Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak tahle hra byla nejlepší koupě tohoto roku. Sic sem ještě ani nedohrál původní verzi, ale jakmile sem spatřil EE, šel sem do toho od znova. I v klasické obtížnosti sem si všimnul, že nepřátelé využívají více taktizování, jednu stranu si s klidem zajistí ohněm nebo tou "zelenou sraczkou" a v pohodě si mě obejdou ze zadu. O grafice nemá cenu mluvit, jedním slovem je prostě nádherná. Larianům velké díky za tohle doslovné znovuzrození opravdového RPG
  • Jak tohle proboha souvisí s tím, co jsem řekl? Nebo s Divinity? Já si tu skutečně přijdu jako Alenka v říši divů...
  • Keyz
    cz je, jen se otestuje aby byla vyladěná.
  • tak cestina je, akorát byla cela domrvena tak ji stahli. Holt to zase kluci prekladatelsky nestihli včas. Hlavne ze strasne breceli jak larian+sony+microsoft jim nepovolily cestinu pro konzole, v tomhle stavu asi tezko, nevim cemu se divi.
  • homeles8
    čeština bude
  • nj, dufam ze cestina ani nebude. mozes byt spokojny :)
  • Není čeština, kašlat na to. Je to škoda a mrzí mě to, ale čas odvine nějaký Divinity a upadne v zapomnění.
  • taky je videt jak si daly na konzolove verzi mnohem vic zalezet, komplet novy interface pro ovladani gamepadem vypada mnohem lip nez ten pro PC. Az na zamerovani kouzel a dalších věci se to gamepadem ovlada vyborne.
  • a rano ses probudil a machal rukou v nocniku..
  • ne, oni tam dali cenovku 40 euro:)
  • Keyz
    EE se opravdu povedla. Je to extrémně vylepšená hra. Také nejde použít staré pozice. Grafika lepší, příběh doplněn atd. Opravdu to celé překopali a upravili k lepšímu. Ještě počkat na otestovanou CZ. Ne tu kterou tam dali a poté stahovali.

Bohužel to opět vydali a jsou tam nějaké zjevné bugy, první várku rychle vyřešili a opravují další....To mě mrzí ale alespoň to řeší. Jinde by se na to klidně vykašlali.

A jak poznamenal Tom: "tahle vylepsena verze ma v sobe vic vylepseni a inovaci oproti puvodni verzi hry, nez assassin creed v celym novym dile" *15*
  • Chidlink
    No jo s těma patchema souhlasím, ale zase larian omlouvá že oni neměli na první hru takový rozpočet a to že tohle vydali na pc pro původní majitele hry zdarma je dělá lepšími. Klidně tam mohli dát cenovku 20 euro a nikdo by jim nic nemohl říct.
  • tak ona původní verze dokončená byla. alespoň za ty prachy, které měli k dispozici. všechno jde udělat lépe, to je jasné. ale když nemáš prostředky...
  • přišlo mi, že divinity nešlo hrát bez návodu, pokud se člověk nechtěl hodiny trápit, co vlastně po něm chtějí. herní mechanismy byly skvělé, ale příběh a řešení některých úkolů byly hrozné. dám tomu ještě šanci, ale předpokládám, že enha verze zrovna tyto věci nespraví
  • Tak to jsme asi každý hráli jinou hru. Tuhle novou maximální "obtížnost" jsem bez problémů prošel včera celou za pár hodin bez potřeby jediného ressurect spellu nebo scrollu. Občas mi přijde, že sem vážně chodí jen totální casual hráči...
  • To je cilena provokace, proste mi jen leze na nervy ze dneska dokoncit nejakou hru tak aby byla skutecne hotova znamena milion patchu a ruznych verzi. Pro me za me kdyby ted original Sin vydali poprvé vůbec by mi to nevadilo. V mojich ocich si akorát urizli ostudu ze neumeji hru udelat poradne. A to mam lariany hodne rad.
  • jakubc
    Pozoruju to tady už delší dobu, ale doufám, že nejseš ten samej Flash, se kterým se dá rozumně bavit o vesmírných simulátorech? Pleteš jabka s hruškama...
  • facedesk
  • Chidlink
    To je snad první recenze s kterou tady souhlasím *1*
  • a prodeje z konzolí zaplatí dvojku. Ať si konzoláci taky užijou. Taktických turn-based RPG jim tam moc nevychází, mají tam jen samé arpg typu bloodborne

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit