Přejít na výpis diskuzí
Divinity: Original Sin - Enhanced Edition - recenze
30.10.2015 | Vilém Koubek
127 příspěvků
-
Tak to jsem nevěděl. Nicméně Drizzt to napsal za mě.
-
Vidím to stejně. Hra nebyla rozhodně špatná, ale tolik času, abych si ji mohl dovolit procházet znovu kvůli úpravám hratelnosti, bohužel nemám.
-
nejde o peníze, ale o ten ztracený čas. Projet tu hru mi trvalo 65 hodin. Vzhledem k tomu, že chodím do práce a mám jiné činnosti, tak jsem schopen odehrát max 10-15 hodin týdně, a to tomu musím věnovat velkou část volného času. Tj. je to hra třeba na 2 měsíce. A to první projetí bylo OK, ale nic natolik užasného, že bych si tu hru chtěl v budoucnu zahrát znovu.
-
Aneb, došly argumenty, řeší se pravopis. Jooo, tak se to dělá. Šikulka. *7*
-
Kupovat znovu si to nemusíš, dávají to majitelům původní verze zdarma.
-
Tak u původní verze jsem se bavil a každému, kdo má rád RPG, tuhle hru doporučím, ale že bych si to chtěl zahrát znovu, nebo snad kupovat znovu, to ani ne.
-
Když už chceš psát důležitě znějící příspěvky, dávej si bacha na znásilňování češtiny, jako např. "kdyby jste," působíš pak dojmem vola.
-
A nějaké protiargumenty by nebyly?
-
Tak vitej na internetu. Jeste objev "goatse" a zaklady mas v maliku.
-
Vopicaku, uc se jazky. koneckoncu se ti to bude hodit. Az te poslou z uradu stlat migrantum postele jinak se nima nedomluvis
-
Tentokrat tam jsou vily zubnicky. V poklidu se do toho pust.
-
Kazdy software ma v sobe bugy. Dokonce i ten na rizeni balistickych raket. Jake "zjevne" mas zrovinka na mysli? Ve srovnani s ostatni dnesni produkci je tahle hra etalon bezchybnosti.
-
Tahle hra neni pro Tebe. Bez na fotbal nebo si pust eroticka videa.
-
Co to meles motyko! Tak je to male nebo dlouhe, si rozmysli. Mozna ze mas problem s chapanim psaneho textu, pac pribehu ma tahle tahle "mala" hra asi jako 5 Baldurs Gatu.
-
Ne, překladatel opravdu nejsem, ale musím uznat, sepsal jste znovu pěknou kupu ho*en...
-
Larian vytváří PC verzi. Konzolové verze musí schválit a otestovat daná společnost konzole. Microsoft dělá XOne, Sony pak PS 4.
Oběma společnostem by Larian musel zaplatit několik tisíc euro a to se jim kvůli malé zemi nevyplatí.
Proto konzole zrušili!
- Hra pro konzole vyjde v Prosinci!
viz:https://prekladyher.eu/preklady/divinity-original-sin-enhanced-edition.38/ -
měl jsem stejný problém...
-
Ano, pravda. Ale z ukázek to dle mého nemá takovou atmosféru jako Pillars. Ale už kvůli původnímu dílu a Rothfussovi to zahraji, ale snad to nebude příběhově jako Hudba ticha *15*
-
Mna Divinity nebavilo...herne mechaniky boli dobre, ale nevedel som sa vzit do toho sveta vobec.
-
a zdá se ti, že ty zastaralé principy u Pillars fungují?