Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Veskoslav
    Napsal následovník falešného Boha. Mimochodem můj bůh svůj slib očistit tento svět od ledových obrů splnil. Co ten tvůj? *3*
  • by* *1*
  • Další hereze na tomto světě.Následovníci falešných padlých andělů.Což jste bídníci nečetli bibli? Zde jsou budiž popsáni pravý vyvolení archandělé, apoštolové...
  • Bože už bi mohlo vyjít Grim Dawn. Z téhle omalovnánky je mi na blití .
  • Celkově melee postavy jsou slabší než ranged, tak snad to vylepšili, ještě jsem Diablo 3 od nového patche nehrál :) Mně občas něco padlo, sem tam, ale většinu jsem nakoupil na AH o pár statů lepší, když jsem nafarmil goldy. Ono taky nic jiného nešlo dělat, teď už jen čekám na 25. :)
  • Este tyzden a zas oprasim svojho DH..Este pridat nekra a som maximalne spokony.
  • nekromant33
    kite like a pro
  • Změny Diablu prospěly. Na datadisk jsem hodně zvědavý, už jen proto, jak LoD obohatil dvojku. I když pořád trojce "něco" oproti dvojce chybí, není to jako před dvěmi lety, kde to bylo s negativy a pozotivy 50/50.

Aukce a loot systém měl být takový už od prvního dne. Technickou stránku jsem omluvil vzhledem k počtu lidí, ale mechaniky u Hack and Slash musí být jak víno. Mám tento žánr rád, ale pokud hra něco neumí nebo dělá něco špatně, stereotyp se dostaví opravdu rychle :) - nejvíce mě bavilo Diablo I a II, jednou jsem projel Titan Quest, Nox a Blade and Sword. Path of Exile byl taky velmi dobrý.

Málo akčních RPG dokáže bavit u druhého projetí. To umí opravdu jen ti nejlepší z nejlepších.
  • Jeden předmět za týden? Tak tomu říkám luck.. diablo jsem hrál pěkných pár měsíců a použitelné předměty mi padly 3. Teď je to jiná a po dlouhém půstu jsem se k Diablu opět s chutí vrátil. Jen mě trochu mrzí, že můj Wizard, kterého jsem nikdy moc nehrál, koupil jsem mu za pár set tisíc základní rare intelekt, vitality, all resistance výbavu, byl od začátku silnější než můj full legendary Barbarian, kterého jsem hrál celou dobu a do kterého jsem narval několik set mil. Takže já osobně doufám, že malinko buffnou barbary a nerfnou wizardy a bude to fajn ;-)
  • Keyz
    Bohužel to již není tak HC. Navíc online připojení na PC, tomu může dávat špatný prvek náhody :(

Ještě když nebyl patch který zjednodušil boje, tak nějaký mistr hodil na fóru jeho taktiku na inferno: http://www.youtube.com/watch?v=PEyk63UaBI4

Jo, bylo to HC.
  • kdo jedete ciste self found pridejte pro zajimavost profil - zde je muj:

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Maar-2223/hero/35696190
  • Král akčních rpg je zpátky v plné síle!
  • v 1080 http://www.youtube.com/watch?v=juT-1ew-ffc
  • FAP TIME ! *14*
  • S novým systémem lootu je zrušení AH vynikající krok, který jen přispěje k tomu, aby hráč grindil (a aby ho to bavilo) dungeony a zabíjel potvory, stejně jako v D2. Dřív člověku padl jeden užitečný předmět za týden, teď je to o něčem jiném, je to zábavnější a takové více diablovské, takže jedině super. Datadisk už mám předobjednaný a těším se. *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit