Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • 300 000 za hry? A ještě tu o tom, že jsi chodil v měsíci, mluvil ve dvou a v 5 jsi rodičům koupil barák *5*
  • registraci/aktivaci jeste rozdejcham, ale proc mam proboha hrat singl online?!
  • Trapaku, uz jsem utratil za hry 300k
  • spis stahnes *1* .
  • az to bude offline tak to koupim..
  • Zacatkem jsem myslel spusteni hry jako takove. Jinak inferno me tez nelakalo uz tolik a bez nekterych nutnych patchu nehratelne pokud clovek opravdu nebral veci z aukce. Proto me mile prekvapil posledni patch, ktery z toho udelal hru hratelnejsi :)
    Kazdopadne te chapu v posledni dobe uz nepremyslim, co v dane hre budu delat ale spis, zda ji vubec zapnu :D
  • Jste tu na sebe hnusni a zli, at vam za trest Malthael srpama rozerve prd*le az k lopatkam!!!!!!!!!!
  • Asharak
    Mmm pokud budou mít stejně skvělé prostředí jak v originále tak možná i uprgaduji, ale chtělo by to nerovnější terén :( Je to až moc zploštěle nudné.
  • Asharak
    To doufám že si u GD vypneš všechny efekty Kappa
  • Asharak
    99%
  • To ze capnuli par statu a nefunguje lifesteal nic nemeni. Char se porad boostuje akorat main statem. Toughness neni nic jinyho nez ehp, to uz davno bylo, jen nebylo cislo primo ve hre. Buildy se nijak nemeni, porad je to konzolovy skladani par abilit a pasivek, talentovy stromy nikde. Mystik je jenom presouvani statu, akt navic je jen jiny skin priser, prostredi.
    Porad tu nikde nevidim prvky z D2 jako rozvoj postavy, runy, kostka atd.
    Takze novyho nic.
  • ???Zrusili ahcka,kompleten predelali itemy:mf pryc,cc a cd velmi zredukovali,
    ls na 70 nefunguje,gear si neskladas jen z velkeho dps a ls.
    Ale pomoci elemental bonus damage ,bonus skillu , toughness a healingu.
    Buildy se taky skldaji podle gearu uz to neni o 1buildu.
    Leg/set maji unikatni schopnosti : 1tureta navic,80% slow locustem,misto 3psu 1 velky,
    stit z 25% hp na rukach,chain lightning,imunity na ability elit, a mnohem vice.
    V ROS mas navic mystika,adventure mod,rifty a akt navic +crusader.
  • Ja nemel az takovej problem se zacatkem jako s endgamem. Aukci jsem zezacatku povazoval za vlastne docela dobrej napad. Grafika alespon co se prostredi tyce se mi v nekolika mistech libila. Melo to spad a barbar byl zezacatku fakt zabavnej i kdyz teda projit normal bylo az moc jednoduchy. Jak jsem ale zacal hrat inferno tak jsem mel chut nekoho fakt prastit.

Ja vim ze patch nic nestoji ale vzhledem k tomu ze nejakym hernim suchem zrovna netrpim tak je Diablo az fakt na poslednim miste mezi hrama ktery bych chtel hrat.
  • Tak stahnuti patche a vyzkouseni te skoro nic nestoji maximalne cas. Ale chapu tve rozcarovani, protoze jsem ho mel v zacatcich D3 tez a vlastne jsem ho od te doby temer nehral, az k tomuto patchi.
  • DLC k jednomu z nejvetsich zklamani co se tyce her? A nefixuje zhola nic, jen pridava vetsi cisla na itemy? Nebo uz pridali aspon to co bylo v D2... oh wait!
  • Je pro me uz mrtvy po jakymkoliv patchi. Jestli konecne dokazali z Diabla 3 udelat tu spravnou Diablovku tak vsem stastnym paritelum gratuluju ale ja uz do toho nejdu.
  • Naprosto souhlasím. DIII je nejlepší dnešní diablovka, ale na DII LOD prostě nemá...
  • Je pro tebe mrtve i po patchi 2.0.1? :) Jestli ano potom R.I.P. A jestli jsi ho nezkousel tak zkus... me osobne na minimalne chvili zase zaujalo :D
  • Titan Quest? Co prosim? :D Teda pro me je Diablo 3 uz mrtvy ale i tak je porad o 2000% lepsi nez Titan Quest.
  • Přece nebudu kupovat demo a kdo mi zaručí, že to vyjde? Nejsem nějaký fanatický nerd, co si platí hry dopředu. Až hra vyjde, tak ji znovu stáhnu až pak se rozhodnu, jestli si ji koupím. Ale tady asi není o čem. Titan Quest je nejlepší akční rpg ani Diablo II se nechytá.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit