Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • eeeee
    double post
  • tak tak pustite zenskou napsat scenar k jedne z nejocekavanejsi hre a jak to dopadne? Vyplodi tri uzasne konce, ktere se lisi jenom barvickama, kazdopadne ve vsech pripadech ten MUZ hlavni hrdina na konci ZEMRE.... ME3 *10*
  • Koukám, že mě tu někteří berou jako dalšího Ondru Velikého :)

Mě jen překvapuje, že to někdo pořád řeší i když se to jednoduše vyřešit nedá. Se stejnou úspěšností by se dala řešit korupce. Buď změnu "většina" (míněno většina moci) nechce, nebo změnu vynutí, což je buď řešení dočasné, nebo takové, které vytváří problémy jiné... Je to smutné.
  • smejki
    Když něco neví chlap, je to herní novinář, kterej přece nemůže vědět všechno, ale když něco neví Alžběta (nebo jiná žena), je to čůza s ceckama, co ničemu nerozumí. N'est ce pas?
  • Robotron3
    Že je to v moderní společnosti už jiné a i role jsou jiné než dřív, a tohle nemusí platit u každého, pořád ještě neznamená, že to neexistuje.
  • Veskoslav
    To je problém rodičů. A znám jich dost, znám i takové, co hrají ragby, ale na plese jsou za princezny atd. Je to pouze o tom, jak je znáš. Ne o tom, že holka se automaticky rovná podpatky, tlachání u kávičky a pitomé Cosmopolitany a spol.:)
  • smejki
    ty vole, máš jich plnej článek
  • - Programovací jazyky vyvíjeli a navrhovali od nepaměti muži. Jsou tedy "optimalizované" na mužský způsob uvažování.

Bullshit prvni kategorie. Vite neco o historii programovani? Prvni clovek, ktery se dal oznacit za "programatora" je zena Ada Lovelace, ktera zavedla spoustu nazoslovi a technik, ktere se pouzivaji v tomto oboru. Od podmineho skoku az po algoritmizaci. Definovala i take software a hardware davno pred Neumannem.
  • Shaker
    a ted mi rekni, kolik znas holek, co by te zmlatily a v zivote nenosily podpatky vs typ modelka... denne vidam na ulici 11/12/13 lety holky, co uz je jejich maminky oblikaji jako budouci modelky... to neni roztomily, ani hezky ani nic, to je proste hnus
  • Veskoslav
    No ano ženy mají rodit děti, ale tím to končí. A v dnešní době muž skutečně nezajistí sám rodinu....Už dávno ne.
  • eeeee
    Fakt chces aby po tobe nejaka oskliva tlusta nesympaticka baba vyjizdela a neustale te obtezovala a abys to mel pod nosem kazdy den a nebylo od toho uniku? Aby o tobe podobne baby rozhodovaly na zaklade toho, jak moc mile se na ne tvaris?
  • Veskoslav
    To nepopírám ani já. Ale je nesmysl holka=panenka, kluk=auto.
  • Robotron3
    Nechci nikomu něco vnucovat, ale role žen je rodit děti a role mužů je zajistit rodinu. Od toho vznikají ty rozdíly v povaze, v tom, k čemu kdo inklinuje a je to tak od počátku.
  • Vždycky jsem měl takové tušení, že je s tebou něco v nepořádku. *1*
  • Však já neříkám, že takové dělení schvaluji. Ale rozhodně, rozhodně bych se před nikým neplazil, aby "mi dala". To je další problém naší úžasné společnosti, který mě štve mnohem víc, a to obrovská glorifikace sexu.
    A nezmlátila, mimo jiné umím dobře unikat xD
  • ...vyjimka potvrzuje pravidlo ? Mysleni zen a muzu je rozdilne, to bylo prokazano jednoznacne = je zcela logicke, ze zeny a muzi maji jine zajmy a popirat to z nejakeho pochybneho duvodu je zbytecne
  • NumberFiveAlive
    zbytecna hysterie... ke vsemu brat vazne vsechno co se pise na twitteru je taky trochu mimo :D jak nekdo rikal - kvalifikovana zenska se normalne uplatni, urcite nema smysl delat vynucenou revoluci kvuli "nepomeru" pohlavi v tyhle oblasti, ale taky by ze sebe nemusely delat takovy chudinky kvuli internetovym vtipum o kuchyni a sendvicich, takhle citlivy lidi (muzi i zeny) by v dnesni dobe vubec nemohli vlezt na internet (TROLLING POWAH!), zajimavy ze treba na 9gagu jsou casto vtipy namireny na zensky a v komentarich to berou docela s nadhledem :)
  • Veskoslav
    Ale to je kokotina. Nech na dítěti, ať si samo vybere. Vnucovat chlapci to, že on musí být to či ono a holka taky, je největší píčovina. Má nejoblíbenější barva je modrá, občas se dívám na Gilmorova děvčata a Sex ve městě, mám zelený pásek v karate, hrál jsem si z panenkama, hrál jsem si s autíčkama. Takové dělení je pro omezence a hlupáky.
  • Ne ze bych se tu chtel motat vsem tem odbornikum na ,,zensky,,problem do reci , ale me spis prijde zajimave jak se uz ani moc nepise o hrach ale o blbinach kolem . To ze redakce games je parta vyhorelych pracovniku vim uz davno , pekne to ukazuji videa klubu rvacu , kde sedi tri nebo ctyri totalne znudeni chlapi ktere uz rutina jejich prace dostala na kolena a drzi se jen zuby nehty aby to dotahli k zaverecne znelce. Pak se tu objevuji casto clanky jako je tenhle ktere nevypovidaji vubec o nicem a jen pritapeji pripadnemu problemu pod kotlem a rovnaji se bulvaru. Hru roku tu dostane hricka Journey, bodejt by ne , je to dohrane za dve hodky , ohlas na to ve svete je , plno ctenaru to odkyve , protoze to pusobi in a neni treba se tim dal sahodlouze zabyvat. Obcas se tu blyskne Vavra , ktereho hry jeste jakz takz zajimaji a je schopny rict neco co ma hlavu a patu. Ale nejake nadseni neni citit ani z nej. Ja chapu ze to tady cteme zadarmo a je tedy nejak jedno co tady je , ale clankama tohohle typu akorat plno lidi znechutite. Delate z toho zbytecne vedu..jsou to jen hry a fakt neni treba aby lidi uvazovali pri hrani her o tom jestli nahodou to nedelal nekdo kdo byl sexualne obtezovan , jestli si o designerce nekdo mysli ze je kunda,nebo jestli outro delala feministka.
  • Shaker
    No to cumim... ja s tebou snad poprve souhlasim. Ma pravdu ten hoch, sme k tomu vychovavany od malicka a i kdyz na to treba nadavame, tak nikdo nedela nic pro jakoukoliv zmenu a kdyz jo, tak se automaticky stava outsiderem.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit