Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • pojedou nekdy na tiscali games videa zase nejede
  • Mel k tomu byt jeste plasmomet na baterky?
  • Jenže tady se nerecenzovala hra, ale Edice.
  • Neni co resit. Pokud jste doom 3 nehrali klidne si ho kupte. Je to krute krutacka hra, ktera mi pripomnela tu syrovost, ktera tenkrat v strileckach byla. A pekne dopredu, zapnout knoflik, sup do vytahu, ratatata. Zadnej pribeh, nic, jenom ta syrovost. Je to takovej FPS dungeon. Furt vevnitr v koridoru. Vzdycky tak 2 hodky a od toho, pak si od te zmeti chci odpocinout a na druhej den zase citite to simrani... zucastnit se te krvave diskoteky.
    Ohledne doby sejvu, nevim co se recenzentovi nelibi. Ja nemam zadny delo a cekam sekundu. Proste plynulost. Loadingy jsou tedy uplne v pohode. A to i v pripade nacteni hry. Par sekund s dnesni masinou. Secteno: Muze nam byt jedno proc hru znovu vydali. Kdo ji nehral ma mirne zremastrovanou hru a muze si ji koupit- je vyber. Ja ji nehral, tak jsem toho vyuzil. 3d bych si rad vyzkousel. Je to tumelovka jako krava! a tam to muze dobre zafungovat. Vycitat podnikateli to, ze chce vydelat je nesmysl. Chces, nechces. Nikdo nerika, ze je to nova hra a v dobe netu vsichni vi jake zmeny jsou po mirnoucke uprave textur cili zajic v pytli se nekona. Nakonec at si vydavatele remastruji do aleluja. Jenom pro nas dobre. Hodnotit ale jeden rok treba devitkou a za 8 let ctverkou je blbost- je to ta sama hra. Vlastne tu mel byt odkaz na dobovou recenzi a informace co pack obsahuje. Dal je na zvazeni kazdeho z nas. Ptam se: Dostala by tahle hra ctverku, kdyby stala dve stovky??? A kdyby byla za 200, recenzoval by ji nekdo???
  • DangerousDave
    súhlas, je to šialene prepálené.
  • Duvodem pro chybejici exteriery byly ciste hw naroky. Dodnes pamatuju, ze v chodbach bez nepratel to slapalo bez problemu 60fps, ale s kazdym dalsim nepritelem sly fps tak o 10 dolu :D Kdyz se k tomu jeste pridalo prostranstvi, tak z toho byla slideshow. To same s mizejicimi tely.

Neinteraktivni prostredi mozna, ale v te dobe to bylo uplne normalni a zlom nastal prave az s HL2, ktery ovsem vysel o par mesicu pozdeji. I presto se tam naslo par peknych napadu, napr. genialni ovladani konzole, ktery jsem dodnes nikdy v zadne jine hre potom nevidel a pritom je to tak skvely.
  • Tak tohle me docela mrzi, ponevadz Doom 3 mam opravdu rad. Nekdy v loni jsem si na zkousku zahral na Kubuntu a hned zacal uvazovat o koupi teto edice na ps3. Ted vidim, ze je lepsi pockat az pujde do slevy... a nejspis poradne. Shodou okolnosti mi minuly tyden prisel Rage AE za 15 dolaru vcetne posty, takze skvela cena, ale ze hry mam docela rozpacite dojmy. Graficky je to velmi vydarene, bohate na detaily, ale zarazi mne spousta nedodelku v zakladnim gameplayi, pouzite archaismy, neprehlednost dossieru a hudu, zvuky a chovani nekterych zbrani snad zkopirovane primo z dooma, ovladani vozidel trochu jak wacky wheels, otresna koridorovost levelu a pomerne nudne prvni tri hodiny. Celkove vzato "nic moc". Dam tomu jeste sanci par hodin, jestli se to nerozjede, pujde do policky.
    Jinak D3 je skoda...zahral bych si i dnes.
  • Přesně tak. Ono otočit se a ještě dobu čekat na dočtení textur byl děs. :/
    A už si ten id tech 5 někdo koupil? Skoro vše dnes jede na Unrealu nebo například Cry enginu.
  • Black_Hand
    hmmm, dle textu recenze mi prijde 4 jeste moc. todle je na 2/10 a doporuceni koupit si doom 1, 2, 3 a RoE samostatne, protoze jsou lepsi.
  • Corvus
    Nebavila mě ani původní verze trojky čili tohle by mě na pr*** asi neposadilo. Zbytečnost.
  • jakubtomsa
    WTF Edition
  • no vidíš, za tuhle pitomost by si měl dostat mínusek hromadu.. ale jak jsem psal, mínuskování a pluskování se řídí kvalitou členů fora..

Ale moje chyba, neměl jsem to sem dávat...
  • smejki
    ježiš, dík! je mi blbě, mám letní pneu, ale tys mi prosvětlil sobotu *15*
  • wow to vypadá hrozně
  • Veskoslav
    On spíše nepodařený myslel, že to mělo katastrofální, téměř nulovou podporu ze strany výrobce v prvních dnech vydání na pc.
  • Že bol Rage nepodarený by som nepovedal. Bolo dosť hráčov, ktorým sa páčil. Grafiku mal veľmi dobrú, po prvý krát u Id Softu aj otvorený svet v exteriéroch, objekty a postavy prepracované. Hráči FPSiek určite sklamaní neboli.
    Okrem toho, Id Soft zarába na predaji '3D engine' ktorého verzia id Tech 5 bola v tejto hre predstavená.
  • No zrovna to z odkazu je nádhernej příklad příšernýho použití HDR *3*
  • Failing Spreee
  • deridon
    fail.. double fail.. triple fail.. mo-mo-mo-monster fail!
  • 13_11
    No právě! Ty „blbče“ :-)

Failing Rampage!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit