-
Velké díky Šárce, je mi jasné že psát nějak smysluplně o atypické hře tak aby nekazila zážitek objevování musí být těžké. Z recenze jsem si udělal docela slušný obrázek a vím na 100% že si ho na PC zahraju. Miluju takovýhle hry, za fasádu realismu nasázet několik těžkotonážních podobenství a fantasmy testující hranice reality, vědomí a lidskosti.
-
že by, že by dievčatá byla přemýšlivější než adrenalinem našťavení hoši? Ježišmarja a co stereotypy, myslí někdo na nebohé stereotypy?
-
Stejně jako u filmu, tohle bude asi třeba zahrát a pak rozhodnout, zda se hra líbí nebo ne.
-
to asi čakalo. no hlavne nikto nevedel, čo to vlastne bude a hra frčala na mene tvorcu, na ktoré zaslepení fanúšikovia nedajú dopustiť. 3 veľké CZ weby dali 2x9 a 1x10, všetkých troch recenzentov sledujem, viem ako hodnotia hry... mne to na pozitívne dojmy stačí.
a reálne, 80% a viac je do štartu hry krásne číslo.
-
Těžko nás můžeš čtením recenze zdržovat od hraní Death Stranding, když hra vychází až za týden. Jinak na Metacritic recenze až tak jednozančné nejsou, ve výsledku mi to přijde víc jako shitka než nějaká revoluce.
Dodatek: Z recenze jsme se nedozvěděli téměř nic (většina textu je jen nadšené plácání a plkání), možná neškodilo zmínit alespoň jak dlouho trvalo hru dohrát.
-
no tak priemer recenzií je "len" tesne niekde nad 80%, čiže od Kodžimovho formátu sa čakalo určite viac
-
Death Stranding dostáva krásne recenzie a to je super. hoc nemám PS4 a ani si ju zatiaľ neplánujem kúpiť, som úprimne rád, že sa hra podarila a nespľasla ako nafúknutá reklamná bublina stojaca len na slávnom mene. dobrých hier nikdy nie je dosť, či už veľkých, alebo malých.
-
je zaujímavé, že vysoké hodnotenia tej hre dávajú predovšetkým dievčatá