Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ezechiel25-17
    Proč mají lidi pocit, že jim musí firmy tohle sdělovat? Je to jako chtít na informacích v supermarketu výroční zprávu o prodeji kakaových sušenek, které stáhli z prodeje.
  • Tak stealth a misto skrceni podrezavani? :) Chaos roste hlavne z poplachu a otevrenyho boje
  • Veskoslav
    BY mě zajímalo, kde jsi ty čísla vzal;) Už jenom proto, že Steam veřejně čísla nedává a teď byl v akci dv dny Dishonored s 50% cenou;)
  • Zrovna Dishonored je silnej v tom, ze jak stealth tak akcni stranka hry jsou stejne promakany a silný... Jen si vybrat, nesud podle videi
  • Tak přesně nevím kolik kusu se prodalo,ale už je to vice jak 1 440 000ks. Z toho je asi 200 000 ks od PC.
  • MrSanta
    Tím lépe pro mě. Jak už jsem psal, Dishonored jsem zatím nehrál. Dojem jsem si vytvořil podle dostupných informací a shlédnutých videjí.
  • MrSanta
    Tomu věřím, ale já mluvím o DE:HR. Dishonored jsem zatím nehrál.
    Proč mám pocit, že si lidi ani pořádně nepřečtou příspěvek na který reagují?
  • MrSanta
    S tím že je to stealth problém nemám. Jenom mi je líto, že je to pouze stealth. Jako pěkně tuhá střílečka mi DE:HR zrovna nepřijde. Spíš se mi jeví, jako střílečka s hodně slabejma zbraněma *1*.
    Normálních stříleček je možná mrtě jestli máš na mysli CoD a jemu podobné. Mě ale chybí nějaká střílečka s přidanou hodnotou, kterou byl třeba úplně první Deus Ex, kde byl vývoj postavy lépe přizpůsoben jednotlivým stylům hraní.
    Z hraní DE:HR a koukání na Dishonored mám prostě dojem, že bojovým schopnostem bylo věnováno méně péče.
    Nehaním DE:HR ani Dishonored. DE:HR jsem si užil velmi a jsem si jistý, že si užiju i Dishonored.
  • :D já chci vědět konkrétní čísla,proč vždy uvádí čísla,když krachujou říkaj 3 miliony kopii je malo ..
    Activision se chlubí xxx milionem prodanych kopii CoD

Jako to nesmíme vědět z důvodu,aby jsme si nerekli aaa takle to je oni rikaj jaky jsme pirati pritom lidi od nich koupili xx mil kopii ?

Nebo pak breci ,ze jim upiratime 90% kopii a ze,kdyby to tak nebylo tak nejsou zadny dlc a budou vychazet jen plnohodnotne hry bez skladacek ?
  • Veskoslav
    Ale měl, zastavil jsi čas, vystřelil na všechny přítomné tak, aby to mířilo do hlavy, po uplynutí času, jsi na ně poslal krysy. A ty co přežili ten masakr, tak nebylo těžké dorazit.
  • rhaegar
    nepovídej? ten jeden rok nehraje roli,že to vypadá hůř než pěl let staré hry nepopřeš a já tuhle diskuzi o roku 06 nezačal...ale s takovým mudrcem jako jsi ty se nemá cenu vůbec pouštět do diskuze,jelikož ty jsi sežral moudrost světa.
  • MrSanta
    Styl hraní si vybrat můžu, ale v DE:HR se mi zdály ty bojové schopnosti slabé. Podle mě tam chyběla možnost větší specializace na zbraně. Sundat ogreho s plně "bojově" specializovanou postavou třeba revolverem byla docela makačka. Proti tomu je možnost přiblížit se k němu a sundat ho univerzálním zakončovákem. To je zývačka a hráč dostane více bodíků.
    Nejsem překvapen, že stealth přístup je snadnější. Nesedlo mi to, že je odměňován více body.
    U agresivního stylu se taky musí plánovat. Při slepém naběhnutí člověk neměl pomalu šanci nikde.
  • Veskoslav
    No poslední Hitman není špatný, ale některé mise jsou až katastrofálně naskriptované a koridorovky.....
  • Neni nic paradoxniho na tom, ze je stealth snadnejsi. V Deux Ex, protoze pocitali s tim, ze jde hrat stealth, mohli vyvojari poradne zatlacit na pilu a udelat tak precizni stealth akci a zaroven pekne tuhou strilecku. Ale nechapu, co se ti nelibi na tom, ze jde o stealth. Normalnich strilecek je mrte, stealth akci velmi malo. Ja jsem naopak rad, ze je alespon nekdo dela. A v soucasnosti ti nikdo nevyda hru, kterou nelze hrat akcnim stylem. Deus Ex jde. Stejne tak Dishonored. A novy Hitman pujde jiste take.
  • Veskoslav
    Světla šli rozbít, ale ne všechny:( To mi vadilo taky.
  • Veskoslav
    Vždyť ty píšeš bláboly o grafice z roku 2006;)
  • Veskoslav
    Už teď si můžeš zvolit cestu sám, stealt nemusíš vůbec za celou hru použít a můžeš se prostě prostřílet a provraždit cestou, kterou by jsi jinak šel skrytě. Nikdo ti v tom nebrání. Sám jsem to dojel tím stylem, kdy jsem zabíjem všechno a všechny. Ono dát mrrtvolu vojáka, pod ní dvě žiletkové miny, to má taky své kouzlo.
  • Můžeš si vybrat styl hraní.

Nechápu jak můžeš být překvapen, že stealth přístup je snadnější.
    Nechceš snad, aby tě stráže ignorovali, když jim před očima zabíjíš kamarády.

Stealth styl je náročnější na čas a precizní provedení, zatímco agresivní styl je náročnější prostě přežít.
  • Ha myslím, že jsi na to kápnul. To je tou naší krásnou verzí Dishonored RHCP :D Během slev jsem se taky maličko divil, jaktože je D tak nízko, když na GMG došli keye za pár hodin po akci. Stejná šaškárna s regiony jako třeba Borderlands 2 RU, i když bych si chtěl zahrát s jedním člověkem ze steam flistu, tak nemůžu, protože je národnosti ruské :X
  • MrSanta
    Možná to schytám (spíš určitě), ale bych byl rád, kdyby se pokračování zbavilo přídomku stealth a hra dala hráčovi možnost vybrat si styl hraní, který se mu líbí. Moje dojmy z různých videjí jsou zatím takové, že se stealth nejdál dojdeš. Z toho důvodu jsem zatím Dishonored nepořídil.
    Byl bych mnohem radši, kdybych si mohl cestu zvolit sám. Podobný pocit jsem měl i u Deus Ex: Human Revolution. Ten taky člověka tlačil do stealth přístupu, který byl navíc ještě odměňován lépe než akční přístup. Přitom mě osobně se stealth přístup jevil paradoxně snadnější, nežli bum-bum styl. Hrál jsem pouze na nejtěžší obtížnost, nevím jak je tomu u snadnějších.
    Dishonored si určitě dřív nebo později zahraju a s velkou pravděpodobností mě bude bavit. Ale nakonec zřejmě zůstane lehká pachuť z toho, že je to "pouze" stealth hra. Jsem rád, že taková hra vznikla a měla úspěch. Grafická stylizace, stejně jako další věci je špičková.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit