Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • 1994 By Gamers for gamers -> 2012 By whoever for money
  • Aha takze zlato diky tomu nebude mit zadnou hodnotu a itemy budou za miliony. Problem je, ze farmari budou rejzovat, blizzard bude rejzovat a obycejnej hrac, co se toho nechce ucastnim nasrane prestane hrat, protoze si itemy nutne pro dalsi postup ve hre (na inferno) nebude moc dovolit. Bravo!
    • Myslím že kdyby to náhodou způsobilo větší odliv hráčů tak by blizzard nějak zasáhl.
    • Anal.S
      Eh, ty peníze se nebudou objevovat z čista jasna. Pořád to budou ty stejné poctivě nafarmené peníze. Tím pádem nebude docházet k inflaci a itemy budou stát pořád stejně. Jen lidi co pracujou a nemají čas, zatímco peníze jím nechybí, mají takhle možnost jak si hru stále užívat.
      • Aha, jen se narazí na strop třeba 0.25€ za item a 100 000 zlata (nejmenší jednotka) se bude vykupovat za tuhle cenu, pokud nemáš třeba 25M zlata a můžeš to prodávat za 0.01€ ...
        Problém je že to zlato se genereju a neubejvá a čím více hráčů déle hraje tím víc ho tam je a cena půjde pořád dolů jako u gemů
  • Vakek
    zatim sem prodal jednu věc za 1.30 € ale blizz si z toho vzal 1€...takže sem na třiceti centech :D
    • FeebeEWN
      když si necháš poslat peníze na battle.net účet, tak ti blizzard strhne 1 euro ať už prodáš item za 1.50 nebo 200 euro
    • Když se dřív mluvilo o aplikaci reálneho ekonomického systému do her, tak jsem si myslel, že NPCbudou vyrábět, nabízet, poptávat a podobně, ale ne, že Blizzard udělá z dobré hry nic víc něž pouhé tržiště :D
  • rami.cz
    Muj rekord byl 15€ (se vsemi poplatky me to vyneslo 11.9€). Jinak kupuju ringy za 10 000 goldu a prodavam za 3€ :) Proste, tady je dukaz toho, ze za lidskou hloupost se plati :D
    Aspon jsem si vydelal dostatek penez na steamovou vyprodej :)
    • Vrook
      A jak to funguje? Necháváš to poslat jako na ten battle.net účet a pak si to nějak přeposíláš?
      • rami.cz
        Vse pres paypal :)
        • Na to si dávaj pozor, item flipping kvôli zisku terms of service ah zakazuje a už za to "pár ľudí" zabanovali (aj keď tam asi išlo o vyššie sumy).
  • "Hlásej pravdu, braň pravdu, chraň pravdu až do smrti!"
    Jan Hus
    • hele nacku, neber si Husa do huby
      • Oj chlapáku a co tak strašnýho řek když jen zopakoval jeho slova?
  • Nekdo narazil na zlatou zilu a vypada to ze jen tak kopat neprestane
  • A to je přesně ten důvod, proč Diablo 3 považuji za velmi velké zklamání a nechutnost. Původní Diablo bylo o atmosféře a hledání lepších věcí. A teď? Burza postavená na diablu? Co to jako je? Dnešní teenageři už neumí ani projít příběh bez toho nejlepšího brnění? Co je to pak za hratelnost, když tam všichni jen zběsile pobíhají a hledají peníze... kam ten herní svět spěje... Mě by jen zajímalo, kolik lidí by dneska mělo an to, aby bez chetaů a v rozumné herní době vůbec dohráli například Might and Magic VI? Leda že by jim tam přidělali marketpleace pro nákup finálních blasterů už do začátku že? Je to k pláči.
    • Bohužel je to tak. Lidé jsou čím dál víc lenivější a otupělejší. Ve filmu Absurdistán to bylo hezky ukázané.
      • Ty si to asi moc nepochopil. Bez aukci si v té hře neškrtneš, protože tobě padají itemy pro jiné classy (Ta hra tě přímo do ní nutí). Občas něco sice najdeš, ale pokud chceš celou hru projet bez aukce. Tak ti to potrvá hodně, hodně dlouho.
        • Takze ted lidem vadi, za hru musi hrat dlouho, aby ji dohrali?
          • Ne jde o to, že ty nejsi schopný dohrát hru, jelikož ti prostě nepadají předměty. A já fakt nechci být u PC 24h denně a farmit jako iblbec.
            • Mně vadí prostě, že AH není něco navíc je to součást hry. A právě padání věcí je dost změněné o proti D2. Nejsem žádný hater diabla 3, ale tohle mi dost kazí dojem z hry.
              ( mimochodem nevím proč nemůžu reagovat na poslední příspěvek ve vláknu :/ )
            • bizisko: Tak to, ze ti nic nepada jsi musel poznat uz po 4 hodinach, ale stejne tam bylo neco, co te u toho udrzelo dalsi 2 hodiny :)
            • Jak si predstavujes "dohrat hru"? Jestli ti jde o dokonceni inferna, tak tahle obtiznost je navrzena bud na kupovani veci / straveni hooodne casu farmenim. Pokud te tohle nebavi nebo to nechces delat, tak neni inferno pro tebe.

Nahodne padani / nepadani veci je proste jeden z aspektu diabla, ktery z velke casti urcuje celkovou herni dobu.
            • Nieco na tom bude. Dnes za sest hodin v prvom akte na inferno, vacsinou s nephalem valor 5 mi padla jedna sekera s ktorou som si polepsil o 200 dmg. Inac stovky kusi, lukov a fistov comu sa ako barbar velmi tesim :) Co sa tyka unique - keby mi este na zaciatku normal nepado oranzovy opasok tak ani neverim ze tam nejake su...
  • Mother_of_god
    Hrám Diablo III...Mám 3 postavy na lvl 60 ale už ma to prestáva baviť...To nakupovanie EQ v aukcii je nechutné, absolútne nemusíte pohnúť prstom, stačí si nafarmiť zlato a nakúpite si full set...kde má táto hra zmysel ?
    • aha, taze na farmenie zlata netreba ani pohnut prstom... mozno tak ked botujes, inak gl pri farmeni 100 mega na gear, za taky mesiac a pol by si to mohol zvladnut

ale viem, ono ti asi dakto drzi pistol pri hlave taze musis pouzivat aukciu na nakupovanie, inak ta zastrelia
    • Asi tak. D2 bavila dlhu dobu kvoli tomu ze raz nieco dobre padne (a aj padlo), nie kvoli nakupovaniu na nejakom globalnom veltrhu.
      • aha, taze v d3 nic nepadne hej, no tak to ta 1100dps wand s ap on crit, 230 int a crit damage co som predal za 180m bola asi len iluzia, ten helion crosbow s crit damage a soketom za 50m asi tiez a rovnako asi 10 grand planov co isli po 8-15 mega...

sa preber, ked ti zabijanie unikatnych trva tak dlho, ze chytia rage ta sa necuduj, ze ti nic nepadne, ked budes mat 20k unikatnych nafarmenych na inferno, potom sa ozvi
    • smysl ma vtom, vubec ji nekupovat a tim tuhle kravinu s online singlem a aukci nepodporovat
  • Diablo III - hratelnost zadna - znovuhratelnost vubec zadna - celkove strohe - odflaknute - male - klaustrofobni - nulovy a smesny pribeh - totale domrsena itemizace padani predmetu ve hre - grafika avataru=LoL - system skillu fail ... ... ... atd. atd. atd.

No jeste, ze je ve hre aukce a vsechno si lze koupit tam :-)))))))))))))))))))))))))))))))))

Aukce = uspech teto hry je zarucen, nevadi ze jsme hru uplne znicili, hlavne ze to sype ...
  • Dworkin bohužel mluví pravdu, naše Listina základních práv a svobod umožňuje libovolně omezit naše svobody a jedná se o paskvil, konkrétně o svobodě slova se lze dočíst:

"Svobodu projevu a právo vyhledávat a šířit informace lze omezit zákonem, jde-li o opatření v demokratické společnosti nezbytná pro ochranu práv a svobod druhých, bezpečnost státu, veřejnou bezpečnost, ochranu veřejného zdraví a mravnosti."

Jinými slovy, vždy když je uznáno za vhodné, může se odsouhlasit omezení svobody slova = de facto žádnou svobodu slova nemáme, jelikož ta je absolutní jako např. v USA a jejich první dodatek. Nic jako omezená svoboda slova neexistuje, pak by nešlo o svobodu. K takovému omezení svobody došlo paragrafem vytvořeným speciálně kvůli holokaustu (i když ten není výslovně zmíněn ve znění paragrafu), tuším v roce 2003 (kdyžtak mě někdo opravte) aby mohli stíhat tzv. popírače.

Nelze ale omezit svobodu vědeckého bádání, umělecké tvorby nebo vyznání, to omezit zákonem nelze, taková výjimka v Lzps není, ale kdyžtak mě někdo opravte. Znamená to, že vědecké bádání s nepříznivým výsledkem jdoucím proti zákonem nařízené verzi by nemělo být trestné. Vždy mě překvapí když vidím někoho jako je Dworkin, který oslavuje omezení svobody a určování zákonem co je správné říkat a tím de facto i myslet. Upřímně bych čekal, že spíš lidi jak se říká "trkne" že je tu něco divného když je potřeba takový zákon a sami se začnou zajímat o téma víc. Je pak největším pokrytectvím když tito lidé na jednu stranu mluví o zrůdnosti nacistů a perzekuci Židů, ale obratem oslavují omezování svobody jen za pouhé odlišné názory.
    • DangerousDave
      "Nelze ale omezit svobodu vědeckého bádání, umělecké tvorby nebo vyznání, to omezit zákonem nelze"

to všetko už omezené je *7*

A pokial chceš žiť v anarchii založ si vlastný štát a môžeš to skúsiť... prajem veľa štastia.
      • Jestli to v praxi chodí tak či jinak zde neřeším, jen jsem citoval co říká resp. neříká listina základních práv a svobod a v ní žádné výjimky nebo omezení výše uvedených věcí není.

Pokud nesouhlasíš, můžeš mi ukázat zákon omezující "svobodu vědeckého bádání, umělecké tvorby nebo vyznání"?
    • Vedecké bádanie?
      http://spravy.pravda.sk/homosexuali-protestuju-proti-vyskumom-oviec-f4e-/sk_zaujima.asp?c=A070131_090453_sk_zaujima_p23
    • Zakázané knihy iba po pamäti
      Dvesto rokov pospolu
      Genéza sionizmu
      Dejiny Slovenska a Slovákov
      + všetky tu http://vho.org/aaargh/tche/tche.html
    • LZPS NEumožňuje libovolně omezit naše svobody. Svoboda slova NEní absolutní. Šíření výsledku vědeckého bádání, který spočívá v tom, že holocaust se nestal, JE trestné. "Pouhými odlišnými názory" to začalo i v předválečném Německu.
      • LZPS to umožňuje, je to stanoveno zněním LZPS, kde se lze dočíst co lze omezit zákonem, jako příklad jsem použil svobodu slova.

Svoboda slova je absolutní, buď jí máš, nebo nemáš, pokud je jakkkoliv omezena, je logickým nesmyslem jí nazývat svobodou slova. Trestné to není a nemělo a mluvím čistě o znění LZPS, LZPS nepřipouští výjimky ohledně vědeckého bádání a nezmiňuje omezení daná výjimkou v zákoně jako v případě svobody slova. Jelikož neexistuje měřítko na rozlišení toho co je a co není vědecké bádání, hrál by v takovém případě roli asi posudek soudních znalců, kteří by rozhodli o tom zda to je vědecké nebo ne.

Dopustil si se logického klamu. Naznačuješ, že to co se stalo během druhé světové války a před válkou bylo kvůi pouhým odlišným názorům, kterými to podle tebe začalo, z toho si vyvodil chybnou logiku, že odlišný názor může znovu způsobit to co se stalo a tomu se řká logický klam a zároveň demagogie. Pokud bych měl použít tvou logiku, tak protože máš odlišný názor než je ten můj, měl bych se bát že rozpoutáš válku, úsměvné.
        • Jediné, o čem tvůj příspěvek vypovídá je to, že jsi v životě ani neotevřel žádnou knihu zabývající se ústavním právem. A já tě dovzdělávat nebudu. Až z tvých příspěvků bude jasně patrné, že máš problematiku nastudovanou, a kvalifikovaně oponuješ tomu, co skutečně platí jako právo, tak se můžeme bavit dál. Doučování tvojí osoby ale pro mě není přínosem.
          • Dworkin : "V pořádku, nedohodli jsme se na ceně, to respektuju."

To není znovu pravda, to v mém komentáři není, nedohodli jsem se na principu a podmínkách a za jakých ty peníze vyžaduješ, ty si mě obvinil, je na tobě dokázat že obvinění jsou pravdivá ale chceš po mně peníze za to aby si to sem napsal jinak to zde nenapíšeš a obvinění necháváš jen tak viset ve vzduchu bez nějakého závěru. Na tom jsme se nedohodli, o peníze zde nejde, jde o princip.
          • Jinými slovy, neumíš oponovat ničemu co jsem napsal a předložit argumenty proč je to špatně a dokázat tak tvá tvrzení o mé osobě, která jsou pak jen prázdným a nepodloženým obviněním. Vše si nechal na fantazii čtenářů a mojí s obvyklým prohlášením, že si musím nastudovat "někde něco", což mi připomíná obvyklé prohlášení většiny lidí když jde o holokaust a argumenty, je to úplně totožné "nastuduj si někde něco, je toho hodně" ale když tázáni byť na jeden jediný konkrétní příklad, je ticho.

I tak děkuji za tvé podněty a zajímavé názory.
            • V pořádku, nedohodli jsme se na ceně, to respektuju.
            • Velice zajímavé, ale asi se to dalo čekat. Bohužel na to nemohu přistoupit, nemohu ti zaplatit za něco jen s dobrou vírou že to co říkáš je pravda i když to tak být nemusí k čemuž se přikláním na základě toho co jsem předložil a i na základě tvých vlastních komentářů. Já jsem tu ve své pracovní době (ne, nikoho neokrádám, jsem na volné noze a okrádám jen sebe) a nenapadlo po někom chtít v diskusi peníze když jsem požádán o dokázání obvinění a svých tvrzení.

