Přejít na výpis diskuzí
Dívčí válka aneb běda mužům, kterým žena navrhuje hry
30.1.2013 | Lukáš Grygar
349 příspěvků
-
Já jsem pro protestní hromadnou párty. Chtěl jsem napsat "swing...", vy víte co, ale je to zakázané slovo, prý.
-
jojo...kdo vi s kym se musela vyspat, aby ji to nechali napsat :D
-
Jsem nespokojen s nerovnoprávností žen! Pojďme uspořádat protestní hladovku! )
-
Existuje něco jako biologické stereotypy, chcete-li zákonitosti. A výjimky potvrzují pravidlo. Víc k tomu říct netřeba.
-
takze to nestihla? napsat 3 konce tak ten jeden pojala jako kdyz jde do spolecnosti pokazde v jinak barevnych satech, ale jinak porat to same
-
No 50:50. Buďto jsme vařili v kuchyňce pro panenky a to jako fakt nebo jsme jim trhali hlavičky, aby holky řvali. Stáli jsme ale pokaždé za tu kuchyňku *1*
-
Pokud jde o prvni pohled, tak pochopitelne. Clovek si o lidech, ktere potkava vytvari urcitou predstavu, ktera je v prvni rade zalozena na zaklade vizualni stranky (pokud nejde o slepce). Kdyz potkas chlapa v zablacenych monterkach kouriciho na lavicce v parku, tak te taky hned nenapadne, ze ma treba 3 tituly z vysokych skol. Takze to prosim nevztahuj jako muzsky pohled na zeny.
-
Hra jako taková měla na vývoj dostatek času. Ale poslední část (kromě útoku na Zemi) měla na starost ženská a tak to dopadlo. Miliarda hovadin, které v konečném důsledku naprosto neovlivňovali to, co člověk udělal předtím.
-
no tak ono taky kdo vi, co jste s tema panenkama delali
-
Ale o tom přeci já nemluvím, mluvím o instinktech, evoluci, to jak ženy a muži vnímají věci jinak a k čemu inklinují a to je dáno tímhle a je chyba dnes uvažovat způsobem, že historie, kdy se nějak něco vyvíjelo po statisíce a miliony let, už dneska neexistuje. Existuje, má na nás vliv, a právě nepochopení toho vytváří problémy.
-
jj akorat jsem to o kus niz psal, jeste vam pani "scenartistka" hrde rekne jak vase rozhodnuti ve hre ovlivni jeji vysledek *1*
-
:-) Nedotažený konec ME3 má na svědomí uspěchané vydání, nic jiného
-
Je. Ale co naděláš. A po pravdě, já bych se po holce, co se oblíká jako kluk ani nepodíval *1*
-
Jak lze souhlasit s popisy situací? Jak lze souhlasit s twíty, které jdou mnohdy proti sobě navzájem? No tak, rozum do hrsti. Lukáš sem dal twíty, které považuje za zajímavé a hodné zamyšlení, ne twíty se kterými souhlasí.
-
Ale my jsme takovou učitelku měli. Kolikrát jsme stáli na hanbě jenom proto, že jsem si hráli s panenkami a holky na pískovišti stavěly hrady. Naštěstí ji pak vyrazili *1*
-
jasne, ze ne kazda, ale kdyz se podivas rano cestou do prace kolem sebe, tak je jich takovych vetsina, jsou k tomu vedeny od mala svyma maminkama... je to zacarovanej kruh
-
A na rovinu. Konec ME3 má na svědomí ženská *1* Jelikož posrala jednu z nejlepších sci-fi her, navrhuji aspoň 10 let zákaz práce s hrami. *1*
-
to "uzsane" myslim ironicky - kdyby to snad cetla nejaka zena aby to pochopila prece jen jsem muz...
-
Panenka a auto jsou zkratky, kterymi se ono mysleni vymezuje. A ty to navic popisujes pomoci extremu, kdy podle tebe vsichni rvou v panice holcickam auticka z rukou. Faktem je, ze v mnohem mnohem mensi mire potkas venku kluka co bude tlacit kocarek s panenkou, nez holku.
-
Neznám rodinu, obyčejnou rodinu, kde by manželka seděla a rodila a manžel se staral. Finančně to nemáš šanci utáhnout. Tomi věř. Měsíční náklady na dítě se pohybují minimálně od 2500 do nekonečna *1*