Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • USER47
    Mám dojem, že v těch žebříčcích se ti ukazuje regionální verze. Často jsou ty údaje zavádějící, protože my hru vidíme třeba na padesátým místě a v USA či UK je třeba na prvním či druhým:).
  • prooč? arkane studio vydává zajímavý hry. doufám že tohle je omyl a budou pracovat zas na něčem novém
  • smejki
    "neuvěřitelných 415%"
    kdes vzal tohle číslo? To má Steam někde nějakou metriku, o které nevím?
  • MarekDuris
    To je dalsi vec....ta hratelnost. Vlastne se tam toho moc delat nedalo krom skakani jak vopicak.....a HLAVNE je to strasne lehky. Ja to ted dohravam na nejtezsi obtiznost (pravda hraju to po druhe a trosku to znam) ale nevidim sebemensi rozdil. Kuprikladu krom blinku nic nepouzivam pac uz by to fakt bylo jak s prstem v nose.
  • rhaegar
    Reaguj pokud máš smysluplný příspěvek na dané téma a ty bláboly si nech na učnák nebo kam chodiíš
  • Ja se musim priznat. Konecne jsem si dishonored koupil a zatim se mi fakt libi. Jediny co me fakt stve je ze mam porad pocit ze to musim prochazet steath kdyz je zabijeni v Dishonored takova zabava!
  • Kozy
    V tomhle s tebou musím souhlasit, snad jediný co jde shodit jsou ty popelníky anebo mi vadilo že jsi nemohl zhasnout světla (možná tak svíčky ale stejně to nemělo žádný využití, což je škoda).
  • Kozy
    Všichni víme že nemáš Dishonored rád, tak si běž laskavě povídat svoje pravdy do školky
  • Corvo nepotřebuje luk, když si půjčil minikuši od J. C. Dentona.
  • Třeba to konečně bude i dobrá hra, ne jen simulátor krátkých teleportů.
  • rhaegar
    Crysis ,Half-Life 2: Episode Two,The Witcher atd... vše rok 2007 .. předpokládám ,že se na hrách dělalo i v roce 2006..takže NE nevypadá to jako z roku 2006..vypadá to hůře
  • Všichni určitě ne:) Vsadím se, že mnoho lidí si jako já počká na nějakou GOTY edici se všemi DLC a posléze si hru užije pěkně na 100%. Dle videí a ohlasů mám z Dishonored radost a moc se těším až si ho zahraju, ale na Steamu mám stále přes 1TB her, které jsem ještě nehrál, takže není kam spěchat:D
  • misho8723
    Len dúfam, že nebude vychádzať každý rok - dva, ale, že každé pokračovanie si vyžiada primeraný čas.. niečo na štýl Zaklínača
  • Mno příště by mohli do hry přibalit i nějaký příběh
  • jinak abych dodal něco k tématu... pro pokračování jsem všemi deseti, jen doufám, že svět neztratí nic na té ponurosti, kterou má (nechápu, proč někteří nadávaj na grafiku, nemusí být všechno super-cool-high-end-crytek, aby to vypadalo dobře, tady se stylizace povedla parádně) a Corvo nedostane luk... ikdyž tou dobou už asi bude v kurzu zase nějaká jiná zbraň...
  • je to nějakej novej životní styl, pro změnu trollit i dobrý hry, nebo už vážně stárnu a ušlo mi to? *7*
  • Veskoslav
    Rok 2006 grafika? A hulíme to často, podívej se, co za hry vyšly v tom roce.
  • rhaegar
    Nechápu proč má kolega nade mnou mínuska,jen řekl pravdu .)
  • Je to jednoduchý - nikdo to nekupuje, protože to už všichni dávno maj
  • walltar
    Tak, ale doufám že tu hru trošku prodlouží v dalším díle ...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit