-
kouknul jsem to video a vypada to hodne nerealne a lehce, jednim kouzlem odhodi a zabije najednou dva protivniky :( , taky tam byli nejake dalsi kouzla jako krysy nebo co...
-
-
Jasne ze je to nerealny, kouzla prece nejsou a co jako?
-
jakože jiný hry jsou teda opravdu reálný
-
-
Třeba takové Call of duty realitou číší *1* *1*
-
-
Tak reálné to není ani to grafiky nevypadá reálně,ale je to zábavné.I když na několik věcí nadávám,je to prostě zábavné a hlavně je tam potřeba myslet.Myslet i během boje,který není tak jednoduchý jak se možná zdá.
-
-
A přiznám se, že nepoužívám omráčení, ale vždy zabíjím a to i případné svědky z řad civilistů. Zajímá mě totiž pzk konec, podruhé to pojedu opačně. Sice jednu misi jsem zkoušel bez zabití jet a 3 hodiny pekla, ale bylo to zajímavé, ale prozatím budu svině:)
-
-
Já jedu tichý styl sice jsem pár lidí už zabil, ale většinou ze zvědavosti. Nějaký tallboye, Pár teleportů nad hlavu vojáka a pak Drop Assassination.
Jinak teď jdu na poslední misi.
Těšte se na ples - to je doopravdy pěkná mise, i když krátká. Je to nádherné nedesignovaný dům.
Jinak Achievementy na steamu jsou fajn. Není jich zbytečný přehršel. Některé představují výzvu a určitě se kvůli nim ( a určitě nejen kvůli nim) ke hře vrátím.
PS: Jak to vidíte (já tedy hru ještě nedohrál - tak nevím jestli by mohli navázat), bude nějaký dlc s misemi/ misí? V hlavním menu je volba pro stahovatelný přídavek. -
-
Mají Achievementy na steamu nějaký praktický smysl?Nebo si pak pouze můžeš říci,jsem borec udělal jsem tohle.
Pak je dost blbé,že se to váže na steam ne na samotnou hru.Nikdy jsem nesledoval Achievementy na steamu tak nevím.Sice nějaká mám,ale fakt netuším jestli to lze nějak využít. -
-
Jak kdy a u čeho. Někdy se vážou na nějakou vánoční slevu, ale většinou je to právě kvůli tomu být borec.
Já je plním podle uvážení - když vím, že je to výzva a že mne bude bavit je dělat, tak je dělám - Rage, Deus ex:HR (tam mám všechny), Dishonored, Fallout NV.
Ale třeba u takových Shogunů nebo team fortress 2 se ani nesnažím. Je jich tam moc a některé jsou zbytečné.
-
-
Jo jo ples byl luxusní, občas mi připadalo jako v nějakém hodně zvráceném pekle. Ale zapadl jsem tam skvěle:)
-
Dostal jsi se na ty party do toho druhyho patra ci co (kazdej o tom mluvil, ze je to nejaka soutec nebo co to placali)? Ja to tak nejak prolitnul za 30 minut a hotovo :( (utek z lokace trval asi hodinu a pul :D ) Ale to je mise na kterou se fakt tesim podruhe..potreti atd :) Pripomnelo mi to misi v Oblivionu za Temne bratrstvo jak te poslali do baracku s 5 lidma a mel jsi je tajne pozabijet
-
-
Dostat se tam není problém. Je tam vchod pro služebnictvo - navíc jsem potřeboval najít klíč k trezoru, který je ve sklepě.
Jinak Boylová byla jediná má oběť, kterou jsem zabil. Zatím.... Její tělo jsem vzal a šel ho ukázat dolu jejímu ctitelovy. Moc dobře to nenesl tzn. že i dokonce reagoval na tělo, které jsem nesl :-)
-
-
-
Já zase opačně .... v každé misi mám max 1-2 mrtvoly a podruhé to zkusím rambo stylem.
-
-
Nevím proč,. ale když je ke mě zády, tak prostě nutkání mu zarazit dýku do krku či břicha je nějak velké.
-
-
Jo a nechat všechny ty záporáky odejít po vlastních je taky mučení. *1*
-
-
-
-
Teď jsem zkoušel udělat misi bez zabití, nepodařilo se. Doktůrek se nechtěl nechat "ukrást" bez toho, aniž by mi došli šipky či lektvary na manu, abych zpomaloval čas:) Škoda,snad příště:)
-
-
Tak mě to nedělalo zrovna v téhle mysi žádnej problém spíš by mě zajímalo jak udělat bez zabití misi na tom bále když chceš mít splněný všechny úkoly a přitom jeden znich je že musíš vyhrát duel na pistole kde toho soupeře prostě zabít musíš. *9*
-
-
Ja jsem pri duelu na pistole prepnul na kus se sipkama a vsechno bylo vpohode :)
-
Ono ho staci pri duelu vyndat kusi a strelit ho uspavacim sipem *1*
-
Tak pokud je to vedlejší, tak ho splnit nemusíš. Já měl s doktorem Sokolovem dva mrtvé, ale to bylo moji vlastní chybou, protože jsem si spletl sadu šipek a u toho druého už jsem bohužel nic neměl, tak šipka do hlavy.
-
-
to já vim že to dohrát nemusim, jen by mě zajímalo jestli to nějak jde udělat :D. Jinak škoda že do tý hry víc nezapojily toho Cizince protože ta postava se mi z celý hry líbila asi nejvíc a člověk se o ní nic moc nedozví ( sem tam něco z knížek ale ty jsou většinou psaný těma vševidoucíma čili bych řekl že to bude všechno trochu jinak )
-
-
jde to udělat, i když trochu divně - před začátkem duelu všechny tři účastníky uspi šipkou. nikoho nezabiješ, takže úkol zůstane celou dobu otevřený - na konci mise je ale v seznamu splněných a dostaneš za něj pak i odměnu^^
-
Já zatím potkal pouze mluvící srdce.To teda zvedá laťku dost vysoko *4*
Ale má zajímavé komentáře. -
-
Mno ten cizinec je ten co ti dal to srdce ( nevim jak mu říkaj v angličtině ale přeložený je to takhle )
-
To srdce mě občas až moc deprimuje, když mluví a doporučuji to "nenastavovat" na trpící, to je teprve peklo:-D
-
-
-
-
-
-
Sorry, ale tři první věty jsou takovej spoil, až jsem se zděsil. Co to kurnik má bejt?? To neumíte psát recenze, lamy?
-
-
Ty jsi asi nekoukal na zadne video nebo rozhovor? .....Jestli jsi tohle nevedel tak si musel byt hodne dlouho offline :D
-
-
Presne tak, na videa, denicky, rozhovory a podobne nekoukam, nechci si kazit pozitek ze hry. Recenze ctu, ale ocekavam od nich nespoilerovou profesionalitu.
-
-
To neni spoil, to jsou informace zname od oznameni hry...
-
-
Určitě to bude bomba, bude to skvělý, zahraju si to, bude se mi to líbit, akorát u těhle her mám vždycky problém, že co vidim obrázky, ukázky z hry, tak vždycky je tam něco, jako bych to viděl už v x hrách předtim. Half-life, Bloodlines, Bioshock, Call of Thulhu... až moc.
-
jeste pockam na ohlasy hracu a jine recenze a pak uvidim - treba bude xmas sale 30% na steamu. :D
-
-
http://www.metacritic.com/game/pc/dishonored
-
-
Jinak je to fakt skvělá hra, v tomhle mají ti chytrolíni výjmečně pravdu. A jsem opravdu rád že zde není nutné to hrát jako stealth, není nad to vběhnout do davu nepřátel a mečem je rozsekat na kusy za občasného použití pistole.
-
Ted to hraju ...... a mam nekolik pripominek :
1) AI je snad uplne vymastena a jejich reakce silne nelogicka a zmatena
2) grafickou stranku hry bych hodnotil jako prumernou visualne neni hra nic moc a do toho jeste tu a tam odflakly textury
3) Straslivej stereotyp porad jedno a to samy dokola -
-
1) Nehraj na medium
2.) Nejde o nejostrejsi textury atd, ale o stylizaci...bohuzel to mladsi hraci neoceni
3.) Jaky si to udelas, takovy to mas -
-
1.
Jak říkáš,volba obtížnosti zásadně mění chování.
2.
Jako by "stylizované" textury nemohly být málo ostré a v malém rozlišení.
Jsou to pořád textury tak platí pořád to samé.
Jede to max i na starých PC krámech (včetně jednoho mého PC) nejde tam nastavit pořádně AA atd.Logicky to nevyužívá HW PC tak jak by mohlo.
Prostě kdyby textury byli více podrobné nebylo by to na škodu.Bylo pořád "stylizované" je by to vypadalo podrobněji.
3.To jsou takové kecy.Jako by věk byl garancí něčeho. -
-
3. Věk? Vocode? To že jaký si to uděláš, takový to máš, je - co se zábavnosti, originality a variability v jednotlivejch levelch týče - pravda.
-
-
-
-
Inak vedeli ste, že žiletková mína ide pripevniť aj na potkana, do ktorého sa potom môžete prevteliť ? *3*
-
-
Ano, ale když se tou myší dotkneš nepřítele tak ta myš zemře a ty s ní!! :D
-
-
By mě zajímalo, kdo ještě bude tvrdit, že trol není psychicky nemocný debill.
-
-
To není on ... to je někdo jinej. Troll i když byl de*il tak by se k něčemu takovýme nesnížil.
-
-
Ale je. Děcko začalo hysterčit :)
-
-
hmm tak to sem nečekal ... *1*
-
-
-