Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • U mě už to kalhoty bohužel nestíhaly. :D
  • Amylee.Anderson
    A nebo taková Penumbra nebo Amnesia - emoce posraných kalhot :D
  • Amylee.Anderson
    To se mi líbilo třeba na ME - romance. Ne nelakuje mě, že tam mužou mít postavy sex, ale že je mezi nima a nějakej užší vztah než to, že jsou spolu na posádce... Možná to je tim, že jsme ženska, ale tohle se mi ve hrách líbí :D
  • Malleth
    Mě už ty příběhy ve hrách taky maximálné štvou. Bohužel i v jinak dobrých hrách. Jsi vyvolený....zachraň galaxii....atd. To jsou témata s kterými se člověk nemůže ztotožnit. ICO, Shadow of Colossus, Another World, Gothic, Portal jsou důkazy, že jednoduchá témata založená na základních lidských hodnotách (přežití, strach o někoho blízkého, svoboda...)jsou ty nejsilnější.
  • Call of Cthulhu - Dark Corners of the Earth
    Anachronox
    Daikatana
  • Příběh + Atmosféra to pro mě dělá hru, nějáky ty kostičky sem tam zkousnu *3* stejně tak filmy u těch snad i víc záleží na příběhu, nechápu co se to v dnešní době asi jsem už moc starej (22) a hlavně s tím nesouhlasím a hlavně nemám už pomalu co hrát *9*
  • Jen malo z nich prekroci na csfd 80? Tak to bych zrovna nerekl. V posledni dobe jich je praveze docela dost (Inception, batmani, Fighter - to me napada v souvislosti, co jsem nedavno videl). Samozrejme je tu spousta braku, ale ty byly vzdycky a vzdycky budou. A to, ze jsou americky, na tom nic nemeni. Popravde co se tyce filmu, mam ja treba nejradsi americky filmy, protoze bejvaj nejkvalitnejsi. + filmy z evropy, ale tech koukatelnejch taky moc neni.
  • Co takové série Metal Gear či BioHazard (Resident Evil)? Hlavně Metal Geary jsou proslulé tím, že jsou plné emocí - kdo hrál, ten ví, kdo nehrál, ten o hodně přichází.
  • Než jsem jel na dovolenou, tak jsem si pouštěl hru jen abych si tam zaplaval... *1*
  • Heh tak to je zajímavý *1*
  • No, tak na tom je hodně pravdy.Mám rád hry s příběhem... Svého času mě dostala hra Far Cry.Paradoxně mě tam nebavilo ani tak tupé střílení.Mnohdy jsem se přistihl, že nejdu ani tak do další akce, ale jen tak si tam plavu a procházím se po pláži...
  • Black_Hand
    vis ono je to tezke, poptavka formuje nabidku, stejne tak jako nabidka poptavku.
  • miker17
    Homeworld
  • Problem je,ze kdyz se tvurci podivaji na to jaky maji uspech hry ala cod,bf apod a pak na hry,ktere se snazi o trochu komplexnejsi zazitek,tak se vetsinou rozhodnou pro prvni moznost,protoze je v tom vice penez.
    Muzeme si za to sami ,kdyz ve velkem kupujeme sracky jako cod apod a zajimavejsi hry zustavaj na okraji zajmu.
    Co me treba u her chybi jsou postavy vc postavy hrace,ktere by nebyly cernobile,tedy ...toto je badguy a toto je goodguy a uz se jede,pritom postavy ,ktere maji sve dobre i zle stranky ziskavaj na hloubce a zajimavosti ,nez ty ploche postavy z vetsiny her,kde je to jasne dany .
    Co se tyce nejakeho emotivnejsiho zazitku tak namatkou si vzpominam na the longest journey,beyong good and evil,hl2,portal,bioshock a par dalsich by se jeste urcite naslo
  • miker17
    Amnesia:Dark descend
    Wizardy
    Fahrenheit
    Arx Fatalis
    Deus Ex 1
  • To je pravda jsou to ty z těch lepších *4*
  • reakce na Wuzyho
  • Řízlý neřízlý, především nejsou blbý.
  • would you kindly....Powerfull phrase....Familliar phrase?
  • jo je to nechutný *11*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit