Přejít na výpis diskuzí
Diablo III aukce se rozšiřují o prodej a nákup zlata
13.7.2012 | Adam Homola
182 příspěvků
-
Blizzard má z každé provedené transakce 15%. Opravte mě, došlo-li ke zvýšení této daně zprostředkovateli, vytvořil vlastně úplně novou formu obchodní burzy ovšem bez dohledu legislativy, či institucí typu S.E.C., svou likviditu se hravě vyrovná množství penny stock exchange places in the USA. To se Bobbymu povedlo, za to ho Ben Bernanke bude plácat po zádech.
15% si vezme len ak nieco predas a das si peniaze poslat na svoj paypal, z toho oni musia platit dan a nieco je samozrejme ich cisty zisk, pokial si das peniaze z predaja na svoje blizzard konto tak ti vezmu len 1 euro
-
-
Nechci bejt sprostej ale tohle by si to rozhodne zaslouzilo. Takhle dopadaj firmy kterejm vladnou marketaci.
-
-
A co je na tom. V kazde online hre to davno fungovalo, jen to meli na starost Cinani. Takto oficialne je to alespon pro hrace jednodussi. Kdo se toho nechce ucastnit nemusi ani ted, stejne jako nemusel u Cinanu.
-
-
jenže šikmoočka tě nenutí platit za nedodělanou nekvalitní hru, kde po dohrání ~ zabere zhruba osm hodin, není co dělat
-
Takto oficialne jen oficialne rikas ze to je v poradku a to je proste z principu spatne.
-
-
-
Mně vadí prostě, že AH není něco navíc je to součást hry. A právě padání věcí je dost změněné o proti D2. Nejsem žádný hater diabla 3, ale tohle mi dost kazí dojem z hry.
-
-
Tak mě už žádné D3 trápit nemusí, Diabla na Inferno jsem zabil a tím pro mě tahle simulace Wall Street skončila. Blizzard jsem si přidal na svůj osobní "blacklist" a tohle byla poslední hra, kterou jsem kdy od nich koupil *11*
-
-
Tak tak D III bylo to posledni co jsem do teto zdimacky zvane Blizzard narval ... delaji z hracu nemyslici platici hlupaky, takze doufam, ze se jim to zpetne vrati i s uroky.
-
-
A ted už by to chtělo jen nejaký prográmek a vygenerovat si 500000000000 zlataku a rychle s tim do aukce a vydělávat miliony *14* *14*
A nebo taky ne .... :D -
F2P se vám nelíbí, ale tomuhle humusu nezřídka tleskáte. Výborně. *1*
-
Diablo - z nejlepsi akcni RPG serie se stala nejhorsi zlatokopecka dira zvana Diablo III, ktera celou serii definitivne poslala do kytek.
Vivat Blizzard - po zniceni WoW a Warcraft pribehu celkove, dalsi osudna rana pro hrace ...
Blizzardovske slataniny hraji uz jen uchylove jako Ellendway a jeho verny slizky had Plisken a stado nemyslicich ovecek k tomu. *1* -
Nevím proč nadáváte na Blizzard , vždyť ty aukce začali pořádat hráči WOWu a to dost ve velkém. Blizzard tento koncept jen zoficiálnil u své jiné hry.
-
Diablo 3? *1* *1* *1*
Těším se čím lidi Blizzard o*ebe u Titanu. -
Nevim, co si stěžujete. Přividělávat si hraním hry je přeci sen každýho hráče, nebo ne? *2* *1* *15*