Přejít na výpis diskuzí
Diablo III: Reaper of Souls předvádí Malthaela, anděla smrti
19.3.2014 | Aleš Smutný
115 příspěvků
-
Ahoj. Jsem retard, ale říkejte mi max. A pokud mě nenajdete jako max, tak píšu jako Dave či Titanfail.
-
Doufám, že ti někdo hackne pr**l za takové názory..
-
PoE bylo někdy sesazeno?
-
ja to možno zkusím teda... ale reknu kamošovi at mi hackne cizi account a uvidim jake to. protože penez je na to škoda, muj nazor tak mne neminuskujte *13*
-
Diskuze se rozjela jinym smerem, nez jsi puvodne cekal? A kam si cekal, ze se rozjede diskuze po tom, co napises "az to bude offline tak to koupim.. " a "Trapaku, uz jsem utratil za hry 300k"? Abych ti rekl pravdu, tohle nejsou zrovna dobre zaklady na zajimavou debatu.
-
Aukce v Diablo III podle výroční zprávy za rok 2013 tvořilo pouze 5% příjmů v herním světě Diabla III. Aukce nebyla nějak výdělečné z pohledu Blizzardu. Naopak to spíše zatěžovalo hru samotnou a musely být navíc ochrany. Největší podíl mezi neherní tématikou mají trička, postavičky atd., které tvoří cca 25% obratu.(Zkusím to dohledat, měl bych to mít někde v mailu jako součást výroční správy "akcionářů":))
-
Poe má stejnou ochranu jako Diablo III;) To si moc bez netu nezahraješ.
-
Jedno je fakt :) Horadic koska byla svym zpusobem super ;)
-
Jo, mam jednu skrin jen na krabice s plackama. Jen jsem tim chtel rict, ze nemam problem si hry koupit, kdyz uz je kupuju pomalu 30 let. Neni to zadny vychloubani, jen se to rozjelo uplne nekam jinam nez jsem cekal. Priste si dam pozor nez neco napisu, jestli vubec jeste nekdy neco napisu. Tohle je divna doba a jeste horsi mladez :(
-
Btw zrovna PoE nevim o tom, ze by se dalo hrat offline :). Zrovna v PoE jsou lagy celkem znat aspon naposled, co jsem tam byl.
-
trailer paradni hudebni doprovod dokonalost *4*
-
To RMAH to znicila,gold aukce ne. Je jedno,jestli grindis itemy nebo goldy na itemy. Botu a cinanu by bylo min, kdyby si hranim nemohli primo a jednoduse vydelavat. A driv na zacatku byl loot prisernej. Nahral sem asi 120 hodin a v infernu sem se mohl s WD leda tak placat v prvnim aktu, druhej uz sem nezasoloval protoze sem nemel dmg, beliala na inferno sem dal jen v parte a dal to uz neslo ani kdybych se posral. Nic nepadalo, a nebo jinak. Padaly doslova m*dky, ktery za ten "boj" v infernu nestaly. To ze padaly veci typu sipy s inteligenci a naopak mojo s dexterity, o tom se radsi ani zminovat nebudu. Proste to posrali, nenapravili to v podstate az do 2.0.1...coz je fail. Ale tak ja se jim nedivim, 10% z aukce nebo kolik meli? To by mi byt vyvojarem ke stesti taky stacilo. Jak rikam,kdyby tam byla jenom gold aukce,porad by to byla na zacatku hra na hovno, ale aspon bych z toho nemel pocit, ze vyvojari sedi s koktejliky a na stav v jakym ta hra je totalne serou, pac jim vydelava real money aukce bez prace.
ad loot 1.1....z bossu na inferno padaly modry itemy lvl 60..abys dostal item lvl 61,musel si prehazovat gear a stackovat ty bonusy..opravdu zabava a sejne ty item lvl 63 dropnul trikrat za 8 hodin a NEBYL casto pro nikoho pouzitelnej. -
Utratil jsi 300k za hry a tady máš problém si to koupit? Myslím, že si tu někdo honí své malé "ego":-)
-
Ale ano. Jenom děcko se musí nutně "chlubit" kolik toho utratilo. Já za cca 19 let hraní utratil také malé "jmění", ale nemám to potřebu někde vytrubovat jako nějaký fakan.
-
uz se tesim az kilnu Adriu
-
Proto,aby si v te hre nikdo nenachetoval gear, jak tomu bylo u offlien verze Xbox diablo 3.
Navic zrusili ahcka vse je account bound.
V ROS nepujde koupit gear(podvadet).
Armory,"ladder" uz bude mit smysl, ne jako pred patchem kdy si 99% hracu nakoupilo gear z ahcek.
Kdyz jsi utratil 300k za hry,tak snad pro tebe, neni problem mit stabilni internet,ale stejne
tech 300k ti neverim. -
ne, fakt? :D
-
dalsi trapak, uz mi neni 20 ty dite
-
proc? protoze to tak urobili. ak ti to nevyhovuje tak to nehraj a hraj si diablo 2 alebo torchlighta, poe atd.
-
"akt navic je jen jiny skin priser, prostredi"
Pobavils trolíku...