji, PC hráči si zřejmě nechaji kálet na hlavu a moduji, stahují, editují ini soubory a pročítají fora. Fakt pro PC škoda.
      • Hra z krabice NENÍ hrůza, jde hrát i bez modů. Mody ji samozřejmě dělají o něco lepší a vyladěnější, ale že by to nějak drasticky zvýšilo kvalitu? Těžko.

Ale aspoň si umíš odůvodnit, proč si tu hru nekoupíš. Stáhnout to umí každej a právě díky tobě podobným se říká a bude říkat, že hry se na Pc neprodávají.
      • Malleth
        Ta hra je úplně v pohodě hratelná bez modů, pokud se teda dostaneš přes GfWl
        • Nemá cenu vysvětlovat, pak by neměli ten nejpádnější důvod, proč hru nekoupit, ale stáhnout *1*
    • Ale tohle neni dobrá hra *5*
    • Cahir
      Primitivní generalizování...
    • ešte sú aj taký, čo to kúpili hneď ako to vyšlo a dali tomu 95% *3*
  • Kozy
    To je neskutečná hra, ke mě si to cestu nenašlo.
  • Tak pitomě vypadající ale hlavně udělanou hru jsem dlouho neviděl vypadá to hrozně hraje se to hrozně , tahle hra chytne opravdu jen někoho , stačí se podívat na různé čtenářské recenze jeden dá 1/10 druhý 9/10 já téhle hře na chuť nepřišel ani náhodou *11*
    • Pro tebe to může být pitomě vypadající a pitomě zpracovaná hra. Pro někoho je to zase nejlepší hra, která kdy vyšla... *1*

Každý má jiný vkus.
    • Tohle muzes napsat o jakykoliv jiny hre a bude to porad stejne nicnerikajici zvast. Zrovna ze ctenarske recenze s hodnocenim 1/10 je zcela patrne ze ten clovek hru ani nehral.
      • Hloupost
        • Musim uznat ze mas pravdu. Hru hral, ale ocividne blbe:

"Proboha, instaloval jsem hru, protoze ma tady hodnoceni 10/10. Ale je to neskutecny odpad z asijskych dilen! Autor recenze asi nikdy nehral poradne rpg na PC a proto dal 10/10 ubohe konzolove predelavce a slatanine. Jak muze byt relevantni hodnotit pak rpg jako Zaklinac 2, Dragons Age ci serii The Elder Scrolls, ktere jsou mnohokrat lepsi a maji nizsi hodnoceni.
          System boje je v Dark Souls naproste deprimujici a jde prirovnat k hazeni rajcat na jedouci vlak. Na xboxovem ovladaci snaze trefite zed nez nepritele."
          • Takovým blbům jako je autor čtenářké recenze Dark Souls do ruky nepatří.
          • To by ten autor čtenářké recenze musel vědět že si nepřítele může označit pomocí kolečka myši. Pak by onen auror čtenářké recenze ve zkratce lama i něco trefila.
          • a zkusils taky nepřítele zaměřit nebo jen tak sekals do vzduchu. Když si nepřítele zaměříž je boj v pohodě za mě 9/10. Hraju na PS3 a maximální spokojenost
            PS: Včera padl desátý boss, předtím mě zabil 8krát ale nakonec jsem přišel na tu správnout taktiku a vyhrál
            PS2: doufám že víš co znamená zaměřit
          • MickeyMutant
            Taky to nechápu. Mě by "házení rajčat na jedoucí vlak" určitě bavilo.
        • A v čem prosimtě. Ještě jsem nečetl čtenářskou recenzi, kde by hlavním bodem nebylo to, že dotyčný zemřel 50x u prvního bosse a ve hře byl neuvěřitelná lama...
  • Muze nekdo potvrdit nebo vyvratit ze stavba tela ma vliv na postavu ? mam na mysli to ze kdyz si dam treba large upper body davam vetsi rany , nebo large lower body ze ustojim rany aniz by me srazily na zem atd?
    • Ne, je věc čistě estetická *4*
      • Ok..ja taky nikde nic o tom nenasel:) Ja jen ze jeden clovek tvrdi ze to vliv ma ..
    • Nemá.
  • Neplánuje někdo překlad do češtiny?
    • MickeyMutant
      Firekeeper Soul = topičova duše
      go hollow = jít údolím
      Capra Demon = rybí démon
      Soul of a Hero = duše neznámého vojína
      Ceaseless Discharge = stálý výtok
      Havel The Rock = Václav Skála

a nakonec estus = ešus
      • :) Díky, ale tohle bych si byl schopen také přeložit. Ja myslel spíše věci jako když občas hovoří k hráči nějaká npc postava jak bylo vidět na videu a běží titulky (ostatně zapisuje se něco do nějakého deníku ci tak?) nebo údajné popisy k itemům či o co se jednalo - psalo se o tom dole v diskuzi - osvětlují příběh hry.
        • Napr, to čo je kurzívou je v hre: http://darksoulswiki.wikispaces.com/Covenant+of+Artorias
          + staty
      • Udelej na DS cestinu! PROSIM!
      • Malleth
        Jak bys přeložil Sticky white stuff nebo Dung pie?
        • deridon
          lepkavé bíle věci (sperma), podzemní koláč
        • MickeyMutant
          To první je +18 a to druhé je přece Hrdobcův závin.
    • Co já vím, tak nikdo se k tomu nechystá. A proč taky? S trochu obstojnější angličtinou se to dá v pohodě zvládnout...
      • Tak s obstojnější asi ano :) Co jsem ale videl ty dialogy s jednotlivými npc tak občas mi smysl nebo nějaký výraz unikal a čestinu bych určitě uvítal. Snad se tedy časem někdo najde.
  • Pro zájemce:

nejlepší Let's play DS na youtube:
    http://www.youtube.com/user/epicnamebro?feature=results_main

(podle mě) nejlepší pomůcka pro vytváření buildů a zjištění efektivity zbraní/brnění:
    http://mugenmonkey.com/darksouls/
  • Bohužel už nikdy v DS nezažiju ten skvělej pocit objevování neznámého. Celou hru i s DLC jsem dojel za 15 hodin (a to jsem prošel komplet celou hru a v Oolacile jsem se zdržel opravdu dlouho, obdivoval zdejší protivníky a architekturu), bossové prakticky bez problémů (jen kalameet a Manus byli hajzlíci).

Normálně procházet hru už pro mě moc nemá smysl, na druhou stranu ale plánuju další 4-5 buildů čistě na PvP, takže se máte na co těšit. Až vám do hry vleze nějakej červenej/modrej blb a zapíchne vás i s vašimi dvěma kamarády, možná to budu já. *1*

A další sranda bude 24. srpna, kdy vyjde DLC i na konzole (bohužel placené), to si zase užijeme invading (a hate zprávy).

Pro mě je to jednoznačně nejlepší hra všech dob, dal bych ji i 11/10, kdybych mohl.
    • MickeyMutant
      Za 15 hodin jsi to prošel opravdu hodně rychle. To už jsi musel přesně vědět, kde tě co čeká. Normálně není problém v singlu strávit okolo sta hodin.
      • Natrénována na PS3. První projití zabralo cca 100 hodin, v tom máš pravdu. A to jsem před tím hrál Demon's souls, takže nechápu, jak jsem to mohl tak kazit *1*
        • Jo takhle , tak to jo , imbecila beru zpet :)
          • V pohodě *3*
    • Co to jako je tohle? To psal nejakej robot? 15 hodin? 24 srpna? Prijde mi to jak odnekud opsane nejakym imbecilem:) Nebo jsme imbecil ja a zda se mi to?
      • No dovol, spletl jsem se pouze v datu, kdy vyjde hra na konzole - 24.10. což je říjen a ne srpen *1*
        Ale nechápu, co to nesedí na 15 hodinách. Na konzolích jsem to dával pod 10 hodin, na pc 15 (s ovladačem).

Můžeš mi říct, co přesně ti připadá na mém dojmu ze hry imbecilní?
      • MickeyMutant
        Myslí PC verzi, před tím to už hrál na konzoli.
  • Á, tak konečně dorazila videorecenze na moji milovanou hru.
    Recenze byla moc pěkná, skvělá práce při popisování této úžasné hry. Za mě bych napsal toto:

Hra je teď daleko optimalizovanější (z části díky lidem z FromSoftu, z části kvůli moderům), než kdy byla jakákoliv konzolová verze. A nemyslím tím pouze zlepšení grafiky/fps. Konečně už nemusíme v pvp trpět k*koty ve full Havel brnění, co poskakují jako akrobati a kazí život invaderů gankováním. Nerf Dark wood grain ringu byl více než potřebný.

Konečně oficiální pvp aréna. Už nemusíme dělat nespolehlivé náhražky v KotFF, UBurg a tak.
    A navíc, invading je teď daleko větší sranda, neboť na pc je zatím hromada lamek, které to moc hrát neumí a pro zkušeného Darkwraitha jsou ideální kořistí.

Nové lokace jsou přímo úžasné, všichni bossové patří mezi top, nové charaktery (Gough, Chester, Cirian), zbraně a brnění. Todle zvládli vývojáři profesionálně a je velká škoda, že už nejspíš pracují na nové hře a další DLC nebudou.
    • Je mozne tam hrat i (vicemene) ciste magicky char? Pokud jo tak bych uvital nejaky tip aspon na pocatecni build, nez si to trochu osaham a budu vedet co delam.
      • Doporučuji tuto stránku, můžeš si tam lehce vyzkoušet jednotlivé buildy *3*

http://mugenmonkey.com/darksouls/
      • Ano, mágy mám velmi rád, a čistě magický build právě dělám...

Nicméně problém je trochu v tom, že jako mág budeš mít málo životů a nízkou staminu, pokud na to máš nervy, tak takhle bych to dělal já:

Začal bych jako pyromancer (sorcerer je dost blbý, má mizerné staty), jakmile dorazíš do Lordranu, tak jdi dolů do New Londa a kup od chlapíka za mřížema (určitě víš kde je, jestli ne, tak ho lehce najdeš) kouzelnickou hůlku a pár spellů. To je základ.

Pak přidávej (asi rovnoměrně) body do vit a int (pokud si připadáš tvrdě, tak kašli na vit), čím víc inteligence, tím lepší.
        Nicméně pokud jsi začátečník, tak se soustřeď i na životy, abys neumíral tak lehce a opatři si dobrý štít.
        • nezapomen, ze mag potrebuje i dex skrz cast speed
          • K ničemu, rozdíl je pouze nepatrný a žádný čistě mage character určitě nebude plýtvat body na 45 dex...
        • Až najdeš magického učitele, tak si vylepši i attunement a nakup od něj co nejvíc spellů. To samé platí, až najdeš učitele Pyromancie.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit