-
Tak jsem si precetl druhou oslavnou recenzi na Dishonored a rozhodnul se ze tomu dam casem sanci. A to i presto ze to neni muj salek kavy a tolik opevovana stilizace ala Otto von Bismarck me nic nerika. Jsem rad ze zdejsi recenzent utrousil aspon par radek i o technicke strance hry, u konkurence jsem se nedozvedel vubec nic.
-
-
kok*t
-
-
běžně se díváš do zrcadla když píšeš na počítači ?
-
-
ani ne
-
-
-
-
To je úplnej Trol.Diskuzní no...
Nesnaž se ho napodobovat, děkuji. -
-
Nekrmit ani náznakem, ještě se pakůň zplaší víc a co potom ;o)
-
-
Všade čítam len o tom, že keď budem mať veľa zabití, v meste sa bude objavovať aj viac potkanov a konanie bude mať aj vplyv na koniec, ktorý bude temnejší. To druhé beriem, ale čo sa týka toho šírenia moru, prakticky hneď na začiatku hráč dokáže odomknúť možnosť, že pokiaľ zabije nepriateľa potichu (pri rozšírení tejto schopnosti to potichu nemusí byť), tak sa telá zmenia okamžite na prach, z čoho mi však vyplýva, že mor sa týmto spôsobom jednoducho šíriť nemôže a nemalo by to mať ani negatívny vplyv na dianie a koniec hry. Tak ako to teda je?
-
Báječná hra, i když poněkud krátká a s otevřeným koncem(což nemusí být na škodu).
Mě to přišlo jako něco mezi Bioshockem a Dark Messiah, což taky vytvořilo Arcane Studio. Má to i podobný soubojový systém. Opravdu, kde jinde ve first-person hře uvidíte skřížení mečů s protivníkem nebo tak brilantně udělané vykrývání? Také zvuk řinčení ocely je výborný.
Ale přál bych si, abych mohl vidět ve hře svoje tělo, ne jen ruce, stejně tak protagonista by nemusel být tak mlčenlivý a mohlo být víc dialogů. Ale co, stejně to je vynikající.
PS: kdo to dohrál na nejvyšší obtížnost? Zajímala by mě jedna věc-při boji s asasíny, na vyšší obtížnosti nemají náhodou ty super schopnosti jako vy, třeba ten mocný vichr? Bylo by cool sledovat jak s tebou pomocí magie práskne o zeď nebo tě shodí ze střechy. Ty bys zase mohl použít mžik a pomocí toho uhnout před kouzlem, atd.-To by byly úžasné souboje! -
-
Na nejtezsi obtiznost takovy schopnosti nemaji...nebo je alespon nepouzivaji :D
-
-
Používají akorát skoky, ne? Já se přiznám, že jsem jim většinou nedal šanci, jenom když mě přepadli u té palírny Whisky, tak jsem byl trochu v pérdeli, bo jsme ještě neměl zpomalování času.
-
-
No skoky pouzivaj, to uz i psal, mluvil o jinych schopnostech, ty ne.
-
-
Sakra, wasted potential. Chjo.
Spoiler:
jaká je vaše oblíbená mise? Moje je večírek Boylů. A byl jsem překvapen tím pistolovým duelem:-), to bylo vážně originální.
jo a taky jsem tam viděl tu nejlepší masku-dítě s obrácenou hlavou-(?!) brrr..ale nemůžu upřít tvůrcům kreativitu. -
-
Návrat na vez... mam rad nocni mise, byla dlouha a byla relativne slozita...
-
-
Pravdu díš:-), to byla asi nejlepší mise.
-
-
-
-
-
Pro ty co se bojí HW nároku- Nevím co Bethesda blbla že vydala takové obří nároky ale já hru rozjedu na plno i na slaboučce 5650 a tříjádru od AMD, takže nakonec není třeba se vůbec bát a zahraje si skoro každý...
-
-
Tak jako,u her zároveň na PC a konzole je většinou jedno co napíšou.Jede to pořád stejně a snad na každém krámu :)
Taky to podle toho vypadá,ale zase super,že to jede.Nevím jak ty HW nároky dělají,asi to nějak hádají.
-
-
Pecka tohoto roku! konečně pořádná hra a né ty sra.ky typu cod apod. tohle je pro mě společně s halo 4 nej hra roku! *14* *5*
-
-
Souhlasím s tebou až dotoho když si napsal Halo 4 Dobrá hra jasně ale hra roku si myslím že ne. *15*
-
-
neví někdo proč mi to po úvodní obrazovce s bílým písmen na černym spadne do windows?
-
-
protoze mas jiste piratskou verzi zlodeji!!!!!!! *12* *11* *16* *6* *8*
-
-
Děláte si srandu? náhodou vařit pána byla taky sranda
-
předpokládám, že recenzet hraje na "normal", jak to asi bude s nepřáteli za "very hard"? U Thiefa (mám jedničku rozehranou) je obtížnost docela stěžejní.
-
-
Hlavně když se mění obtížnost tak se zásadně mění chování protivníků.Na normal jsou hodně debilní a nevidí hráče ani když je pod světlem na 20 metrů
Na hard to je dobré.Vidí hráče na dálku ale nepodvádí.A protože se zde dá dobře utíkat tak boje nejsou frustrující.Navíc můžeš využít mnoho věcí aby si porazil například ten Bottle Street Gang.Když tam hodíš granát,použiješ střelné zbraně kouzla tak to je pak rychlovka, -
Maximálna obťiažnosť je HARD, nepriatelia ta zabiju dvoma maximálne troma zásahmi šabľou ale hra je tak perfektne vyvážená , že ak sa po tebe rozbehnú môžeš bez problémov utiecť pomocou blinku alebo iných schopností. Ak sa rozhodneš bojovať a si dobrý tak kľudne zabiješ aj trojnásobnú-štvornásobnú presilu kedže môžeš vykrývať údery a máš rôzne zbrane a podobne.
Práve tú možnosť úteku považujem za výborný nápad, vo vačšine stealth hier mi vadilo , že ak ta objavili a nebol si pripravený na súboj resp. po odhalení spustili alarm a išlo po tebe celé mesto tak si musel nahrávať save alebo hra skončila, kdežto v Dishonored môžeš chvíľku bojovať, zneškodniť jedného, dvoch nepriateľov a keď začne ísť do tuhého tak sa stratíš "jako pára nad hrncem" (*3* ). -
-
Oprava, je tam aj VH, ja hrám na HARD, nevedel som ako to bude s ukladaním nechcel som si pokaziť zážitok. Každopádne hra je to špičková.
-
-
Na Hard si moc netroufám bojovat hmm třeba s takovým Bottle Street Gangem. Ne že by nešli porazit, ale docela bych se při tom zbytečně vyčerpal.... Navíc ty k*rvy vědí jak správně použít pančovaný alkohol *1*
-
-
Ten svět,je zajímaví až je pro mně divný :)
Snad se ve hře dočtu proč to tak je,architektura nějaká,zvláštní stroje stará a nová výbava dohromady a navíc nějaké čáry.Zajímavá kombinace.
Proč ne. -
-
Nikdy jsi neslyšel o steampunku??
-
-
Slyšel,ale nikdy jsem neřešil proč to tak je.Bude dobré se na to podívat :)
-
-
ke čtení toho budeš mít opravdu spoustu
-
-
.
-
-