Přejít na výpis diskuzí
Diablo III: Reaper of Souls předvádí Malthaela, anděla smrti
19.3.2014 | Aleš Smutný
115 příspěvků
-
Diablo III jsem hrál naposledy v době vydání, takže nemám takový přehled, co jaký patch měnil :)
O to víc budu (asi) mile překvapen. -
Jsem asi jedinej koho aukce bavila a nijak nepohoršovala.... R.I.P aukce..ale výměnou za mnohá zlepšení to beru *5*
-
Holt svet neni spravedlivej. Nekdo zvraci po omalovankach a nekdo po spatnem jidle :) A nekomu neni spatne po nicem.
PS: vse je podle vkusu, me osobne tahle "omalovanka" vubec nevadi.. (takze nemam tendenci zvracet) -
Mno az na Adventure, noveho hrdinu a 5-ty akt zadna zmena od patche 2.0.1. Takze pokud uz jsi spokojen nyni, tak samotny datadisk nedela vyrazne zmeny v systemu hry. Drive s datadiskem prisel i dany patch, v soucasne dobe je patch jiz soucasti puvodniho D3.
Takze velke zmeny necekej :). Pokud mam teda spravne informace (jinak me opravte). -
Trochu nechapu pointu. Po patchi 2.0.1 jsou vicemene vsici hraci - self found. Jelikoz veci v aukci uz nejsou tak dobre jako ty co ti mohou padnout a ze to pada.. *5* Ano mohl jsi tam jeste dat zlute (rare), ale legendarky rozhodne uz ne, ty jsou Account Bound. A aukce se na rare veci v tomto pripade moc nevyplatila po Patchi 2.0.1
Pokud by jsi to sem dal pred patchem, tak pak bych to chapal. -
Jdi ještě něco "moudrého" napsat k diskuzi k Titanfall. Tak ti to tam jde....Možná sis nevšimnul jak a proč jsem tak reagoval. Možná na to časem přijdeš.
-
Ty nejsi moc bystrej, co? :)
-
Diablorbie: pravá od Malthaela
-
bbbbbbbooooooring *7*
-
nemas asi co delat, neco ke cteni a zamysleni ,)
http://www.cez-okno.net/clanok/nove-objevene-megaliticke-ruiny-v-rusku-obsahuji-nejvetsi-kdy-objevene-kamenne-bloky -
Pokud by jsi byl bůh, něco by jsi s tím dělal;)
-
Tato uz to nepij ! A pojd uz domu!
-
Ty že jsi Bůh? Dokaž to, proměň sklenici co mám na stole v ženskou
-
Jak se opovažuješ člověče znevažovat má slova.Já jsem jediný Bůh a co řeknu to platí!
-
Hele, kde jsi přišel na sedm pekel? Moc by mě to zajímalo.
-
Bůh je jen jeden.Avšak za tvou nevíru budeš potrestán sedmero pekly smrtelníku.Já stvořil tento svět.A obry už vymýtili moji následovníci před tisíci lety v zemi Izraelské.Viz. Genesis.
-
No já nevím, ale Inferno v podobě před velkým patchem byla jedna velká sranda, kdy kvůli kňučení "hráčů" to bylo pomalu jako lov poníků. Elitky nic moc a takový Azmodan za 15 sekund mrtvý. Taková TVI Torment, to je jiné kafe. Většina mobů mě se s mou výbavou zabije na 4-5 ran.
-
Žal pro mne.Ještě si nějakou dobu počkáš.Jak je psáno v svaté knize neobracej se k hádačům a věštcům o radu a nahlédnutí do budoucnosti.U blití to neskončí mám s tebou v plánu během několika let rakovinu žlučníku.
-
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Piglampa-2909/hero/2594490
-
T6 je dost hc oproti mp10,ta byla jen o dmg ted je to o ladeni dps se skilly a elemental damage,toughness a healingu nez jak tomu bylo v trapne mp kdy slo jen o cc,cd a ls.