Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • LOL! Henry!? Jo to sedí! :DDD
  • Vidím další článek o dejzí od stejného "autora" a vidím, že kvalita je naprosto identická jako u předchozího veledíla. Jako pozitivum lze maximálně vzít to, že se tu nevyskytují "cool" hulvátské výrazy jako v "bezvýznamném životě 1".

Následně mě jen těší pohled na to, že se zvyšuje počet lidí, kterým tenhle "styl psaní" leze krkem. Nezbývá než počkat jestli tento trend bude pokračovat i v "bezvýznamném životě 3".
    • smejki
      scénář je dán předem, takže vox populi na dalších dílech nic nezmění.
      • A to je jednak dost smutné a také je to dost podivná strategie z pohledu zdejších pisálků.
        • smejki
          proč smutné a podivné? každý seriál má nějaký plán. samozřejmě detaily lze měnit za běhu, ale když mám v plánu frknout plnokrevnou "recenzi" až na konec, nezměním plán kvůli pár lidem v diskusi. Stejně jednou dostanou to, co chtějí. Samozřejmě, pokud bych zde četl nějaký supr nápad, mohu ho zohlednit v dalších dílech.
          • Takže minimálně polovina komentářů je "pár" lidí. Jak zajímavé. Seriály dost často končí (a hodně rychle) když stojí za prd. Myslím že super nápadů už tu zaznělo mnoho - např. navštívit hodiny pravopisu a slohu, používání spellcheckeru, napsání recenze/vážného článku namísto těchto zhovadilostí. Ale tak rozumím tomu, že autor si za tím, že je to cool, bude tvrdohlavě stát nehledě na ohlasy. Čemu ale nerozumím je, že ostatní kteří se o tuto stránku starají se nad těmi ohlasy nezamyslí a nenapdne je autorovi domluvit. A smutné a podivné to je asi proto - "Wow.. lidi nadávaj na úroveň mejch článků.. fuck this! Prostě se znova vyseru na papír a postnu další kravinu, koho zajímá co si lidi myslej"
            • janchor
              "Minimálně polovina komentářů" je pořád naprostej zlomek celkový čtenosti a jakkoli jistě není od věci brát ty rozumně formulovaný v potaz, nelze z nich vyvozovat nějaký obšírný soudy.
            • Kein
              delete
            • Kein
              2 Ronox: To je fajn, že to autor "slíbil". Tak ať ten poslední článek označí nadpisem třeba "Poslední článek" ať zase nekliknu na článek, který není poslední a bude zase v tomto duchu. Protože ono to z nadpisu často nepoznám.
            • Ronox
              Sorry, ale tady převrat jako u Mass Effectu nečekej ;-) jestli čekáš na "pořádný" článek, tak si počkej na ten, který završí tohle vyprávění. Autor slíbil, že poslední článek bude "normální". Ale je dobré, že tiscali nečteš, ale aspoň jim tu klukům zvyšuješ statistiku diskuze ;–)
        • Ronox
          Jak řekl Depp ve fight clubu. Je to už naplánováno a pokud vám to vadí, tak to prostě nečtěte. Když tu vidím článek o hře nebo věci, která mě nezajímá nebo vím, že mě to nebude zajímat, tak si to nerozkliknu a nepíšu hned do diskuze, že se mi to nelíbí. Nebuďte tak sobecký blbečkové a berte to tak, že ok někomu se to líbí, tak proto to tu je. Pár lidí zde v diskuzi napsalo, že to je supr atd tak to není 100% hate. Běžte si přečíst to, co vás zajímá a nespammujte.
          • A to, že mě DayZ nezajímá jsi vyčetl z čeho přesně, ty rozumbrado? Tisacali nečtu, max se přijdu pobavit nad jejich úrovní, naopak DayZ mě zajímá velice a je to jedinej důvod proč jsem na tenhle článek kliknul - protože mě ta hra baví. Když tady ale pak vidím jak stupidně autor píše (jak obsahově tak gramaticky) tak mě to připadá dost smutný. Hrozně se mi líbí tahle logika: "Nelíbí se mi článek, tudíž nenávidím tu hru a hatuju i na ní".
            • Shaker
              Ty budes nekomu kdakat do toho jak ma psat, kdyz sam ani neumis cist... on mluvil o koze a ty reagujes na vuz, proti konstruktivni kritice nereknu ani prd a jeste za ni podekuju, ale clovek s kecama jako ty nema narok...
  • DayZ je, nebál bych se říct, taková malá revoluce v online FPS hraní, jenomže k čemu to je, když je to postavené na hře, který má tak otřesný online kód, že sem to snad v životě neviděl.
    • Hraju přes multiplayer cca 4měsíce. Jak DayZ,tak i normální mise a nějaký extrémní problém nemám.
      • nemas 300 ping ? gj
  • smejki, pecka clanek, kasli na trolly ;)
  • Lidičkové,je mi z Vás smutno. Rád bych si přečetl práce některých z Vás co tu tak haní práci jiných. Také koukám, že řada z Vás je určitě úspěšných vývojářů her a mají na svém kontě nejeden kousek.
    • Takový práce se dělají na základních školách ve slohu a dělal to každý z nás..a věř mi, našlo by se jich nesčetně lepších, než je tohle. Nenapsal jsi to moc nešťastně, už styl myšlení, že musím něco umět líp, abych mohl kritizovat, se mi moc nelíbí.
      Neříkám, že je to vyloženě špatné, určitě to má něco do sebe, ale chce to asi trochu vypnout mozek abych si to užil. Bohužel, to v pracovním týdnu nejde.
    • Člověk nemusím umět to, co kritizuje. Jinak by potom museli být novináři politici, recenzenti vývojáři a tak dále.
    • Kein
      Když něco neumím, tak to nedělám!
    • Čo čakáš od detí. *2*
  • Zkoušíte jestli se vlna popularity promítne i v sledovanosti vašeho webu?
  • jediná otazečka jsou tam zachody ? určitě mnohem logictějsí než autobusova zastavka uprostřed lesa
    • Mám takový dojem, že nejsi Trol.Diskuzní, tak nevim, proč si na něj hraješ... *6*
      • Shaker
        proc ne? jeho styl vystihnul docela presne :)
    • My máme aj zastávku, co se dokonce jmenuje "Lesní" *4*
    • autobusar
      Čo , máš nejaký problém so zastávkou v Hornej Malíkovej ?!
      • to sedlo a pobavilo :)
      • Shaker
        Tak tohle je lepsi nastup na scenu, nez mel Jezis, APLAUS! :D
    • Veskoslav
      Asi moc nejezdíš autobusem, že?
    • Záchody tam jsou ;)
  • Tohle bylo vážne slabý prečetl jsem asi první dve vety a dál jsem to už nedočetl, za me 0/10 *11*
    kdy uz tady bude konečne nejaky normalni clanek
  • P.S. ja v živote prečetl asi tri knihi a je mi jasny že z autora nikdy spisovatel nebude... *7*
    • Je vidět, že jsi přečetl jen tři "knihi". *1*
    • A ty pro jistotu nepiš nikde nic. Komentář tohoto typu od sečtělého dutohlava, jenž napíše "knihy" s měkkým i mají opravdu velkou váhu.

Upřímě nechápu, co vám všm tomto článku tak vadí. Netvrdím, že jsem při jeho čtení chrochtal blahem, ale rozhodně mě nijak neznechutil. Ono se to asi jinak čte když už DayZ nějaký ten pátek hrajete, než když o něm jen čtete.
      • Kein
        DayZ hraji a stejně mi článek příjde trapný.
      • Inquisitor
        To viš, stádo efekt v praxi.
  • DeDy
    Článek přesně vystihuje jaký DayZ skutečně je. První článek byl výpravný, tento byl zase popisný. Smejky přesně vystihl netradičnost modifikace netradičním článkem. Spokojenost.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit