Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Přesně jak jsem čekal..redakce si zde několik týdnů,či měsíců dopředu pomaličku připravovala půdu a pak jak to již bývá zvykem "bác ho" a rovnou 9z10 a kandidát na hru roku..Počáteční zápletka je více než směšná a celkově na mě dost působila vynuceně a jednoduše..herní příběh..nic moc..spíš slabota..grafika naprostá katastrofa, i před třemi lety bych se tomuhle hnusu vysmál..o umělé inteligenci se toho už tady napsalo více než dost a moje zkušenost je,že je dost slabá a hlavně nevyvážená...no těch blbostí by se našlo více,ale tyhle mně vadili asi nejvíce..jinak nehraje se to špatně,je to dobrá oddychovka,má to nulové hw nároky,vcelku slušná variabilita plnění úkolů..za sebe bych dal asi tak 7 z 10,ale víc ani ťuk..
    • Veskoslav
      No jo nehrej si na easy proboha......Nulové HW nároky vypadají jinak atd....Raději nekomentovat.
  • Caincz
    Tak jsem to včera rozehrál a hrál jsem teda jenom slabou hodinku, ale bohužel teda zatím se pocit nadšení nedostavuje. Nechci se za každou cenu tvářit negativně na hru, která všude dostává samou chválu, takže věřím, že to ještě přijde. Trochu mě zezačátku zklamala grafika, hlavně textury, ale to po chvíli pominulo. Klasické prkenné animace jsou u Bethesdy klasika, nicméně ovládání je příjemně intuitivní, svět mi zatím stylem hodně připomíná Bioshock. Hraju na Xboxu, tak jsem zvědav, jak mě přesvědčí první ostrá mise :)
    • Naprosto stejný pocit - hra je po všech stránkách dobrá, dokonce nadprůměrná, ale vůbec mě nebaví a netuším proč (zvlášť když jsem se na podobnou věc těšil fakt dlouho) :)
    • Spousta lidí nadává na grafiku, ale třeba mě se to líbí víc, než když se tvůrci snažej o maximálně realistickou grafiku. Tu mám kolem sebe vlastně celej den a ve hrách to nepotřebuju, to se radši projdu po městě.
      Tenhle grafickej styl, kterej je v Dishonored, je stokrát atraktivnější, když se nebudeš koukat na jednotlivý textury lupou a remcat jak bába, že je to někde mázlý a že to neni high res, ale když se na to podíváš jako na celek a spojí se ti to v jednom hezkym artworku. Ale to dneska lidi moc neuměj.
      Animace se mi taky líběj a je to imho stejnej případ jako s texturama.. Jo a Lord Pendleton má fakt nejlíp zpracovanej ksicht, co sem kdy ve hře viděl asi. *15*
      • Caincz
        No překvapilo mě, to musim uznat, že třeba plakáty na zdech, který v jinejch hrách vypadají jako dvoubarevná šmouha, jsou tady čitelný a detailní. A znovu říkám, já proti stylizovaný grafice nic nemám, taky zastávám názor, že je lepší než realistická, protože dobře provedená stylizovaná grafika je hezká i po letech, realistická moc ne. Znovu (potřetí) píšu, že jsem to hrál hodinu a spíš prostě jsem se asi stal obětí hype, protože jsem čekal, že u tý hry vykysnu celou noc, a nakonec jsem to po hodině vypnul že "si to zas dam zítra". A to jsem prosím ideální cílovka, série Deus Ex, Bioshock a Thief vzývám jako herní relikvie. Nejspíš to dopadne tak, že to budu hrát naprosto spokojeně až do konce, jenom holt první dojem není tak orgastický, jak jsem se těšil...
        • Mám, nebo spíš jsem měl ten samý problém. Hodil jsem si to frajersky na nejtěžší obtížnost, ale nepřijde mi to realistický (že já je vidím za mřížema a oni mě ne?), spíš jen pitomě posunutý na vyšší obtížnost. První misi jsem dělal několikrát, protože hra odmítala naloadovat poslední pozici (i když se mě na ní ptala!), než jsem zjistil, že tam ta pozice skutečně je (checkpointová). Chce to přežít začátek, mě to poprvé zaujalo v době, kdy potkáš Outsidera. Najednou to chytlo zvláštní atmosféru a jakýsi lepší smysl. Tak uvidíme. Nicméně, je to příjemné, ale zatím nijak ohromující. Mimochodem, všude zmiňované stylizace mi přijde pitomá. Na mě osobně to působí, jako by se zastavili v půlce procesu, je to rozplizlá realističnost, realita vodovkama, což působí hrozně divně. Je to stylizovaný natolik pitomě, že to vypadá, že textury někdo skutečně odfláknul.
          • Caincz
            To co popisuješ s obtížností mě zarazilo taky, při úvodním útěku z vězení jsem si minimálně 3x říkal "tak teď už mě ale fakt musíš vidět" a vono nic. prošel jsem to s hromadou stráží v bezvědomí za sebou a pocitem nesmrtelnosti. A ten "vodovkový" pocit je taky vyjádřený přesně, hlavně u backgroundů a obličejů mi to přijde nejzásadnější. Dneska večer tomu věnuju tak dvě tři hodinky a uvidíme. Líbí se mi to warpování a třeba nápad s tím srdcem, co má občas docela psychedelický hlášky, snad to do budoucna bude mít nějaký hlubší smysl.
        • prudislav
          njn tuztoriál :-)
    • Malleth
      Bethesda nemá s animacema Dishonored nic společnýho. Ty dělaj v Arkane a neřek bych že jsou prkený, spíš stylizovaný.
      • Caincz
        No, to je možný, že s tím nemají nic společnýho, ale působí to na mě jako Skyrim, sakra, ta chůze na mě působí skoro jako Morrowind. Je tam pár hezkých detailů, třeba držení sklenice piva a poklepávání na ní prsty, nebo odklepávání popela z cigaret. Ale třeba když vystupuješ poprvé ze Samuelovy lodě na cestě do hospody, tak to, jak vyleze, to mě třísklo přes sklivec :) Nechci být hnidopich, říkám, hrál jsem to hodinu, ale tohle bych čekal lepší.
        • Keyz
          Animace a grafika je pořád stejná.Nic moc *9*
          • DangerousDave
            otázka je čo si prestavujeś pod pojmom "grafika" ? rozlíšenie textúr a mieru realizmu ? alebo si schopný vnímať aj dizajn prostredie, štylizáciu a veľké množstvo nádhernyćh detailov ? Pretože potom by si nemohol napísať, že grafika je nic moc.
            • Mne sa tie malovane textury pacia, podobne ako aj v Rage, akurat tuna su vo vyssom rozliseni. Je ale nutne stiahnut brightnes, pretoze inac to je vyblite.
              http://cloud.steampowered.com/ugc/918991495538055960/10EE73943989D1CF02F1F6E37260D0632799BB30/
            • DangerousDave
              takže ty ideš čisto po technickej stránke a ostatné ťa nezaujíma ? ale je pravda, že nízké rozlíšenie textúr u PC verzie sa nedá ničím ospravedlniť, keďže oni textúry o vysokom rozlíšení majú z procesu ich výroby. Žial všetky tieto vady sú dôsledkom zamerania na konzolové platformy, napriek tomu že mnohí exoti to stále nevidia.
            • Keyz
              Zde bych rád viděl lepší rozlišení textur.
              Když na mně skočila ta holka tak bylo dost vidět,že to není nic moc.
              Ve hře nejde pořádně nastavit AA atd. Je tam sice FXAA,MLAA ale nelze nastavit hodnotu.Hlavně tam chybí normální AA. Rozdíl to je,protože každá položka funguje a vypadá jinak.
              Sice super,že hra jede i na starých kartách,ale kdyby byla možnost to značně vylepšit aby i nové PC mělo co dělat a vypadalo to dobře nezlobil bych se.
  • Recenzovana PC verze s xsrotovym videem, bravo
    • xšrot máš v hlave...
  • Napiste tu nekdo konec hry dik junáci
    • Zachráníš princeznu nebo ne, tak či tak zdechneš..
    • walltar
      Vrahem je zahradník, spřáhle se s uklízečkou a rozhodl se že převezme vládu nad světem ... na konci máš na výběr jestli zabiješ zahradníka nebo vojedeš tu klízečku .... a člověk je strašně rád, že to nebylo vopačně.
      • Waltari přestaň hrát píčoviny a vrať se do EVE založit konečně tu WH korpu.
      • bacha je to troll, takhle se to nekončí
        • x_ander
          nepovidej :-D
        • walltar
          Fakt to tak končí ... musíš jenom odemknout vylepšený zelený konec a spojit se s outsiderem.
          • To se radši spojit s uklízečkou.
      • Cahir
        A co přesně mám z toho, že vojedu uklízečku??
        • walltar
          To sou fakt otázky? Ty si tu uklízečku asi neviděl co? *1*

Oni se poučili od mass effectu, že hra ve které někoho nevojedeš jako by nebyla.
          • Cahir
            Ach tak...
  • Pro ty co už mají hru dohranou. Startuji teprve třetí misi. Chtěl jsem se zeptat, jestli je ve hře nějaká obzvláště atmosférická či přímo STRAŠIDELNÁ mise. Něco jako sirotčinec v Thief 3.
    Děkuji předem za odpověd.
    • rhaegar
      Jsi teprve dokončil dvě mise a o stránku dřív spamuješ,že je to ultra best nejlepší hra roku...jo panáčku ty jsi k smíchu
      • Veskoslav
        K smíchu jsi tady jedině ty.
        • rhaegar
          Veško ty maš snad ke každému článku milion komentářu,kde bereš čas na praci sex školu všechny typy mmorpg a psaní tolika komentů,promiň ,že se opakuji,ale opravdu já nechápu jak to dělaš,když jednu misi hraješ několik hodin a přitom máš psát bakalářku,chodit do práce,provozovat normální život a expit všechny MMO...upsals duši dáblu?
          • walltar
            Někdo si neumí rozvrhnout čas a někomu prostě náš pán Démogorgon dal dar prodloužit den a tak se vysmívat obyčejným smrtelníkům ....
        • Ano pokud člověk opravdu hraje stealth stylem, pak se snaží být maximálně perfektní.
          Spuštěný alarm, load, prozrazení, load,...........+ všechny ty postraní úkoly, runy, amulety.....
          • Kozy
            já si vždycky řeknu že budu hrát stealth a moc nezabíjet, jenže ono je to tak krásný sem tam podříznout hrdlo, důmyslně rozmístit pasti a vybít celý patro..
            • A tak to víš, že sem tam někoho také sejmu....., ale komando z toho prozatím nedělám, až někdy příště *15*
      • Pokud mu dohrání dvou misí zabralo alespoň 10 hodin (jako mě), tak nevidím důvod proč by si nemohl předběžný obrázek o hře udělat už teď.
        Lidi kteří kompletní hru probehli za 5 hodin (jako ty) o ní ví maximálně velké kulové.
        • walltar
          Co si na prvních dvou misích dělal deset hodin? To si nedovedu představit ... já sem na tom ztrávil tak 2h a to sem se snažil prolézt úplně všechno.
          • Veskoslav
            Druhou misi jsem jel skoro tři hodiny. Snažil jsem se nikoho nezabít, propašovat doktora na zádech skrz 4 elektrické brány+dvě obrané věže a více než 60 stráží+nakažení, to nejde hned.
            • walltar
              Tak sokolov je tak 5. nebo 6. mise .... Druhá mise je ta s tím high overseerem.

Tam sem si připravil cestu pěkné sem si všechny namráčil a potom sem zjistil, že de i stělem na zádach blinkovat *1* ... tak sem to vzal asi na 3 skoky.
            • Hanzales
              To je ta část, jak nesete jedno uspané tělo do bezpečí (kontejner) a druhé na opačnou stranu? (snažím se nebýt moc konkrétní) Kvůli tomu kontejneru jsem si musel na chvíli zapnout ukazatel směru, to "druhé místo" už jsem si vyšmejdil :) Ale taky to bylo jen po římse nalevo a po římse napravo :D Jenom jsem prve málem nenašel cestu zpátky pro toho druhého chrápajícího, čekajícího na svůj osud :D
            • Veskoslav
              No doktor Sokolov, co výraběl zbraně, maloval a kdo ví, co ještě dělal. Pravda, zpátky to je cca 4-5 skoků, ale dostat se tam je docela problém:) Samozřejmě, že jsem myslel cestu tam pro Sokolova, zpátky jsem nešel tou samou cestou, špatně jsem to napsal. Moje chyba:)
            • Taky premyslim jakyho doktora nese... Mozna mysli toho malire/doktora/cimrmana ale toho vezmes, perskocis 2 strechy a hotovo :D
            • walltar
              Tak to sem možná přehlédl ... kde nosíš ve druhé misi dokotora na zádech?
          • Pak jsi zkrátka a jednoduše......Dobrý *1*
          • Taky zalezi na obtiznosti. CoDkari co to hrajou na easy/medium si muzou behat okolo strazi, strkat do nich a nic se nedeje. Na Tezky/Velmi tezky jen 15 minut studujes vsechny straze a pak pul hodiny loadujes save...a to vse jen kuli projiti jedny chodby bez alarmu...kdyz ti to nevadi tak ej podriznes a hotovo
            • Lynch... a o cem si myslis ze je stealth hra pro opravdove stealth hrace? Cekani cekani..vyzkouseni postupu-fail-load
            • Hanzales
              Jo no, taky jsem nahodil hard, vypnul komplet ukazatele (i ty úkolové) a do Golden Cat mi to zabralo 11 hodin. Pokud jsem někoho zabil, tak to bylo taky testovním hozením omráčeného těla do vody atp. ale uznávám, že mnoho času zabere kradmý postup, prolézání všeho kolem a čtení všeho kolem. Ty co tohle nebaví, tak hra pro ně jednoduše není určená :)
            • Takze se snazis rict, ze tuhle hru hrajes dlouho jen proto, protoze porad loadujes save? Dishonored pro me bylo velmi zabavnou zalezitosti, ale neni nutne obhajovat to, ze ta hra je kratka, tim, ze lide zacnou tvrdit kolik desitek hodin stravili v kazde misi, pravda je, ze tolik obsahu tam proste neni.
            • walltar
              Já sem hrál na hard ... ale další hru si dám na tu ještě horší hard jako takový nebyl moc těžký. A hrál sem tak abych měl co nejmíň smrtí.
            • Asi tak.
    • Je tam takova depresivni atmosfera v misi kde jsi v zatopeny ctvrti (tam odvazej nakazeny morem a mrtvoly) vic nemuzu rict abych nespoileroval...
    • walltar
      Atmosférická je mise na party ale to asi bude jiná atmosféra. Strašidelná tam mise žádná není.

V téhle hře si ty to stršidlo, kterého se všichni bojí. *1*
      • Veskoslav
        Co třeba ta bývalá rybářská rafinérie, ta byla více čí méně strašidelná, když počítáč rozkládající se "těla", mrtvé stráže, polozřícené a temné:)
  • musim vas sklamat uz sem si to stahnul a je to blbost.
    • N7N7
      Kaboom: Tak to je mi tě skoro líto.
    • Veskoslav
      Koho chceš zklamat? Ty, co za to zaplatili a baví je to? Nebo Tebe, hlupáka, co to ani nehrál?
      • kdybych chtel sklamat ty co za to zaplatili tak nejdu do tyhle diskuze.
        • Veskoslav
          Sklamat můžeš jedině svoji češtinářku, co Tě málo mlátila pravítkem ve škole a nevtloukla ti že se píše ZKLAMÁNÍ.
          • Říká ten, který ve stejné diskuzi napsal "nezkončil"...
            • Veskoslav
              J8 jsem ti to hlupáku vysvětlil, proč to tak píšu a neotravuj máš blokaci.
            • Hey redakce tady jste zapomněli smazat jeden jeho příspěvěk :-D
  • Tyhle naodobeniny Assasins creed nikoho nezajimaj
    • Amylee.Anderson
      Teď si přiznal, že jsi nikdo...
    • Ano, assassins Creed kde vidis postavu z treti osoby je uplne to stejne jako toto z prvni osoby kde mas jeste moznost nezabijet...wake up!
    • zajimaji podle diskuze hodne lidí, i když ja bych radeji videorecenzi na gw2 nebo neco z mist of pandaria alespon první dojmy...
      • Nevim no, na MMORPG nemam rad recenze protoze kazdy v tom hleda neco sveho, nekoho bavi vic PVE , nekoho vic PVP, zalezi taky jake lidi potkas a tak, je tam vic faktoru co ovlivni tyto recenze.
        • to jo, ale stejne je fajn si neco precist, vyslechnout a mit nejakou bazi pro diskuzi *4*
          • Bez urážky, ale mít inteligentní diskusi pod příspěvkem o MMORPG? To je čiré bláznovství, taková malá utopie. :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit