Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • JamesFaith

Tohle je originální výrok.

" We're working hard to maintain the right balance between the artistic integrity of the original story while addressing the fan feedback we've received."

A pokud někdo není jen zaslepený fanatický hater, měl by být schopen vidět rozdíl mezi tímhle a "Our enging is ART!". Ale jak říkám, chce to mít trochu zdravého rozumu a nebýt jen součástí hejtovacího stáda a souhlasně bečet každou fámu. 

• JohnyTheZik

Ano, to mas sice pravdu, ale jak jsem tu jiz parkrat napsal, je celkem logicky, ze linearni hra bude mit lepsi grafiku nez komplexni open world. Pokud ti tak moc vadi tlou2, tak se staci mrknout na god of war. Ta hra vypada proste mnohem lip.

• Derp_1337

U marketingových oddělení se ta snaha překrucovat dá pochopit, protože ti lidé za to dostávají placeno. Ale je smutné, že se vždycky najdou nějací zaslepení fanboys, kteří budou dezinformaci, překroucené fakta, nesmysly a lži obhajovat z vlastní iniciativy a úplně zadarmo.

• JamesFaith

Ne, je to celé výplod založený jen na tom, že v angličtině je umělec a tvůrce označován stejným slovem - "artist" Já tehdy na BSN byl a sledoval jsem, jak se ten výrok postupně překrucoval, stejně jako později několik dalších. Marketing ME3 selhal v mnoha věcech a kontroverzních výroků bylo několik, ale tenhle si vytvořili sami nespokojení fanoušci. 

Ale je volba každého jedince nechat se zaslepit a ochotně přijímat každý vymyšlený kec, který útočí na "správný" cíl. 

• Derp_1337

To není jakýsi výplod nespokojených hráčů. Z principu marketingové oddělení musí pravdu zaobalit do spousty hezky znějících ale zavádějících keců. Někdo se sice spokojí s tím, že ty marketingové žvásty bude brát jako realitu, ale spousta lidí si to přeloží zpět do normální řeči.

Je to volba každého jedince, jestli bude s růžovými brýlemi přijímat ty kecy marketingových oddělení a nebo jestli se pokusí odhadnout skutečné záměry skryté za těmi hezky znějícími větami.

• lito

ale na tom není nic špatného.První  Dark Souls miluji právě kvůli pomalosti a pocitu km v nohách. Prostě jsem si tu cestu zažil a užil. Hra by měla být cesta. Hra by měla zážitek. Právě ta pomalost pomáhá na prožitku. Na dalších Souls se mi právě nelíbilo to zrychlení pro mainstream.

• JamesFaith

S tím ME3  je to jen výplod nespokojených hráčů, kteří tak dlouho překrucovali originální výrok, až z toho vznikla tahle ptákovina.

Ve skutečnosti jen někdo z Bioware použil sousloví "artistic integrity" ve smyslu "tvůrčí záměr", nespokojení hráči z toho vytáhli slovo "art" a vznikla tahle stokrát opakovaná fáma o "uměleckém konci". 

• lito

je ti snad jasné, že sebe děláš zakomplexovaného, stádového jedince?

• Derp_1337

Pro příklad grafiky nezmiňuj hry, které ještě nevyšly! (TLoU2)

Je to běžná praxe ukázat hru v původních trailerech s mnohem lepšími detaily než které pak zařízení reálně utáhnou.

Dokud hru neuvidíme hotovou, tak se může stát ještě cokoliv (od downgrade grafiky až po úplné zrušení vydání hry).

• Derp_1337

Hry, které byly blbé a skrývaly se za "umělecké vyjádření" ???

S příkladem není potřeba chodit daleko, stačí si vzpomenout na (stupidní) konec Mass Effect 3 ! Dle slov autorů se jednalo o "umělecké zakončení" a hráči to prostě nedokážou správně ocenit. 

• Jack1947

Kdo čekal že to bude mít větší hloubku než jenom polemizování o světě a chození, ten se spletl pro všechny ostatní 9/10 a pro mě, noo, tohle nutně nepotřebuji hrát ale zajímá mě to, tak příští rok na pc. Hlavně já od toho vlastně ani nevím co jsem měl čekat... a tak to asi mělo být.

• Ilusiveman

"No uvidíme , vydat hru s asymetrickým online multiplayerem pro pár
    zapšknutých fandů kteří budou hrát cokoli "s nálepkou"  Kojima "

Tak tohle jsi vymyslel? Takhle si ospravedlnuješ jiný nazor?

PS: Mysl nekterych slaboduchych ovcí mě vždy pobaví tim, jak moc kreativní vůči svému egu jsou.

• Ilusiveman

Tuhle část, ta je úplně moc.

On už přemýšlí přesně tak, jak chtějí od stáda korporace slyšet. Aby bučel s těma, co bučí HIIIIIIIIT.

Mentalita stáda

• Ilusiveman

Mohl by jsi být konkrétní a demonstrovat příklady her, které to, že jsou BLBE skrývaly za nějaké "umělecké vyjádření" v herním prvku? (ted doufám nesrovnáváš tenhle na první pohled simulátor kurýra s mindfuk story a paranormal nepřáteli s nějakym černobílým filtrem, že ne.....?)

Dík, Gumo

• radim.zaty

Ach jo, tak tohle nebude pro mě. RDR2 jsem kvůli té dementní pomalosti odložil po pár hodinách a už se k tomu nevrátím ani na PC a tohle vypadá ještě šíleněji. A mám to bohužel tak, že pro příběhy si chodím do knih a ani sebelepší příběh mě k walking simulatoru nepřitáhne. 

• JohnyTheZik

Joo, to mas samozrejme pravdu. Nemyslim si, ze DStranding (DS nepisu, protoze je to pro me proste dark souls :D) vypada spatne, to vubec ne. Ale myslim si, ze i kvuli rozloze a celkovymu scopu toho, co v ty hre je, to proste nevypada tak spickove, jak Sarka popisuje. Dejme tomu v porovnani i treba s God of War (lepsi priklad nez uncharted).

Ale samozrejme jak rikas, jestli je RDR2 milnik, pak je to minimalne uspech.

• victor

No uvidíme , vydat hru s asymetrickým online multiplayerem pro pár zapšknutých fandů kteří budou hrát cokoli "s nálepkou"  Kojima  musí být komerčním snem ..... Bohužel Apple jede na konzumní vlně a Kojima na reputaci nakonec ani trati nemusí  i když o hru rychle opadne zájem . I v tom je kouzlo experimentů za miliony ;)

• lito

"Hit musí oslovit dostatek lidí aby měl budoucnost ...."

ach. Klidně ať je to propadák, hlavně ale ať to není komerční hit pro všechny. Takových her mám plné zuby a je to v podstatě každá větší hra. Osobně je mi Kojima a Sony jedno, takže se na jejich zisky nějak neukájím. 

• Ilusiveman

Give the man cookie! 

• Ilusiveman

Nu obviously, je třeba dost často přednést stavební kameny diskuze, aby se diskuze měla od čeho odrazit. (abych já ne o koze a ty o voze.) 

Anyhow, zajímavě, akceptovatelně shrnuto. Nemyslím si, že se koukáme každéj úplně od jinud na ten herní svět. 

RDR2 je samozřejmě dost těžkej vizuální  kalibr na to, aby její obránce vydržel vzdorovat  obléhání celou noc. 🤷‍♂️ A pro nějaký "Death Stranding" je úspěch sám osobě, že lidi vytahují na první dobrou RDR2. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit