Přejít na výpis diskuzí
Digitální prodejci her: „Steam zabíjí trh“
11.11.2010 | Aleš Smutný
194 příspěvků
-
Ceny jsou stejné a ty se nauč čísla protože když hra stojí 800 tak to neni v řádu tisíců. A těma kecama o rodičích jsi jen dokázel že jsem měl pravdu a jsi jen další blbec co se tu chce předvést.
-
Co je lepsi? No prece nepripojovat se, nelogovat se, jen si hru zahrat :) Kdyz jsem se podival, na svou stastiku her koupenych pres digitalni distrubuci, Steam skoncil predposledni (posledni skoncil Direct2Drive). Mnohem vic her mam pres Gamersgate, Impulse a suverene prvni je GOG, kterymu Steam nesaha ani po kotniky :) Nebyt peknych slev na Lucasartovske adventury a serii X-COm, nekoupil bych tam asi nic.
-
Steam je největší zlo v herním průmyslu, nechápu kam to až došlo...
-
Právě že se mi zdá, že LinuX, OSX a další jsou dobrý konkurent pro Windows a postupně se začínají zviditelňovat. A teď tomu pomáhá i Steam. A nezapoměň na to, že právě Microsoft spouští svoji obdobu Steam, takže konkurence tu je. A Microsoft mě osobně vyděsil tvrzením, že budou mít přes 300 mil. uživatelů, což mě přivádí na myšlenku, že to prostě hodlají zakomponovat do Windows a uživatelům to "vnutit". Tomu řikám vnucování a obávám se, aby náhodou tohle všechno nevyčistilo Microsoftu cestu a nestal se monopolem i v tomhle... Tohle by byl průser jak hrom, dovolim si tvrdit.
-
Mno, pokud chceš platit za velké krabice s jedním vyhypovaným titulem v řádu tisíců, nebo je možnost platit pár EU... tak jsi finanční analfabet a popros maminku a tatínka, ať tě naučí malé násobilce *1*
-
Ale co pak máš nějaký komplex z pirátů? Když někdo chce stahovat je to jeho věc v dnešní době to neni nic divnýho když některé ochrany u her třeba od Ubisoftu k tomu i svádějí.
-
I krabicové verze mají steam a musíš ho nainstalovat jinak si tu hru nezahraješ.
-
Promiň hóšo, ale nejsi můj typ *3*
-
Takže za jiný názor hned dostaneš označení dinosaurus? Jsi blbec a ani to o sobě nevíš.
-
tak si pro tenhle případ hry ze steamu zálohuj...
zmůžeš se pak asi tolik, jako u krabicových her... (jen se ti budou dvd snadněji kopírovat...) -
Steam sem nikdy nepouzival a pouzivat ani nechtel.
Avsak byl sem donucen abych vubec mohl hrat CoD6 a popravde tolik "zabavnych" momentu, kdy steam nejede => nejede ani hra, kdy blbne (vypina se, aktualizuje se a buhvi co) => nejede ani hra.
Take doslova miluju, kdyz kazdou chvili vidim hlasku ze se nemuzu pripojit do party v mp cod6. Ovsem staci restartovat Steam, v tu ranu na me vyskoci nejaky novy okno s reklamou na nejake "super, uzasne" a hrozne moc "levne" hry (ktery proste nechci) ale konecne se da pripojit.
Pridat nekoho do pratel je take kolikrat nadlidsky ukol. Ten pomali klient, kdy se mi hodinu nacita communita nebo cokoli jineho, proste nadhera...
Me by byl steam uplne ukradenej, kdyby mi ho nekdo porad nenutil. HNUS! -
cena z L4D2 už tam byla snad i poloviční. jinak párkrát jsem na Steamu vychytal vcelku skryté, asi hodinové akce, takhle jsem vychytal dvě hry po euru :) ale to bývá opravdu málokdy. no na vánoční akce se těším dost :)
a že novinky jsou drahé? tak je to správně, chceš hrát okamžitě, zaplať víc. nechceš za to tolik utratit? tak nějaký čas počkej, ideální stav. -
Mozno preto ze nova hra stoji an steame 50-60 ecok. za to si z GB kupis dve aj s postovnym, ano dve nove.
na steame sa oplati kupovat len vtedy ked je na 60% akcia, inak nie.
a sranda by bola ak by nahodou sa nieco stalo, valve skrachoval a vyjebal sa na steam(: prides o vsetky hry a nic nezmozes(: -
videl jsem 70 komentu a cekal jsem pouze chvalu na Steam, a tohle? :-D Co je lepsiho nez se kdekoliv pripojit a stahnout hru, jen se lognout. Dale hry po nejake dobe za pakatel, vikendove akce, napr. kdyz vyslo The Sacrfice pro L4D2 hned byla akce na L4D2 za nejakych asi 300kc?
Kdyz vam vadi, ze steam bezi na pozadi, zavolejte na podporu, oni uz vam poradi jak to vypnout.
Jako dlouhodoby uzivatel vim, ze i steam ma sve muchy - jednou za rok to treba spadne, pocitani casu hrani je takove "cudne".
Opravdu nechapu negativni ohlasy *5* -
Zaujímavé, že Steam berie rovnako peňazí ako všetci tí paraziti dokopy... *1* *7*
-
Palce si strč do ().()
-
Pokud se dinosauři nechtějí přizpůsobit trhu, pak musí vymřít.Je zbytečné platit parazity, kteří se na hrách přiživují.Podívejte se například na Apple a jejich iTunes, vše za "pár" a zcela legálně.Držím Steamu palce *5*
-
On snad existuje nějaký heterosexuální muž, kterého baví hrát The Sims? *2*
-
pred časom som hry ešte sťahoval ako warez z netu. Teraz mám okolo hier na Steam-e a nepotrebujem to. Ak chcem novú, počkám si na akciu, kedy sa to naozaj oplatí a nie je to predražené. Na iné distribúcie sa môžem vykašľať. Jediné, čo mi na Steame chýba sú hry od Blizzardu a niektoré od EA (hlavne The Sims - aj manželka by chcela hrať :D originálku), ale s Blizzardom a jeho Battle.net sa nedá zrejme nič robiť.
-
Steam má určité symptomy spyware....