Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • "Vy*ral jsem se do obýváku a vy mi za to dáváta minuska. Díky za ně. Minus v tomhle domě znamená výrazné plus, když vidím, co se tu pluskuje a minuskuje. Takže ještě jednou díky a prosím, chci více mínusů. Je to pro mě pochvala.

Každopádně jsem chtěl udělat něco, co by mohlo výraznější část normální komunity zajímat. Mohl jsem to taky šoupnout do kuchyně, ale tam by mi nejspíše hrozili smrtí vzhledem k tolerantnosti kuchařů, anebo si počkat bůh ví jak dlouho, až se někdo vy*sere do záchoda."
  • Kdyby něco tak správně je to Herr *2*
  • to her není anglicky ale nemecky blbče :D
  • Kdyz tohle by se vice hodilo dat do belskovek,nez do diskuse pod konkretni hrou. *3*
  • To hoď do diskuze pod bleskovky, tady to je stejně k ničemu.
  • No, to mi neříkej ani z prdele! *16* A já jak pitomec pořád čekal až to zase jednou bude na Steamu k mání s datadiskem za symbolickou cenu. *9*
  • Díky za mínuska. Mínus v této komunitě znamená výrazné plus, když vidím, co se tu pluskuje a co mínuskuje. Takže ještě jednou díky a prosím, chci více mínusů. Je to pro mě pochvala. *3*

Každopádně jsem chtěl upozornit na něco, co by mohlo výraznější část normální komunity zajímat. Mohl jsem to taky šoupnout k minecraftu, ale tam by mi nejspíše hrozili smrtí vzhledem k tolerantnosti hráčů téhle hříčky, anebo si počkat bůh ví jak dlouho, až se tu k danému tématu objeví příspěvek. *4*
  • smejki
    her? -_-
  • BFG edice je tady dle mého jen na zaplacení nepodařeného Rage, který se vyvíjel nevím kolik let bez jakékoliv jiné hry. I Carmack uznal, že to byla blbost to udělat takhle.
  • nejhorsi je jak id zacalo kaslat na svoji puvodni hracskou PC zakladnu... bylo to uz s rage (nejhorsi optimalizace na PC) a ted to pokracuje s doom 3 bfg, PC je jediny kde neni multiplayer v D1 a D2 (je to malickost, ale o necem to svedci) a plus samozrejme vsechny ostatni veci jako:
    - cenzura skrytech levelu dooma 2 kvuli nemecku = lol
    - cenzura lekarnicek kvuli cervenemu krizi = mega lol
    - divny zvuky ve starych doomech
    - grafika dooma 3 ktera je s modama lepsi nez v tyhle edici
    - samostatna baterka pryc (kvuli ni to bylo tak strasidelny)
    - hrozne svetly
    - lost mission jsou pouzity identicky lokace
    - nelze moddovat? (tim si nejsem jistej)
    atd. atd. myslim ze se muzeme zacit bat o Dooma 4 :D
  • Ja Her Grammar Nazi Obersturmfuhrer
  • Tak já mám taky konzoli a sra*ky nepíšu, takže přes xko, nebo psko se tím nenakazím
  • smejki
    has find? -_-
  • Doom has find His doom
  • DangerousDave
    mne príde taký Doom2 v hratelnosti viac invenčný ako mnohé dnešné fpsky ... musel si v ňom dobre poznať kaŽdú zbraň a rýchlo medzi nimi striedať ak si chcel prežiť v boji proti desiatkam a niekedy možno aj stovke nepriatelov naraz, ktorí boli navyše svojim vzhľadom ,vlastnosťami, spôsobom útoku od seba navzájom výrazne odlišný. V hre nebol žiaden ukazovatel cesty, autoheal alebo debilný wallhack, takže nároky na hráča boli vyššie, takisto nároky na reflexy a na najvyšších obtiažnostiach to bola výzva ktorú zvládly iba tí najlepší. V čom sú dnes fpsky invenčné ? vo svojej jednoduchosti ? bojuješ proti pár druhom generických vojakov systémom cover-shoot ktorých ak je na scéne aspoň 10 môžeš byt rád... navyše stačí ak si nájdeš silnejšiu zbraň a iné zbrane ani nemusíš používať, narážaš na tony scriptov na každom kroku a hra ti predkladá rôzne pomôcky a ojebávatká aby si náhodou nezablúdil a aby si mal postup čo najviac uľahčený... to je invencia ? ďakujem pekne.
  • Já bych řekl, že pokud se D4 vrátí do starých kolejí, tak to můžou Id rovnou zabalit. Nikdo není zvědavý na primitivní střílení bez invence jko v D1.
  • Pokud to někoho zajímá... Samozřejmě takoví vývojáři mají přístup k ještě nezveřejněným a experimentálním ovladačům. Rage byla po dlouhé době velká OpenGL hra a dělala některé věci, které předtím nikdo nedělal (jde hlavně o způsob použití textur) - když to řeknu zjednodušeně netechnicky - OpenGL a Direct3D jsou určité "vrstvy", které jsou definované - programátoři hry musí používat příkazy těch vrstev, výrobci karet musí naprogramovat funkcionalitu těch příkazů na jejich konkrétních kartách. AMD mívá prostě obecně o něco horší ovladače, zvlášť když jde o OpenGL. Takže se prostě stalo to, že jim Rage fungoval na ovladačích, které měly být před vydáním zveřejněny a někdo zveřejnil špatnou verzi.

To samozřejmě nebyl jediný technický problém Rage, třeba doskakování textur je dáno virtuálním texturováním (megatexture), ta hra musí každou chvíli uvolňovat kousky té obří textury z paměti a načítat jiné kousky z disku. Je to velmi zajímavá věc, ale podle mě se v dnešní podobě pro akční hru, kde je možné zběsile měnit pohled, moc nehodí... Myslím si, že by to mohla být parádní věc třeba pro hry s top-down pohledem.

Nicméně mi taky přijde, že je bohužel id už od vydání třetího Dooma na sestupné spirále a moc neví, co se sebou...
  • To snad nema cenu ani stahovat, mozna jako priloha k Cheesburgeru u Mcdonalds :-)
  • 13_11
    V tom případě ještě jeden odkaz, ten nejdůležitější.
  • Off Topic:
    K dispozici je řada nových informací k The Elder Scrolls Online.
    Primární zdroj informací: http://elderscrollsonline.com/en
    Doporučuji především články:
    http://acolytesguild.wordpress.com/2012/10/22/elder-scrolls-online-preview/
    http://elderscrollsotr.mymiddleearth.com/2012/10/22/finesse-synergy-and-you-how-it-all-fits-together-in-elder-scrolls-online-3/
    http://elderscrollsotr.mymiddleearth.com/2012/10/22/eso-press-summit-your-character-development/

Omlouvám se za to OT, ale aspoň nějak jsem na nové informace k ESO chtěl upozornit.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit