-
Obávám se , že hratelnost je přesně to co nakonec bude ve hře marně hledat víc lidí :/....
-
Co to meleš vořechu ? ....Blbé hry se za umělecké vyjádření skrývají neustále . Hit musí oslovit dostatek lidí aby měl budoucnost ....
-
Víte co fakt nesnáším ? Chodit z bodu A do bodu B ...a dávat lajky :/ .
Tisíckrát jsem proklel Fallout3 za nesmyslné chození po světě ,kde by měly být v provozu ( zvlášť když letadla ještě fungují v cutscénách ) i jiné dopravní prostředky než chůze .....
A přijde Kojima a walking simulátor skřížený se sociální sítí nazve svébytným novým žánrem ;DDDD
Bože už od dob Vetřelců víme , že vydávat se do nepříznivého prostředí znamená být na ně vybaven a adaptován ...... Copak to je asi za časodéšť , který nám zničil Landcrawlery ? ....
Umím si představit , že na počátku byl Hard Truck či Crossout s příběhem ....ale aby nebylo možno pochybovat o invenci a uměleckém záměru , šly tyhle špinavé madmaxovské kamióny do kopru a vše nahradili ...poslíčci s eko posláním a duší dítěte.
INU ani po přečtení recenze nejsem o budoucnosti téhle hry přesvědčen , a silné online propojení mne spíš odrazuje ještě víc než před tím ....Bez lidí to bude procházka v prázdnotě a já osobně pro tohle do obchodu nepoběžím :/
-
Kojima je pan videoherní designér/scénárista a legenda, o tom žádná. Ale i ten nejlepší může někdy uklouznout a cokoliv vyvozovat z toho, co jsme o Death Stranding věděli, bylo absolutní věštění z kříšťálový koule. Na obou stranách. Ta hra klidně mohla bejt špatná. Samozřejmě to nebylo moc pravděpodobný, vzhledem k tomu, kdo za tim stojí, ale mohla. Pointa je, že pro oba tábory to byla otázka víry, nikoliv analýzy dostupnejch informací, a to z jedinýho prostýho důvodu - krom toho, že na tom dělá Kojima jsme žádný relevantní informace neměli.
-
Nejdříve jsem přečetl tuto recenzi, poté jsem kouknul na IGN.
Jejich kritika mi připomněla kritiku jednoho z mých známých na moc "realistické" RDR2, že ve hře nechce jíst, stanovat, atd. Přitom to byl právě jeden z největších taháků, díky kterým RDR2 dokázalo hráče naprosto pohltit. Stal se totiž Arthurem Morganem.
Šárka to napsala správně - pokud jste ten typ člověka, který je hr hr a přeskakuje každou animačku, žádná hra od HK není pro vás.
I když stále nejsem přesvědčen, že mě DS bude bavit, ani nejsem slepým fanboyem HK a zachovávám si jistou dávku skepticismu, hráči jako recenzent na IGN by měli zůstat u Call of Duty a od her tohoto typu se držet dál.
-
Obviously.
Nicmene je prave rozdil mezi open world hrou a linearnim tunelem, kde tu grafiku muzes relativne napalit aniz bys byl omezenej HW vykonem. To nicmene neznamena, ze na prvni dobrou nevypada ta hra proste lip a holt kvalita textur a dohled dela v ty hre proste hodne. Tim nesnizuju objektivni a "kvantifikovatelny" kvality DStranding, ale na prvni dobrou proste tak dobre nevypada.
-
Žádná hra neni nádherná na všech místech, pakliže to není tunel, kde se tě dokonalosti dá díky ramcovani práce přiblížit.
I tak je to pak zase o úhlu pohledu, díváme li se na detaily typu stahujicich se kulek. Koně, nebo rozlišení textur a lens flary.
Tahle hra je úrovni technologie srovnatelná s RDR2 a možná ji i kvantitativně překoná.
-
Kdo čekal, že to bude srajda, je menecennej a žije na serotoninu z vyplnění "věšteb" svých ideovych vzorů. 🤷♂️
Jinými slovy, nevěříte a neumíte věřit v sami sebe a toto vidění světa aplikujte na své okolí.
-
Nebyla vůbec možnost, že by ta hra mohla jakkoliv splasknout. To jen vaše hlavičky, co si v prognózach silných samců, se jakoby potřebuji neustále ubezpecovat, že jejich názor byl správný.
-
Já z toho tak nějak pochopil simulátor procházení krajinou. Ve smyslu, že to není jen walking simulator kde vystačíš s WASD, ale že aby jsi se někam dostal, tak musíš víc přemýšlet nad ítm jak, protože to nebude tak jednoduché? Zejména, když to bude mít přežít i tvůj náklad, který může dle obsahu vyžadovat jiné zacházení? Takže na přejití řeky nebude stačit jen držet tlačítko vpřed jako v jiných hrách. A pro vyšplhání na skálu nebudee hlavní postava lézt po hotové cestě z bílých výčnělků jak v Uncharted. Ale že budeš muset brát ohled na fyziku, omezené gadgety apod?
-
České weby sú zvyčajne oveľa kritickejsie oproti zahraničným, a pri tejto hrej je to naopak , IGN dalo len 6,8 to znamená že to je skvelá hra ale nie pre casual hracov
-
Na samotnej gameplay jsem fakt zvedavej, ale tohle je trochu mimo.
> Graficky Death Stranding na současné generaci prakticky nemá konkurenci
Je pravda, ze ta premira ruznejch detailu je silena, ale uz jsem na PS4 videl hezci hry. At uz je to zminenej RDR2, nebo posledni Uncharted, ci pripravovanej Last of Us.. Samozrejme je ten scope her uplne jinej, ale i tak neni DStranding misty nijak extra nadhernej.
-
a to tam je jeden hater kterej to shodil (stačí dát 35% a hned to padne dolů)
-
Já ti nevim, 84% mi přijde docela jednoznačných ;) A to, že je to skvělá hra.
-
Precetl sem 3 recenze a stejne moc nevim jak se to muze hrat.
Kazdopadne ale koupim, mozna za pul roku, mozna za rok. Vypada ze Je to originalni a to vetsine dnesnich her chybi.
-
hezky napsané😉
-
z čeho jsi to vyvodil, že je to shitka? Z této recenze? Asi je to něco jiného, proto to nemá jednohlasné recenze. Nestojím za tím silná značka jako u MGS, Last of Us, God of War, proto recenzenti nejsou nuceni dávat jenom 10/10. Zahraj, dohraj, pak komentuj.
české weby: Hrej.cz 5/5, Zing.cz 10/10, KN 10/10. BW 9/10. Games.cz 9/10, Doupe.cz 9/10.
-
moc zajímavé to není, protože je to blbost...ale hezkej pokus :D
-
tvl dej si facku. Zavřel na Zingu 10/10. Leon na KN 10/10. Flákni sebou o zem ty šašku.
-
To jsi si dělal nějakou statistiku pohlaví vs hodnocení? Máš nějaký detailnější výsledek, který by jsi sem hodil?