-
Vždyt to nemá ani žádnou grafiku,tohle je parodie na hru.To maloval snad někdo po absintu.
-
Je to výborný, napínavý. Bosové tomu dávají větší šťávu a to že je před nimi potřeba několikrát utéct (nebo umřít) než jdou pod kytky je mírně masochistická zábava. Nicméně zábava a výzva. Osobní vztah k jednotlivým postavám pro mě taky funguje, hlavně později ve hře, kdy je potřeba se na každý dungeon připravit hlavně správnou volbou charakterů a jejich skillů.
Za mě 9/10 ve své kategorii. Mínus bod je za to, že je se přece jen často opakuje. -
V tomhle náhodně generovaném prostředí čeká zlato, démanty a spousta šťavnatého vybavení. Nezní to moc temně, že ano? Jenže stačí přidat zrůdné a smrtící netvory, kteří jak kdyby vylezli ze špatně zavřené knížky od H. P. Lovecrafta, a najednou tu máte hru černou jako noc.
Nuda, nuda, šeď a šeď. Melete zlato s moukou. Tohle by mělo umět každý RPG a tady je to najednou plus? -
Idealni hra (stejne jako zaplava ji podobnych indie her) na tablet. Na PC me tohle v dnesni dobe nikdo hrat nedonuti. Nevim, proc se tyto hry stale tvori primarne pro pc...na mobilnich platformach by to byla vitana vec do sbirky.
-
-
Brzy to vyjde i na Vitu :)
-
-
Jen 8 z 10 pro nejlepší hru roku 2016?
-
-
brzo počítáš zajíce, hon je ještě daleko...
-
Ty nevděčná izometrická jezinko...
-
-
Kdyby to bylo isometrické, tak je to hra desetiletí.
-
-
-
RPG to naozaj nie je, taka takticka hra s jednoduchymi pravidlami a zopar naozaj nelogickymi prvkami. Vyzera to stylovo a hraje sa to dobre, aj ked je to hlavne o velmi dlhom a stresujucom grinde ;-)
-
-
opravdu "miluji" tady tyhle zamindrákované chudáčky, kteří musí všem okolo vysvětlovat co je, a co není RPG, aby si nějak ukojili svoje mrzké ego. Jako by to nebylo jedno. Neskonale otravné téma...
-
-
Ano a tento tvoj bezobsazny a v podstate uplne zbytocny prispevok, nebol vobec pisany za ucelom uspokojenia svojho mrzkeho ega ;-)
-
-
Ale co si budeme povídat, to žánrování je opravdu otravný :)
-
Máš asi pravdu, přehnal sem to, byl to hloupý výlev. Poprosil bych cenzora o smazání.
-
-
-
-
Někde jsem četl že Až do určitého updatu byla hra super ale pak se to změnilo v drsný grind a hodně hráčů to odradilo. Opravili to ve finální verzi ?
-
-
Ne
-