Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hm, na real aukci jsem nevydelal vubec nic, ale na gold aukci uz jsem prodal pres tisic predmetu cca za 5,8mil... Tak jsem zvedav, jaky bude kurz zlata k euru ;)
  • Konečně to zavedli! Osobně jsem s Diablem III vcelku spokojen hra mohla byt sice trochu delsi ale diky marketu me dava duvod ji dale hrat. Asi patrim mezi mensi cast hracu, ale farmareni me bavi a obchodovani taky. Jen skoda ze tady ta možnost tu nebyla uz pri spusteni hry.
  • No, ani to nebolelo, a Games.cz už má i svého vlastního popírače holocaustu... Vcelku mě zajímá, jak se s tímto redakce vypořádá.
    • 6 milonu zidu,pres 3 miliony cikanu a spousta dalsich politicky veznu. 2.svetova dohromady pres 50 milionu zivotu a dost mozna jich bylo jeste vic...to nejsou zadny nesmysli ..
      ...
    • Vybanovat všetkých do jedného. Kamkoľvek prídem do diskusie nech je to hocijaká stránka všade plno takýchtoimbecilov, už mi to fakticky lezie na nervy, nech ma toho ušetria aspoň na games, tu si chcem čítať o hrách nie o nejakých fantasmagóriách internetových idiotov.
      Výzva moderátorom- banujte to, neh si ide tie svoje bludy písať inam *11*
    • popírání Holocaustu je konspirační nesmysl - tyhle zrůdnosti se prostě děli. Co je ale blbý, že má každej v hlavě zákovanejch 6 mil. židovských obětí. Moc se neřiká, že když to tehdy po válce sčítali, tak vycházeli z trvalých pobytů před válkou- kam se obyvatelé po válce ale často nevrátili. Zmizeli do USA a rozutekli se po celym světě. Z toho vzniklo tohle astronomický číslo
      • Vrook
        Ono je hezký, že se všude naháněj popírači holocaustu, a já s tim jenom souhlasim, na špagát s nima, nic jinýho si nezasloužej. Mnohem víc, než pár jednotlivců, který chtěj jenom trolit v diskuzích, mě ale znepokojuje například přístup turecký vlády k arménský genocidě, ve který bylo pozabíjeno přes milion arménců. A máme tady najednou celou vládu jednoho docela velkýho státu (spolu s ní i většinu národa), která si pozměnila osnovy na školách a veřejně arménskou genocidu popíraj. A to je samozřejmě každýmu u p...
        • Přijde ti v pořádku za odlišný názor zabít člověka jak si řekl ve svém příspěvku?
          • Vrook
            Za popírání holocaustu? To neni moc názor imho. Spíš póza, protože kdokoli může absolutně popřít holocaust (nemyslim jen spekulování nad čísly), tak je buďto zfanatizovanej nebezpečnej p*čus, nebo troll. V případě trolla bych to smrtí neřešil, to máš pravdu. Ale u člověka, kterej je očividně tak jednoduchej a tak snadno ovlivnitelnej, že si nechá vnutit takovou lež, bych skutečně váhal mezi popravou a doživotním uvězněním, protože je pro společnost prostě nebezpečnej. A netvrď mi, že by si takovej názor mohl vytvořit sám, protože kdo z vás má tady nějaký konkrétní negativní zkušenosti s židama v takový míře, že by si dokázal ve vlastním svědomí ospravedlnit vyhlazení milionů jejich jedinců.. Že nemluvim o popírání ale o uznávání? Ale notak.. každej kdo absolutně popírá holocaust dělá jenom to, že ho absolutně uznává. A takový lidi bych skutečně střílel do hlav. *3*
            • Nestačím se divit z čeho si vyvodil, že nepřijímám "odlišné etnikum", nevidím, že bych něco takovéhop psal. Dokonce nevidím, že bych se jakkoliv vyjadřoval o tom, že popírám holocaust a svůj postoj jsem nijak nevyjádřil.

Aby si sám před sebou a ostatními nějak zdůvodil proč nemusíš argumenty zkusit oponovat něčemu co jsem napsal nebo odpovědět na mé prosté otázky, označil si mě z trolla a tím máš klid pramenící z pocitu, že to co řekne údajný troll je apriori chybné. Tím, že mě takto označíš ale na mém textu nic nezměníš a tvá nemožnost se s ním vypořádat tu je stále.
            • Vrook
              Ještěže nehodlám hltat kecy o přijímání odlišnejch názorů od někoho, kdo nedokáže přijímat odlišný etnikum. Jenom to totiž dokazuje tvoje popírání holocaustu.... Ne, hele.. teď už teda naprosto vážně: jsem teď tak z 90% přesvědčenej, že jsi jenom troll a už tě krmit nehodlám. Každopádně to moc stylová cesta trollingu neni.. vyber si příště něco víc absurdnějšího a originálnějšího.
            • Vždy když člověk vyjádří svůj postoj atd. k něčemu, je to názor. (pro delší verzi - http://cs.wikipedia.org/wiki/N%C3%A1zor) Kdokoli to může udělat, ano, záleží na každém jaké důvody ho vedly k vyjádření takového názoru, ale všímám si, že ty se vůbec neptáš na důvody, nezajímá tě proč, ty jsi rovnou předložil pouze dva jediné možné důvody toho proč to někdo říká: "zfanatizovanej nebezpečnej p*čus, nebo troll." Navíc si předložil rovnou i trest a to trest hrdelní nebo doživotní za pouhé vyjádření názoru přičemž nemáš vůbec tušení proč dotyčný názor řekl, s tím si se vypořádal díky svým dvěma možnostem, které určují jen dva důvody. Jsi soudce, porota i kat někoho kdo vyjádřil názor. Tvoje logické dedukce mě překvapují, ten kdo to popírá to automaticky absolutně uznává? Tomu se říká logický klam a jde o paradox, pokud si za touto logiku stojíš, znamenalo by to, že ten který popírá zločin by se k němu vlastně popřením sám zároveň přiznával a to je velice legrační představa, jde samozřejmě o klam a paradox a tvá logika je zcela mylná. Jak může někdo uznávat a schvalovat něco co se podle jeho názoru nestalo? To je přímo ukázkový logický klam. Upřímně jsem doufal, že řekneš že šlo jen o takovéto silné obrazné zvolání s tím zabíjením lidí za odlišný názor, ale ty si potvrdil, že si jsi to myslel vážně, to je šokující a absurdní zároveň když vidím jak plamenný projev máš a že vystupuješ na oko jako obrana utrpení obětí holokaustu, to je obrovské pokrytectví. Dál si nabídl jen jednu možnost jak člověk mohl dospět k takovému názoru, nepřipuštíš že si ho někdo udělal na své úsudku nebo s pomocí informací převzatých, ignoruješ, že tzv. "popírači" se rekrutují z řad lidí, co věřili a uznávali holocaust v některé části svého života a tím se bortí celá tvá teorie.

Můžeš mi taky jmenovat jednu jedinou osobu, která splňuje to co si tady napsal a říká tento odlišný názor kvůli tebou vyjmenovaným důvodům a dokázat tím tak své výroky?

Co je hroší, řekl si "Ale u člověka, kterej je očividně tak jednoduchej a tak snadno ovlivnitelnej" což ve mě vyvolává dojem, že ty by si dokonce chtěl zabíjet všechny lidi, kteří podle tvých měřítek jsou příliš jednodušší a ovlivnitelní že přijímají podle tebe jasně lži, pak ty sám chceš vlastně páchat genocidu, to proti čemu se tu tak úderně vyjadřuješ a snažíš se působit jako ten správný a dobrý.

Člověk s odlišným názorem není nebezpečný, vlastně naopak, oponentura je vždy nutná k ověření správnosti nějaké teze, pokud se dotyčný mýlí, není problém mu argumenty jeho postoj vyvrátit a původní tezi tím potvrdit a s dotyčným se takto snadno před zraky vše vypořádat. Ale nebezpečný si ty a to co píšeš kdy chceš takové lidi zabíjet nebo "jen" doživotně zbavit svobody, aby si tím uchránil tezi o které nevíš zda by argumenty tebou popraveného ustála.

Jak těžké je dotyčného umlčet argumenty? Třeba mu ukaž plynovou komoru která se měla používat, to je pádný argument a lepší než toho člověka zabíjet, máš možnost, uživatel Alfons to zkusil a nepovedlo se.
      • Tak samozrejme ze to cislo je asi prehnany anikdy se presny nedozvime ale nechapu jak muze rict ze to neni dokazany chtel bych ho videt jak by prisel k 90 lety babicce ktera byla v koncentraku umrela ji tam cela rodina a on ji rekl ze si to vymyslela a ani se tomu wojtjechovi nedivim ze po nem vyjel protoze cupa cups(troll.diskuzni)blije jeden nesmysl za druhym a to ze na verejne diskuzi rekne ze si preje smrt vsech konzolistu a zidu kuli tomu ze konzole brzdej vyvoj tak to asi svedsi i o tom ze je dusevne nemocny a nekdo by se o nej mel zacit starat to je jako a ted se na me nezlob to je jako odybych ti rekl ze si preju smrt tve rodiny protoze ste si vsichni koupily nokii 3310 misto nadupanyho iphona a kulibtomu tyhle stary telefony budou dal na trhu a nebudou vznikat lepsi telefony opravdu te nechci urazit bylo to jen pro srovnani jakej je idio*tak se nezlob jestli se te to nejak dotkne
        • Palestinec/Alfons - proč se negativně vyjadřujete k těm lidem co na to mají opačný názor když jste se sami dopustili porušení onoho paragrafu, který nařizuje jaký názor je ten správný? Nevím jaká je vaše představa o správném počtu obětí, ale tím, že ho zpochybňujete porušujete zákon, není to pak vlastně pokrytectví?
  • Já to říkal.
  • Obvykle nečtu komentáře zabývající se politikou a jiným spamem co patří na stránky DS,ale tohle mě opravdu zarazilo.Nebetyčná drzost a blbost pana Gulde a Palestinec mě donutila prečíst si komentáře až dokonce a pozastavit se nad situací dnešniho světa.Za to Vám děkuji,ale můj konečný názor,svobodný názor je, že Vy pánové, jste ty dva NEJVĚTŠÍ idioti co tenhle server kdy spatřil.Gratuluju:)

2 Dworkin:Dekuji,ze hajite to co je spravné.Takových lidi je zatraceně málo.
    • Snažím se. Že sem chodí tolik lidí, kteří s těmito svinstvy (popírání holocaustu, židovské spiknutí) otevřeně sympatizují, to jsem ale vážně netušil...
      • Někdy by si mohl zkusit vyvrátit co říkají místo těch ad hominem, co myslíš? Nebylo by to lepší?
        • Tak dokazovat někomu, že holocaust skutečně proběhl, nebudu. To může případně udělat státní zástupce, když na to bude mít žaludek.
          • Pro uživatele odpor: Katyň, ač prezentována jako dílo Němců v Norimberku (dokument USSSR-54) nebyla ani Norimberkem uznána jako zločin Němců, už tehdy o tom pochybovali a nevěřili tomu, proto to oficiálně neuznali, jen se o tom mlčelo, nebylo na výběr, Němci v roce 1943 důkladně vyšetřili tento zločin s pomocí mezinárodních komisí a pozorovatelů. To nebránilo tomu aby se Němci přiznávali k podílu na masakru, např. voják Arno Diere byl souzen a přiznal, že kopal hroby, dostal 15 let nucených prací a v roce 1954 své přiznání odvolal jako vynucené. Němečtí vojáci souzení v těchto falešných procesech se přiznávali k něčemu co nikdy neudělali, bohužel se o tom mlčí a není to moc známé, asi proto aby tím nebyla podryta věrohodnost ostatních procesů. Takže desítky let se čekalo na oficiální uznání, ale už tehdy bylo jasné že jde o podvrh i členům Mezinárodního válečného tribunálu.

Tak probáhaly tehdwjší soudy, dnes je to jiné ale stále špatné.
            • to vis, na holokaustu se totiz vitezny mocnosti shodli v ramci denacifikace

no ani truman nebyl tak veilky blb, zeby ve veci katyni postupoval proti pepovi, zvlast kdyz prave v norimberku sa zvedaly prvy vlny studene valky, vyvstanula potreba rychle diskreditovat nacisticky rezim a legitimovat rozdeleni sveta po valce a k tomu byla jeste potrebna spoluprace se sovetskym svazem

takze se desitky let cekalo, nez se moc byvaleho viteze svetove valky, ktery pisal tehdejs dejiny rozpadne a pravdu se lide dozvedeli, az se rusko vzdalo stare ideologie a jeji diskreditace jim nejenze nevadila, ale prisla prospesna

a tak to bude i v tomhle pripade
          • To jsi mi špatně rozuměl. Já poskytuju právní stanoviska, ne faktická. Jsem ti ochoten za níže uvedené peníze vypracovat rozbor toho, co všechno jsi napsal o LZPS špatně. Nebo si to můžeš nastudovat zadarmo. Toť vše.
            • Mylsím, že ti rozumím dobře, ty se chceš bavit o právních věcech, ale ne o holokaustu, o tom mi nechceš povědět nic když se tě ptám, je to tak?

Právní stanovisko jsem nechtěl, jen doložení tvých obvinění o mé osobě, to je ostatně na tobě viz důkazní břemeno. Pokud za to chceš peníze, nezplatím ti. Bez peněz to tady nenapíšeš jak říkáš, a pak je tvé obvinění ( o nezvzdělanosti, že jsem nečetl žádnou knihu o ústavním právu) nepodložené a v takovém případě tě žádám o omluvu.

Za další tvá tvrzení, která nejsou obviněními a hovoří o tom jak nemám pravdu, chceš také peníze, ty ti nedám. Pokud to nehcceš dokázat zadarmo když si to sám nakousl, nemohu tě nutit a uplácet tě nebudu.
          • Proč ne?

Státní zástupce to dělat nebude, pokud jde o soudy s lidmi, kteří porušili zákon svými názory o holokaustu, NIKDY se neprobírají jejich argumenty a nikdy se holokaust nedokazuje, holokaust je považován tzv. za "všeobecně známou skutečnost", která nepotřebuje dokazování, něco jako, že voda je mokrá, Slunce svítí apod., tato "judical notice" je používána v těchto případech.
            • Nikdo se nemusl ozvat, sám si napsal "jenom já rozhoduju" a tudíž si nemusel, ale chtěl, je to tak? Trial verze vypršela náhodou zrovna ve chvíli kdy jsi tázán konkrétně? Tvoje trial verze spočívala zatím jen v ad hominem a schvalováním omezení svobody slova, nic jiného jsem od tebe nečetl.

Dobrá, když ti budu chtít zaplatit, zvolme nejdříve tezi, kterou budeš vyvracet (uvedeme pak ve smlouvě), já za sebe vybírám plynové komory a vyvrácení těch kteří tomu nevěří, souhlas? Pokud se ti to nepodaří, své peníze dostanu zpět, souhlasíš? Otázka je jak rozhodnout jestli se ti to podařilo nebo ne.
            • jo jo a pak se o 50 let dovime, ze s holokaustem to bylo stejne jako s katyni, to byla taky absolutni skutecnost jako ze slunce sviti
            • Protože někdo se musel ozvat, když se tu píšou taková svinstva. Ale to neznamená, že mám chuť někoho dovzdělávat zadarmo. Trial verze vypršela. Chceš víc? Zaplať.
            • Ale jsi zde, rozhodl si se tu mě potažmo nám čas věnovat už po několik hodin, ale najednou to nelze, proč? Proč zrovna v tomto případě?
            • Proč ne? Protože můj čas je jenom můj a jenom já rozhoduju, kdo stojí za to, abych mu ho věnoval, a kdo ne. Ovšem v určitých případech jsem ochoten vypracovat právní stanoviska, samozřejmě za peníze a na fakturu.
      • anebo ještě jinak - veškerý ten bordel na východě vždy nějak souvisel s izraelem a na něj se nesmí veřejně negativně "vyjadřovat osobní názor" kvůli dost ostrému krytí legislativou. není tohle právě ten fašismus ? (každopádně tahle diskuze už je dost peprná,takže se jen štourám klacíkem v už rozjetém hownu)
        • nebude to proto, ze prezivsi nativni americky obyvatele nevlastni vic nez polovinu svetovych medii a bank?
      • ještě mě napadlo - nvm jestli jsi/jste vážně v právničině, ale - chtěl bych se logicky dostat k tomu, proč není trestné jakékoliv negativní polemizování o vyhlazení nativních amerických obyvatel a proč se o tom nějak ani nemluví. taky jich tam nechutným a neférovým způsobem zařvalo prý kolem 50ti milionů, a taky to byli lidi ...
      • Hairy_Ass
        Třeba ještě zjistíme, že tady jsou tací, co věří na chemtrails, ovládání počasí pomocí HAARP a konec světa 21. 12. 2012.
        • ano i ne
    • blbost. řekli svůj názor. nikdo nemusí s nikým souhlasit, ale nikdo taky nemusí vyvracet názory druhých. doba je debilní, respekt už taky neexistuje,hm?
  • Diablo 3 je nejlepsi hra vsech dob. Budu hrat D3 po mnoho let stejne jako Diablo 2. Je to perfekni hra. Nejlepsi hra vsech dob beze sporu. Jen hlupaci a zakomplexovany hateri nesouhlasi. D3 >>>> all

je to nejlepsi hra v historii vy ubozaci
    • Nevím, jestli to má být jen nějaká provokace, nebo jestli to myslíš ironicky :). Diablo 3 není sice špatná hra, ale s tím co jsi napsal se souhlasit nedá. Zahraj si raději nějaké pořádné akční RPG, jako třebas Dark Souls. Proti tomu je Diablo 3 jen opravdu nudná hra pro mainstream (nebo pro fanatický grindery ... na inferno)
      • D3 je 100x lepsi trotle
  • Nazdárek
    V Diablu II padali věci, které byli pro všechny možné klásy, ale ne pro vás. Věci si na battle netu hráči mezi sebou směňovali, nebo měli muli a přitom hráli i za ostatní klásy.
    Auction Hous vítám, můžu se zbavit věci pro klásy postav za které nehraji a přitom můžu koupit věci pro sebe. Pokud možno ty nejlepší ve hře a farmení itemu ve hře jenom způsobí, že budeme nadlevelování nad mostry.
    Takže mi to vychazí tak, že je lepší koupit velmi dobré předměty AH a poté třeba pět až deset levelů počke a žádný nekoupit. Dobré je kupovat výbavu po částech, aspoň pak nehrajete s nejlepší možnou výbavou ve hře na daný level.
    Rozhodně je Diablo III jednou z nejlepších her, kterou sem kdy hrál!
    S pozdravem!
    • V Diablu II padali všechny věci, i pro tvojí klasu.
      • No má tam bejt padaly, jsem si to po sobě včera nepřečet *7*
      • klasa klasa... proč mě z těch vašich komentářů svědí klobása?
  • Dworkin: Nech at se místní vyřvou. Je to jen závist že židi na rozdíl od nich jsou úspěšní. Stačí si přečíst třeba knihu Startup: hospodářský zázrak Izraele . Tam se člověk dočte že mnoho lidí v Izraeli se snaží přijd na něco nového a né že si tam odrobí šichtu a pak jen nadávaj u piva.
    • procti si taky neco o irgunu, hagane a lechi abys vedel, jak tento teroristicky stat vubec vznikl
      • Vrook
        Ty si prozměnu přečti něco užitečnějšího a smysluplnějšího. Což je v podstatě cokoliv.. třeba nějakou dětskou literaturu? No někde začít musíš. Každopádně toho budeš muset přečíst kvanta, aby se tvoje duchovní hodnota dostala do kladnejch čísel. *3*
        • no ne, to sou mi argumenty...
          bez nastavit prdl svym sionistickym paneckum chudaku, snad se ti ujdou nake odrobinky z jejich hostiny
          • Vrook
            Ty asi nebudeš ve vaší partě ten "opinion leader" co? *15* *15*
            • jojo trotliku, ty si tedy jasny leader...
              bez dal hltat sionististicke pr z kazdeho mozneho media, protoze sam nejsi schopen kritickeho mysleni
  • 80€ za nejakých 40m zlatých + 60€ za dve 1k+ dps 1h zbrane. Nie zle na to, že som sa tých 200h parádne bavil.

Len tak ďalej, nech je tu čím skôr datadisk.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit