Přejít na výpis diskuzí
Diablo III: aukce za peníze odložena kvůli problémům
18.5.2012 | Adam Homola
223 příspěvků
-
Třeba ten, že u itemů má Blizzard z kažýho prodeje jen 1 dollar/libru. To je pro ně zanedbatelnej zisk když si vezmeš kolik by s tim bylo práce a jaký jsou důsledky kdyby se provalilo takhle neetický chování firmy.
http://eu.battle.net/d3/en/services/auction-house/how-to#fees -
@sk: Však už si to dal najevo, my to vzali na vědomí. Tak utíkej kupovat a kývat na všechno co ti Blizzard a jiné společnosti předhodí.
-
No a? Prostě zavidíte že někdo vydělává prachy ? to je ubohé... NIKDO VÁM NA HLAVU NEMÍŘÍ aby jste hrali od bliizu hry nebo dokonce platili blizzardu...
Bliizad si je moc dobře vědom že lidi to stejně zaplatí hlvně funboys proto to dělá... (vůbec na to nevidím nic špatného)
Považuji toto tady za zbytečnej FLEJM zase -
Nechci plácat hlouposti, ale co jsem posledně četl tak ty prachy co se vydělájí na aukcích budou na Vašem battle.net účtu ale nepůjdou z tama vybrat! Tudíž nějaký grind nedává moc smysl. Proč mít 10.000 USD na battle.net účtu, když za ně můžu nakoupit maximálně tak WoW, D3 nebo SC2 produkty?
-
esc, kostej - chlapy zajímá mě, jestli vás napadá nějakej logickej důvod, proč by Blizzard své hráče takhle neobíral?
Mě je to jedno, ať klidně "obírá" (krásnej termín pro obchodní nabídku, jsi si tím nekomunismem jistej?). Pokud je mi známo, nikdo není nucen na RMAH nakupovat. Já za čtyři roky hraní WoW zaplatil kromě dvou transferů na jinej server (kvůli novým guildám) akorát tak měsíční subscription; tak nevím, proč bych na tom měl teď začít cokoliv měnit, kór když všechny ty věci se dají získat normální cestou. A že to udělá někdo jinej? No a kurrva co je mi po tom, není snad svéprávnej? A jestli ho koupí od jinýho hráče nebo od Blizzardu je úplně nepodstatný; kupci je jedno, od koho kupuje.
Pro mě jsou důležitý dva nezvratný, nepopiratelný fakty:
1) hra je dohratelná i na inferno bez gearu z RMAH
2) kdybych si gear koupil za skutečný peníze, obralo by mě to o radost z jeho získání
Pokud to má někdo jinak, je to zaprvý jeho boj a zadruhý proč mu nevyhovět? Proč se nad tím rozčilovat? -
Je přece úplně jedno, co je lepší nebo horší. Vyhrává ten, kdo prodá nejvíc.
-
To vubec neni pravda OMG Diablo 3 je ciste udelana nova hra zadna predelavka. Zajimalo by mě kolik z vás si uvědomuje jak je těžké udělat pokračovní nejelpších her. Pro samotnej Blizzard to je těžké.(a odvedli dobou práci) Vsadím se o co chcete že tu bude sama situace A JEŠTĚ HORŠÍ až vyjde od Blizzard TITAN no to bude keců druhé wowko atd...
-
to neni uzamykání tam už se prostě nevejde víc příspěvků.
-
to: Ringwraith@tiscali.cz - naprosto s tebou souhlasim, zdimacka na prachy jede ve velkem. Ani bych se nedivil, kdyby ciste hypoteticky nekoho v blizzardu napadlo zpoplatnit mesicnima platbama D3 :-))) a verim ze funboyove, kterych neni malo, by se stejne u teto hypersra*ky chytili
-
Na men to působí tak, že ta hra už prostě pořádnej singleplayer ani nemá... Kupovat předměty od obchodníků nemá smysl když na aukci za podobnou cenu dostaneš 10x lepší. Ničit itemy kvůli crafting resources nemá smysl když na aukci to vyjde levněji a i ty itemy co si vytvoříš většinou nejsou nic extra ve srovnání s tím co se dá koupit.
-
lop: jenze, kdyz budu chtit - to plati ted a bohuzel docasne...pokud vydavatele zjisti, ze tohle s.ani na hlavu zakaznikum nevadi.. za par let uz tu moznost volby mit nebudeme... budeme volit mezi hrat hry ( s online pripojenim single, s mikroplatbama, s uvadenim udaju o cele rodine vcetne deti, ktere taky budou muset mit vlastni battlenet ucet aby mohly hrat) anebo nehrat...no dobre jde o hry se rekne ... jenze tohle muze pokracovat dal a dal koncit treba tam, ze si bez udani jmena nic nekoupis, platit budes i za vodu ktera mela byt spotrebovana a nebyla... ja vim zni to absurdne, ale koho by pri vydani napr. DeusExe napadlo, ze sigleplayer hru si bez netu a staleho pripojeni nespustis a nezahrajes?
-
Muzes ji hrat kdykoli a kdekoli, kde je internet...kdyz mam doma stare PC tak si to taky nezahraju a nenadavam, ze pro me Blizz neudelal moznost stahnout detaily na takovou miru, abych si to mohl zahrat na nejake 486.
-
Já na půlnočním byl, blbeček nejsem a hru jsem hrál bez potíží od 01:00 - do 05:00, kdy jsme pak "vstával" do práce.
-
Těžko říct, ale podle mě tě spíš čeká syndrom vyhoření než že se něco změní.
-
avp8: me osobne prijde ze ty hry jsou nejlepsi na trhu. To ze mely megahype je vec druha. Ale pro me jsou nejlepsi diky tomu jak se hraji.
-
A přesně tomu se říká úspěšný marketing ...
-
v poradku. tedy jina alternativa, pro tebe GW2. a tak to ma byt.
-
Vzali ti možnost hru hrát kdykoliv a kdekoliv se ti zamane.
Ale jak napsal "lop", to je dneska standard.
A jak napsal "lop". Je to o volbě.
Tak já si teda volím, že se mi to jak herní vydavatelé zachází s hráči prostě nelíbí. -
Jasně, jen říkám, že bych z D3 nedělal nějakou über těžkou hru, která bez nákupu od ostatních hráčů nejde v pohodě dohrát (jinak by to už bylo snad i žalovatelný *1* ). Samozřejmě, že tihle speedruneři jsou naprosto nesrovnatelný s běžným hráčem.
-
jaky prijmout ? ty sis vybral GW2, ja Diablo3 s platbickama, KDYZ BUDU CHTIT. je to o volbe. Ne ?