-
sezente si CDOOM (classic doom) mod 1.1 pro hru Doom3. Je to 100% predelavka shareware episody 1 doom1, vcetne hudby. neexistuje lepsi mod.
-
Původní verze trojky tě nebavila! To je tak vzrušující a sem šťastný že to vím. Teď můžu konečně v klidu umřít.
-
Keby aspoň použili na steame spravny prepočet dolar-euro vyšlo by im 23€ a to je trošku rozdiel.
Ale bude Vikend Deal... *1* -
Ja som spokojny, nič extra som nečakal, nič extra som nedostal, zahral som si opeť Doom3, RoE v novej grafike - MILUJEM TU HRU- , par stratenych levelov, par hodin nostalgicky jednotku a dvojku, otazne je, či to stoji za tie prachy, a ja mysllim, že nie, pretože texture packy su zadarmo. Bud mali ešte niečo pridať, alebo znižiť cenu, aj ked vieme, že za všetko nove hned pytaju velke prachy a treba si počkať...
-
Souhlas. Brutal Doom je skutečný Doom 3. .)
-
Bavím se samozřejmě o Doom/Doom 2, ne o trojce. Dodnes si vzpomínám, jak sem si kupoval asi 200 stránkového průvodce (mám pocit, že od Vogel Publishing), kde byl v češtině dokonalý rozbor a plánky každé mapy, umístění každé potvory, lékárničky, secret areas, různé triky, postupy mapou. Tohle dneska u FPS nehrozí lol. Dnes je to šipka dopředu + autoheal + autoaim a automap. Hlavně, že je plné posran*ch cutscén, které dělají snad dýl něž tu hru...
-
Haha autoheal. V doomovi musíš počítat s každým itemem. Některé věci brát až později, taktizovat. Ta hra je někde jinde než dnešní tupé FPSky. Zmíním třeba geniálně schované secret areas (které výrazně ovlivní váš postup, protože tam je často hromada nábojů a dobrých zbraní), nepřekonaná rychlost hry a DESIGN úrovní. Ano, design levelů. Můžeš být nejlepší FPSkař na světě, ale ti hajzlové vždycky odněkud vylezou, překvapí tě a většinou tě hodně pomlátí, že se ti chce až loadovat. :) Dnešní CoD generace by si v některých mapách na UV absolutně neškrtla. Doom je král.
-
Momentálně hraju Brutal Doom, doporučuju všem doomařům. Nepřekonaná FPS řežba. Takhle bych si představoval Doom 4, akorát v lepší grafice. :)
-
No, pokud vás to zajmá, tak DOOM BFG je první hra kompatibilní s prototypem Oculus Rift. :)
-
enemy territory byl splash damage, rctw byl od hlavne od gray matter.
-
Prej ne, coz by bylo velice spatny.
-
Jak jsem psal už někde vzadu té diskuze - virtuální texturování fajn věc, ale v dnešní době ještě ne pro akční hru, kde můžeš během milisekund totálně změnit pohled na scénu (navíc v postapo pouštním prostředí imho ta technologie nevynikne jak by mohla). Ta paměť to prostě občas nestihne ani s perfektními ovladači. Pamatuju si, že Carmack to doskakování přiznal v keynotu ještě před vydáním. Podle mě prostě opětovný blbý odhad toho, jak bude zajímavá technologie v rámci hry fungovat, podobně to dopadlo s dynamickým přímým osvětlením a baterkou v Doomu 3, tam taky později přiznal chybu.... Pro hry s top-down pohledem ale podle mě virtuální texturování může fungovat přímo famózně.
-
Funguju na tom aspon mody? http://www.moddb.com/mods/the-dark-mod
-
To je běžnej problém her na Unreal enginu. V Borderlands to byla vždy chvilka, než se donačetl level - pustilo tě to do hry dřív, než byly na scéně high-res textury. id tech 5 ale využívá na texturování úplně jinou technologii. Podle vyjádření idu jde o ovladače, který brzděj přístup k vRAM, což je pro megatextury docela dost podstatný. I když nVidia a ATI dávno vydali ovladače speciálně kvůli Rage, je tam malá prodleva pořád vidět. Carmack to řekl trefně - je trapný, když cesta dat z počítače na monitor trvá dýl, než cesta dat z jednoho kontinentu na druhej. Ten engine se mimo id podle mě nechytí. Unifikovaný textury jsou krásná věc, ale jak je vidět, tak to hráči stejně nedocenili, takže je to jen spusta starostí. Skvělý pro umělce, špatný pro byznys...
-
A kdo tu proboha tvrdí že je to sra*ka - ty jsi úplně mimo člověče. Reaguješ (i na SinKonga) úplně z cesty...
A není to reedice, ale remake, kterej je odfláklej. Kdyby šlo o reedici, tak by do původní hry nikdo nezasahoval. -
me od dohrani trojky odradili od nekud se respawnujici nepratele...pry v ressirection of evil uz byli v levelech jiz na pevno dani, ale ten jsem nezkousel. Quacka 4 jsem vydrzel hrat asi patnact minut a Rage uz mi nestal ani za stahnuti. Nechapu ten obrat studia, kdyz se jim tak povedl Return to castle wolfenstein a navic s Enemy territory (alespon myslim, ze je to taky od Id SW)
-
Je zajímavé, že Rage se to vytýkalo dost často, kdežto u Borderlands se nad tím přihmuřovali oči a nikomu nevadí, že v podstatě ten stejný problém je i ve dvojce.
-
Pro mne je to dobra hra, jsem v polovine. Je to proste reedice, nic vic. Zadna sracka!
-
Vzhledem k tomu že se tu recenzují i indie hry, které jsou zdarma je tvoje poznámka o ceně naprosto mimo.
Podnikateli nikdo snahu vydělat přece nevyčítá - tady jde spíše o to jakým způsobem to dělá. BFG edice je ten špatný způsob.
Ale jak sám píšeš. Ty jsi Doom 3 nehrál takže tu odfláklost nevidíš - dobře pro tebe, ale ty co si ji koupili a už mají D3 dávno za sebou se cítí po právu okradeni. -
No a v kolika hrach byl idtech 5 pouzity? Presne 1. Rage. A z oznamenych Doom 4. Strasne na nem asi vydelavaji :D