Omlouvám se, ale snad pochopíš, že ti nemohu platit za to aby si dokázal, že tvá obvinění vůdči mě jsou pravdivá, důkazní břemeno je na tobě a platit ti za něj nemohu. Dokonce si měznovu napadl viz tvé "s ohledem na tvoje vystupování tady budu vyžadovat zálohovou platbu předem"
            • Můžu, ale už ne zadarmo. Moje základní taxa za právní služby je 2.500,- Kč plus DPH za hodinu. A s ohledem na tvoje vystupování tady budu vyžadovat zálohovou platbu předem, alespoň na dvě hodiny práce. Dohodneme se?
            • Skvělé, ty to dokonce znáš konkrétně, můžeš zde citovat pasáže, které ukazují, že co jsem napsal je špatně? Předem ti děkuju za tvůj čas.
            • Ne "někde něco", ale ústavní právo. A klidně budu konkrétní a doporučím: Ústava České republiky. Komentář (autoři Sládeček, Mikule, Syllová et al.). Listina základních práv. Komentář (autoři Wagnerová, Šimíček, Langášek, Pospíšil et al.). Ústavní právo (autor Jan Filip). Až tohle přečteš, můžu ti doporučit další. Za nějaký rok dva pak už budeš schopný argumentovat Listinou. Možná.
      • židovečka Parkanová a vlajka hvězd a pruhú má z teba radosť
        http://www.youtube.com/watch?v=kEUpjrCtCyk
        Ministryně obrany Vlasta Parkanová společně s hudebníkem Janem Vyčítalem nazpívala v předvečer Bushovy návštěvy song na podporu amerického radaru.
        • Ty ses sem taky propadl rovnou z Hlinkovy gardy.
          • a aj keby som bol v Hlinkovej Garde, vadí ti tá pesnička:
            Od Žiliny ide vlak a v ňom sedí šaňo mach, všetcia židia utekajú lebo majú strach
            ...
            alebo je to niečo v tebe bytostne homosexuálne?
            • Jé, židovský přisluhovač, to už jsem dlouho neslyšel.
            • židovským prisluhovačom nevadí ani VLASTIZRADA viď Parkanová
              *1*
    • spousta lidi si plete svobodu s anarchii, nastesti stale plati, ze svoboda jednoho konci tam, kde zacina svoboda druheho
      • Dobře, čí svoboda byla narušena (a jak) svobodou slova někoho kdo vyjádřil opačný názor na událost známou jako holokaust?
        • co je opacny nazor na holokaust ??
          • popirani holocaustu neni jen o tom, "ze se nestal"... mezi popirani holocaustu se radi i pouhe pochyby o poctu udajnych zidovskych obeti > nesmim zpochybnit, ze jich bylo 6m...
            • Ano, to je pravda, hodně jsem tu zjednodušil, tresné jsou i pochybnosti. Stručně řečeno, pochybnosti nebo popírání toho jak je definován holokaust (definice o kousek výš) je trestné a zakázané.
          • Pokud je uznáno a obecně přijímáno, že se stal, tak opačný názor je, že se nestal.

Pro pořádek obecná definice - systematické státem plánované a praktikované vyvraždění šesti milionů Židů v plynových komorách a masovým střílením nacistickým Německem za 2.sv. v.

Prosím teď tu odpověď na otázku výše.
            • Dobrá tedy, a co přesně svobodu potlačujícího kdo propaguje tím, že vyjádří opačný názor na holokaust a proč by takový názor měl vlastně vůbec něco propagovat? Toho nemůže někdo vyjádřit jen tak aniž by cokoliv (tebou nespicifikováno) propagoval?
            • co nechapes na tom, ze kdyz nekdo propaguje neco co smeruje k potlaceni prav a svobod cloveka, ze se tim snazi potlacit prava a svobodu lidi ?
            • Prosím odpověď na mou otázku: "Dobře, čí svoboda byla narušena (a jak) svobodou slova někoho kdo vyjádřil opačný názor na událost známou jako holokaust?"

Pokud můžeš, tak ještě jednou ale odpověz tentokrát už na tu mou otázku a ne změnou tématu.
            • Popirani holokaustu neslouzi k tomu, aby nekdo svobodne mohl vyjadrit svuj nazor, ale pouze ke zneuziti a propagaci svych nehummanich myslenek. Coz je zase mimo jine zakazano zakonem o zakazu podpory a propagaci hnutí směřujících k potlačení práv a svobod člověka. A spada to do trestnych cinu proti lidskosti.

Ono asi tezko muzes obhajit neco co zapricinilo vyvrazdeni milionu lidi, takze to nejdrive musis zpochybnit a poprit.
        • Prečo tam nepustia vedcov? Šak poznáme seriál Bones.
          Pretože pod sviečkov býva največšia tma:
          http://www.youtube.com/watch?v=PaqNsIkgJtw

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit