Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ...ach boze, kam se podela hratelnost
    • Odvála za zvuku šuštění dolárků.
  • Inferno ma byt tazke. O.K. To ze treba dat na prvy raz championov (lebo ked sa mi po smrti preberie postava maju znova full health) , to uz mi prislo horsie. Ale na jaku p*cu tam dali to, ze ked ich nezakilujem za isty cas tak ma hra zabije - to nechapem. To je zas nejaka ochrana proti tomu kitovaniu ci co? Vsak to su praktiky pouzivane v tych free na kolene robenych hrach co sa daju hrat v prehliadaci.
    • když se ti objeví nad hlavou lebka a tobě začne mizet zdraví tak ti hra v podstatě říká - NA TO NEMÁŠ :D
      • aha, alebo sa mi hra snazi naznacit - CHOD DO AH NAKUPIT GEAR :D
        Lenze ja tam ani nepachnem. Uz z principu...
        • ta ked nedokazes unikatneho zabit za 3 ci kolko minut kym ti da rage, tak mas gear nahovno a chod farmit do nizsej obtiaznosti a nie na inferno ked na to nemas
          s priemernym gearom dam s barbarom 90% unikatnych v 3 akte za menej ako 15s trvania berserker wrath, ale tri minuty, tak to sa fakt nad sebou zamysli a bez naspat do hell
          alebo mozes explotovat waypointy a vyhnut sa rage, ale to by trebalo trochu rozmyslat, ze
          • hehe, presne kvoli tomu nehram napr. WoW - farmenie, end game , deti a pod.
            Hram sam s tym co mi padne. Budem toho unikatneho zabijat aj pol dna neni problem, ale ze mi len tak od p*ci zacne miznut zivot?
            • Shania
              Tak proč hraješ endgame ve hře, která je založená na farmení vybavení, když tě to nebavi, tak to nehraj, dej si pauzu a počkej až tam něco přidaj, co ti bude víc vyhovovat.
  • Hairy_Ass
    Hmm, od aukcí v Diablu 3 jsme se dostali k holokaustu? *7*
    • k popirani holokaustu ":D
      • k propírání holokaustu, protože čechstvo dostatečne netruchlí *3*
  • Poslední věc, která téhle hře chybí, jsou měsíční poplatky *1*
    • Dockej casu jako ... *1* *1* *1*
      • Je mi jasné, co bude obsahovat první DLC *1*
  • No na východ asi těžko, když v Asii není real money auction house... Bude se to týkat Ameriky a Evropy.
  • Mother_of_god
    Napadá ma otázka, sakra jak z článku o Diablu a nakupovaniuzlata sa niektorí dostali ku genocide ?:D
  • 158 euro z predaja podropovanych itemov. Najdrahsie bolo i63 kladivo ze 30 euro - poplatky blizzardu a paypalu. Aspon som si zarobil na cenu hry + stovku navyse pre vlastnu potrebu. Dalo sa na tom lahko zarobit aj viac, ale prestalo ma to po mesiaci bavit
  • Ach blizzarde můj milovaný proč tohle vyvádíš vždyt máš navíc než stát se jen další společností co bezhlavě jde po penězích at maj borci 3 jachtu.Kde jsou časy LoD a FT *13*
  • Jde tam koupit lepší kladívko do té kutací hry?
  • Osviceny
    Hra pro slabé upocené nerdy jak dělaná.... Každý musí nějak vydělát a nerdi si musí zaplatit hry a tuny žrádla... na toto jim bohužel nestačí sociální dávky, nebo invalidní důchod, který dostali za svoji neschopnost.. A jak může nerd lépe vydělávat než prodáváním herních věcí a goldů... Nerdi se tedy třepou a chrochtaj blahem že už opravdu jediný jejich pochyb je k ledničce a u některých ještě na záchod a do postele... navíc to je i lék pro jejich mizerné dušičky, protože si připadají jako borci a siláci, když si od nich lidi kupují věci... a mají při prodeji jako bonus pocit sociální interkace... prostě hnus... Budu se znovu opakovat, ale děkuji Blizzarde, děláte z lidí neschopné tlusté kapustňáky s IQ bublajícího bláta, bez jakékoli budoucnosti...
    • vydělat
      interakce
    • Docela by mě zajímalo, jakým super živovet žiješ ty.
      • životem
    • Zayl
      Nějaký agresivní. Co, nepadá ti nic solidního co bys hodil do aukce?
    • ne že by na tom nebylo trochu pravdy,ale zní to lehce zaujatě sákra..
    • deridon
      začátek idiokracie v herním průmyslu :D

btw koukám, že jedeš ve stejném duchu i na konkurenčním webu, všichni jsou nerdíci a vlastně pohrdáš uplně všemi a přesto jsi mezi hráčskou komunitou.. nový troll, či dokážeš něják vysvětlit normálně, proč takhle reaguješ na vše?
      • Osviceny
        Snažím se, aby hráči otevřely oči !!Říkám jenom pravdu...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit