Přejít na výpis diskuzí
Diablo III: Reaper of Souls předvádí Malthaela, anděla smrti
19.3.2014 | Aleš Smutný
115 příspěvků
-
este tam pribudne mystic...
-
Koukal jsem tam:
Nepoužívám nick Lukas, ale Lukáš. Registrovat se nebudu. Pokud nepoznáš podle gramatiky, že to nejsem já, tak ... je mi to vlastně jedno :)) Každopádně tvoje poznámka byla strašně komická. A v případě, že jsi ji myslel sarkasticky, tak bys měl na sobě hodně zapracovat. Můžu ti dát lekce, pokud chceš;) -
A tim se chlubis? *11*
-
Aspon se neschovavam za uplnou anonymitou..
-
Já nic nekupoval. Stáhl jsem si to. *3*
-
Pamatuji si, jak jsi řval, že kdo si kupuje předčasný přístup do nehotové hry, tak je blbec. Jsi blbec?
-
Asi bych se měl registrovat. Já na žádnou takovou diskuzi nepřispíval.
-
Neotravuj.Tvá psychická nemoc dosáhla maxima.
-
Neřekl bych že je to sluníčkové, je to prostě nevkusné. Schválně sem nainstaloval Grim Dawn a tak by mělo vypadat akční RPG.
-
ty filmečky ma blizzard sice porad kvalitní po technicke strance ale jaksi se z toho vytrácí obsah a hloubka. Snazi se to vynahradit "epičností" ale už z tech cinematics videí nemám husí kuži jako u diabla 2. Taky atmosfera cele hry se vytratila nekam.
težko to vyjadrit ale z diabla 2 jsem mel podobny pocit jako z dark souls co se týče atmosfery, takova deprese a beznadej všude kolem. tohle je už moc "sluníčkove". -
lol. Hlavně nenápadně, že ano?
-
To se nějak vylučuje?Když přečteš ten příspěvěk on tam nic o používání/nepoužívání nepsal. Psal pouze to, že to zničilo to, na čem bylo Diablo postavené.
-
aukce byla fajn, hlavne se daly vydelat slušny prachy
-
že jsi kdysi rikal že ji nemusíš použivat
-
smrt falešnému bohu sídlícím ve zlatém trůně krev pro boha krve Khorna lebky pro trůn z lebek :p
-
Hle, slyšte ho. Veskoslav moudrý promluvil. Teď vážně. Nechceš si dát pauzu? Už mě trochu lezeš na nervy. V káždé diskuzi na tebe narazím. *16*
-
Aukce zničila systém Diabla. Nebyl důvod prolézat a chodit znova a znova. Stačilo mít dostatečné prachy a měl jsi téměř cokoliv a v nejlepší kvalitě. Naštěstí většinu věcí stejně můžeš zahodit a to včetně setovek, protože "nové" setovky mají nejenom lepší parametry, ale nesedí k původním sadám. Aukce byla dobrá tak akorát na kupování gemů. Ty padaly málo.
-
po precteni prispevku vidim, ze chapes
-
Mno ten patch vysel pred mesicem cca a to byla ta zasadni zmena. A pokud jsi to od te doby opravdu nehral, tak budes mile prekvapen. Je to opravdu neco jineho a rekl bych lepsiho. Osobne se tesim i na ty Adventury, ktery do toho dodaji stavu a samozrejme na novy akt :)
-
Čtu ten tvůj přísvěvek pořád dokola a stále nenacházim smysl. Jenom dalšá Jumpovina předpokládám.