Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • pickard double facepalm
  • protoze moderni principy jsou nejlepsi :D
  • Dle vykani predpokladam ze budes jeden z prekladatelu. tak to dneska byva, prekladatele hracum vykaji, jsou totiz ted strasne oficialni a na vysi. Ne vazne, me tyhle prekladatelsky moresy uz lezou krkem. Uplne nejradši mam ty prekladatele kteří hracum davaji při kazde prilezitosti sezrat jak to delaji zadarmo a jak jsou i tak starsne profesionalni. S timhle chovanim prisel prekladatel Tvrdy. Ten vnuknul velke casti prekladatelu myslenku delat ze sebe dulezite, oficialni a hrat si na jakesi podnikatele zadarmo.

Něco vam povim pani prekladatale, když chcete něco prelozit zadarmo tak to proste prelozte a nedelejte kolem toho cirkus jak kdyby jste vedli Microsoft. Jestli chcete peníze a byt oficialni a duleziti, tak si zazadajte nekde o praci prekladatale, tam budete mit prostoru pro seberealizaci dost a můžete tam svoje podnikatelske ego rozsirovat do zblbnuti.

Nastesti je porad dost prekladatelu kteří kolem toho nedelaji cirkus, jako například Mrazik, farflame nebo folkemon. Obvzlast banda prekladatelu kolem Original Sin je snad ta nejhorsi co jsme za ty leta zazil, dokonce sepisuji nejake pamflety o tom jak spravne prekladatelsky podnikat zadarmo, s temnou výčitkou ze nikdo neoceni jejich praci a ze by se preci hodilo poslat aspoň pet korun, když si tu cestinu stahlo tolik lidi.
    Mno, radsi uz budu mlcet nebo se tu objevi prekladatel Tvrdy a zmrska me manazerskou příručkou do modra.
  • vynecháš*
  • Když tuhle vynechám, určitě to přežiješ *3*
  • v té hře se nejde ztratit, ono spíše motivace hry je špatná, jelikož příběh, atraktivita prostředí vše je na nízké úrovni...
  • To víte, tady Vás nevodí za ručičku jako v každé jiné hře a je to dobře, jsem za to rád, člověk musí alespoň používat mozek a je fakt, že proto se hodně lidí rozčiluje, mají ho už vymytý CODy a pod. hry
  • Větší kopu nesmyslů jste ani napsat nemohl, nejdřív si zjistěte něco o češtině a pak tady piště...
  • Uz tech "super" her vychazi nejak moc :). Nemam cas to hrat :(
  • Pillars má naprosto zastaralé mechaniky a to hlavně boje, jinak většina okolo se mi líbila, ale prostě ten combat je jedním slovem strašný. Je strašná škoda, že Obsidian prostě vytvořil jen nostalgickou vzpomínku a nedal tomu trochu evoluci, moderní principy atd. pak to klidně mohla být devítková hra. Divinity a devítka je už úplně zcestná. K Pillars se ještě možná vrátím, to se o Divinity říct nedá.
  • já jsem dohrál oboje (DOS asi 65 hodin, PoE přes 100 hodin) a celkem s tebou souhlasím. DOS mělo docela dobré souboje, PoE mělo lepší všechno ostatní, tj. grafiku, lore a zejména příběh. PoE byla vážná hra, DOS se až křečovitě snažilo o humor, který se místy moc nepovedl, viz impové, který jsi nejspíš nepotkal
  • Hru jsem hrál asi 15 hodin, ale pak jsem s tím sekl, combat je poměrně fajn, ale příběh mě nějak nemotivoval pokračovat a grafika a stylizace je naprosto přepálená. Docela by se mně líbil hybrid mezi Divinity a Pillars. Příběh a Grafika(stylizace) z Pillars a combat a RPG systém z Divinity, to bych tu hru aji dohrál, takhle jsem nedohrál ani jednu.
  • Keyz
    Já to nedělám. Tedy bude. Stejně jako u klasické verze hry. *3*
  • ucho
    no ta bude teda vyladěná :)
  • grafika je trochu omalovánková, barvičky jak z Pride parády, ale to je nejmenší problém. Mnohem horší je, že je to malá hra, ale příšerně natahovaná až do nekonečna, tj. 4 mapy plné soubojů, soubojů, soubojů. První dvě mapy je to fun, pak už ne.
  • Chidlink
    To by mě zajímalo jak tě to nutí brát ve správným pořadí. Tohle dělá většina mainstremových her, kde je svět těžce nalajnovaný. Divinity tohle vůbec nedělá, kolem nepřátel se můžeš proplížit a pohybovat se už od prvního lavelu skoro po všech mapách, hra tě vůbec neomezuje. Je vidět že si hru skoro nehrál, protože kdyby jo, tohle by si nepsal. *12*
    No ještě aby to bylo jako v oblivionu, to fuj, radši ani nemyslet. *8*
  • Tak, tak... ještě aby to mělo levelscaling jako Oblivion,viď? A rozepiš nějaké ty "nesmysly" při řešení questů? Moc mne zajímají:)
  • Inquisitor
    Je to všechno pěkný, ale já se přes tu grafiku nemůžu přenést, fakt se mi tahle stylizace nelíbí. Jinak bych si i rád zahrál.
  • Boje mě bavily, ale příběh je strašně hloupej, řešení questů nemá logiku, nutí mě dělat nesmysly, abych se mohl posunout dál, a připadá mi dost otravný, jak se mě pokouší nutit brát to ve "správným" pořadí pomocí odstupňování levelů nepřátel. A k tomu ten infantilní způsob vyprávění a humoru.
    Osobně lituju, že jsem za to utratil peníze.
    Mluvím teda o původní verzi, ale zrovna tyhle věci asi nevylepšili.
  • To se tak říká lidem co kecaj...jako ze se jim to zdalo:)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit