Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Přesně co jsem očekával. Skripty, mrakodrapy o dvou patrech, zmatek na malé prostoru jako v bf3, náročnost. Akorát se mi zdá že pořešili lépe inputlag, teď už to jen zoptimalizovat, a snad to bude hratelné.
    • Ale pořád tě magická kulka zabije, ikdyž jsi několik sekund už za rohem *15*
    • Zkuste zmáčknout shift, za jak dlouho vám postava začne sprintovat. Tomu delayi vůbec nerozumím, ve trojce není.

seno: aha tak tento záměr se dosti nepovedl, vypadá to hodně prkenně. Já to vážně měl za input lag, tak špatně to vypadá v reálu :)). Chvilku nic a najednou plný sprint, místo pomalejšího zrychlování po krocích jako například v Gears of War. Tak to jo:)
      • a už tu máme jedného z tých uplakancov o ktorých som písal nižšie *1* Už si konečne zvykajte, že človek nie je z papiera ale že na rozbeh potrebuje určitý čas. A v budúcnosti sa tieto pohyby zreálnia ešte viac, dufám, že konečne aj zbraň bude mať hmotnosť a postava na ňu bude musieť reagovať. Vďaka tomu budú hráči a ich boje pôsobiť reálnejšie a nie ako papierové figúrky skákajúce po mape a otáčajúce sa o 180 stupňov za zlomok sekundy, čo pôsobí voči vyspelej grafike ako päsť na oko.
        • jo tohle mi fakt na bf vadí, ale neda se argumentovat tim že by na to nebyl vykon hw nebo co *1* prece v nekterych jinych hrach pohyb funguje normalne, treba ghost recon, nebo crysis jak jsem tady nedavno daval odkaz na video z cryenginu
          • si ma trochu zle pochopil, ja som nepísal, že na to nie je výkon ale že tým ako sa zlepšuje grafika a približuje sa k realite narastajúi požiadavky i na realistické animácie. A BF4 v tomto smere urobila slušný krok dopredu.

čo sa týka toho videa to nie sú pohyby skutočných hráčov ale AI čiže iba série animovaných sekvencií ovládaná scriptom. My sa tu bavíme o pohyboch v multiplayeri kde už majú priamy dopad na hratelnosť.
        • to s tim rychlym otacenim by podle me byla obrovska blbost napr. kdyz me nekdo zacne ja nwm strilet treba ze zadu tk se muzu aspon rychle otocit a sundat ho, tohle by pak bylo akorat znevyhodneni toho kterej je pod palbou (musi to prece byt porad hra jinak si nekde na cerno sezen zbran a muzes vyrazit nekam kde maj obcansky valky a urcite by sis to rychle rozmyslel) a kdyz nekdo umi tak proste za to nemuze ze je lepsi a zastreli toho dotycneho driv noo
          • máš si lepšie hlídať záda, myslíš že v reálnom boji je to inak ? navyše tu nejde o výrazné spomalenie otáčania, človek sa vie vo vyśtroji otočíť celým telom i behom jednej sekundy, takže veľký rozdiel by to nebol, avšak vyzeralo by to podstatne lepšie a hru by to urobilo trochu opatrnejšou.
            • ja ti poradim pokud hledas neco takoveho tk se nezajimej o tohle a bez na armu (1,2,3) a ja bych rekl ze budes spokojeny, protoze takhle vsichni neco do toho chtej a hry jsou pak patlanice vseho dohromady (rozhodne nesmysl). Jinak posledni jakoze "realnej" bf byl bf2 tam se tky muzes stavit *15*
        • Ano ano, a o tom jak realisticky se chova projektil vystreleny z tanku budeme mlcet. *7*
          • nemusíš mlčať, kľudne o tom píš celý deň.
            • to že projektil padá 50 m pred tankom je samozrejme chyba ale neudrie do očí tak ako poskakujúci hráči s pohybmi rýchlejšími ako jackie chan na piku.
            • Tak pro pomalejsi. Kdyz budel mlet o tom jak si clovek ma zvykat u hry na realitu, kdyz u te same hry bude projektil z tanku UMYSLNE padat 50m pred tank tak budes trochu demagog. *3*
      • To nie je delay, ale zámer vývojárov. Oproti BF3 upravili systém behu tz. už sa nedá neobmedzene dlho bežať a vojak potrebuje chvíľu, aby sa naplno rozbehol. Malo by to simulovať to, že daná postava musí niesť aj vybavenie, ktoré jej sťažuje beh. Či je to dobrý nápad, to neviem zatiaľ posúdiť.
  • Hra hodně pěkná, ale docela se to seká. Jsem rád, že to jakž takž rozjedu na low. Mám i7 od Intelu, 8GB DDR III a Geforce GTX660M.
    • další pařan na "herním" notebooku?
      • Radioaktivni_surikata
        Se mu netlem, 660M je na mobilní součástku docela dělo. Když v každý druhý hře s ne úplně supr čupr 560ti jedu při 60 fps a ještě mám 50 % výkonu v záloze, tak nechápu, proč by někomu neměla 660M stačit, když je o nějakých 40 % míň výkoná než ta moje. 660M se prakticky rovná GTX 460. Chce to nemít averzi vůči mobilním součástkám. Holt občas sníží detaily, to je toho. A BF 4 beta je momentálně neoptimalizovaná až to bolí, za to jeho karta nemůže.
      • On to taky herní notebook je....
  • Proč je tady u takových her vždycky takových děcek a proč mám pocit z těch normálnějších komentářů, že je to hrozná srajda? Ještěže tady takovým paskvilům nevěnuju čas .. je spousta jiných lepších her.

Kdy už BF4, počkám si až to vydají hotové, zahraju singl, třeba se mi dostane nějaký pěkný příběh a trochu si fajn zastřílím jako ve 3ce a papa .. nemám chuť ani důvod se drbat s děckama v nějakym zabugovanym mp, který je stejný jako ve 3ce. A prý se tam už i v té betě objevují cheateři ... holt děti, hnus.
  • Generalmagor
    Nah, spíš at' už konečně oznámí něco nového o Star Wars Battlefront!
    • Od EA? No jasně to bude úplně bomba. Betafront: Modern Warfare a třeba tam budete nakonec mít i psa.
      • Souhlas!
  • 0:31 - 0:33
    pokud se vojaci pohybují takhle tak to porad bude plne hráču co to budou zneužívat a poskakovat sem a tam aby je nebylo snadne trefit, tudiz pro mne nehratelne

skuste porovnat s pohybem v tomhle videu od 1:23
    http://www.youtube.com/watch?v=yG1ZUSCrgqM
    nebo jdete ven a skuste preskocit nejakou prekazku tak jak to udelal ten vojak v bf4. Tohle není unreal tournament tak by se meli postavy pohybovat realne. kdybych chtel run and jump strilecku zahraju si unreal nebo neco
    • to by bolo zase plno plaču, že je to všetko spomalené a že sa hýbu príliš pomaly a že to neni real. BF neni simulátor ale čím bude lepšia grafika tým sa budú spomalovať i pohyby, počkaj si na BF6 *1*
      • Mato1987
        bf6 nebude tak skoro , najprv spravia BC2 tak do dvoch rokov, ak na tom samozrejme už nezačali pracovať a potom o ďalšie 4 roky spravia pravdepodobne nejakú star wars hru, čítal som o plánoch dice niekde v nejakom interview uź si nepamätám kde ...
    • p.s.
      ten prvni odkaz je samozrejme na beta video v tomhle članku
  • Stormangels
    Ta hra ani nefunguje už od 1.10 furt nejde spustit.Prostě dam Join a hra se nespustí a nehlásíto žádnou chybu.
    • Musím se přidat. Kvůli té betě jsem se sral celý den s přeinstalováním oken protože to chce 64 bit. Za odměnu jsem čuměl 20 minut na loading mapy a nic. Myslím, že takhle by neměla vypadat ani beta.
  • "tým má nyní pět členů, což je vynikající." FACEPALM Letmo jsem nakoukl do textu a hned je mi jasné, že si tahle preview nezaslouží mou pozornost.
  • Stormangels
    BF3 mě sere těma bugama co tam eště jsou a BF4 mě sere protože nejde ani spustit.
    Kliknu na Join server a prej Joining a hra se nepustí a tendle problem má mnohem více lidí a žádné řešení. Zkoušel jsem všechno a furt nic a navíc je dnes 4 a vyšlo to 1 a od te doby neudělaly ani jeden malej update.
  • Pro mě naprosté zklamání .... :( 1. Důvod --> SKoro nulová životnost 3ky ty dva litry co sem za ní dal jsem mohl využít stokrát lépe ( na steamu např ) ... Jelikož jak sami tvurci řekli po zahrání 4ky už nebudete chtít hrát 3ku... Budiž (je to stejná sra*** )
    2.Důvod --> Je to stejně něpřehledný(přeplácanej interface,barvy,nasvícení apod ) a o ničem... pěchotní boje ??? :D to jo ..to si nechte pro jiné...

Takže abych to shrnul ---> Je to jen tah EA jak vydělat další money ( bohužel :( )
    btw pěchotní boje jsou v Red Orchestra 2 ... To je teprve hra pro lidi s koulema ! :) A ted do mě
    *2*
    • Takze abych to shrnul ---> pro podobny zvasty staci jedno slovo - BETA.
      A k tomu, ze je to jen dalsi tah EA jak vydelat dalsi money - to si myslis, ze se AAA tituly delaji pro neco jinyho ? Kde zijes ? V Mumulandu ?
      • No on to rozdil moc nebude.Chyby tam pocasi,vitr atd.Uz v killzone zacal foukat vitr a tys vedel ze nemuzes hodit granat,protoze by se k tobe vratil spatky,nebo ti to cloumalo se snajperkou ve vetru.Treba na takovim mrakodrapu je to znat i znozickou.No proste litam tam jak superman.Hraju to na ps3 a id akta9.Doufam ze na jinnych mapach na pocasi trochu zamakaj.Kdyz by tam bylo funkcni pocasi tak by se to dalo hrat crossplay treba pc vs ps4,to uz by meli i pc ckari s myskou oneco tezzsi.
      • Nech toho ... Nemysli si prosím že jsi jediný kdo vidí do tohoto systemu... Jen mě to mrzí... Když vidím jiné společnosti a jejich přístup :)
  • Přesto, že jsem v době vydání sem tam hrál BF2, ale v oblasti FPS MP jsem odkojený CODkem, mě logicky štve to zdlouhavý běhání k checkpointům, který musíte obsadit, pokud vám ujede jakýkoliv dopravní prostředek ve vaší blízkosti. Na druhou stranu pocit ze střelby je skvělej a skákání z nejvyšší budovy mě nepřestane bavit asi nikdy. Víc pozitiv zatím nemám.

Jinak to vidím na nějakou pozdější premium edici se všemi DLC apod. Nějak na to nespěchám.

A během hraní jsem si všiml zatím jen jednoho bugu a to sice když si těsně před spawnutím změníte třídu, tak vám po spawnutí asi tak na tři sekundy nejde vidět zbraň a nemůžete hýbat kamerou, jen běžet dopředu/dozadu. Ha.

Jdu pokračovat.

EDIT: Tak jsem si dal další dva zápasy. Chápu, že je to beta a chápu, že DICE nemůžou se 7 let starým HW dělat zázraky, ale když spadla ta nejvyšší profláklá budova, myslel jsem, že mi začnou krvácet oči. Možná, že přeháním, ale všechno kolem pak začalo vypadat tak nechutně vyblitě, všude ten "prach" nebo co to mělo bejt a pomalý dokreslování textur... ts ts. Zkusil bych to i na PC, ale nechce se mi instalovat Origin. :x
    • Mato1987
      have fun chlape, ja sa pri tom len nervujem, keď si nájdem nejaký čas si to na chvíľku zahrať.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit