-
Schvalne...kto MA oridžo nech da + kto hodnoti podla gamplay, alebo videa -
aby sme videli kto je kto, čo je čo, kto zuri že to nema, a kto sa nema kam vyprazdniť *1* -
-
neorigo to ted ani neni *3*
-
-
Je jen makaj ted dnem i nocí na cracku - i když spíš emulaci.
-
-
Ano, proto ještě JC 3 neprolomili a Doom používá novější verzi.
-
-
Jn, ono to taky něco stojí Veskoslave tyhle "ochrany", takže radši daj denuvo v2 který doufajíce neprolomí. Tak rychle.
-
ale, doom ma denuvo v2, na cracku se dělá ale dal bych tomu minimalne nekolik měsíců se štěstím, mám origo, resp hraju na kamosuv ucet prez family sharing :)
-
-
Tohle nikdo nebude hrat uz za mesic ...
-
Myslím že to bude možná dříve než si ostatní vůbec myslí ale nechme se překvapit *3* Jinak Family sharing je na internetu kde ti daj za pár korun klíč s tím že ho budete sdílet. No moc bych tomu nevěřil. Nicméně ani nechápu jak to funguje.
-
-
-
-
-
-
Vytáčí mě provařené slovní spojení, že "hra nepřináší nic nového". Když chceš něco nového, tak zkus skupinový sex, protože tenhle žvást je něco tak starého, jak polygony samy. Nebo běž hrát Sims, šoupat skříněma, posílat děti do školy nebo co se tam dělá za hovadiny, které mě a snad každého v reálu serou.Tady se střílí, lítají tu sra*ky a vylepšují se flinty aby se ty sra*ky dělaly efektivněni a efektněji. Přesně tak jsme to chtěli - 95%. -5% za absenci dr. Betrugera, kterého vystřídala totálně jalová mrs. nula.
-
Čest borci.Vyhodil sem kulky,vyhonil a začal pařit Dooma přesně tak,jako kdyz sem si poridil origo diskety,kdyz Doom vyšel.Moje blbá šiška nebopere moc infa-tim padem tenhle žánr her zvladám a s novym Doomem sem se vratil zase do mych 10 let.Uz se tesim az ho zase spustím a všecko voddělám a snad vsechno najdu.Ps.Snad tu hru dohraji az tak za mesíc.
-
-
Už jsi to dohrál? :)
-
-
Podle mě špatná recenze ,novej doom prave má i nějaký super nápady a takováhle střílečka tu dlouho chyběla.FPS kterou po celou dobu hrajete to je to pravé ,ted už jse jen dočkat návratu HL a budu spokojen.
-
-
Jaké nápady?
-
-
Z mýh pohledu je to chování nepřátel. Je fakt, že to není úplně první taková hra, nástřel už byl v Rage (koneckonců taky ID). Ale ta jejich chbytost je něco, co v jiných hrách prostě nemáš. A i když to může znít jako drobnost, tak se ta hra díky tomu hraje úplně jinak než všechny jiné střílečky na trhu.
-
- Vypiplanou I, ktera se jen tak nekde nezasekne, ikdyz leze po zdech.
- docela promakanej leveldesign.
- motorovka je delana tak, ze slouzi vlastne k doplnovani munice.
- odpadl reload zbrani. Misto nej je tu prepinani mezi sekundarnimi mody zbrani. Zbrane samotne (primarni mod napr. damage) vylepsovat nejde. Ale upgradujes sekundarni mod zbrane. Zvlast posledni upgrade je vypecenej, kterej se neda ziskat za body, ale skillem (napr. 30x udelej tohle a tohle).
- samotny hrac muze upgradovat oblek (zlepsovat ability) cimz si smeruje hratelnost podle sebe.
- muzes ziskat ve vyzvach runy. Kdyz si je vezmes, zlepsuji hratelnost (napr. vic munice z nepratel), nosit zezacatku muzes jen jednu.
Mozna bych prisel na vic :-P
-
-
-
Když vyšel první "dům" bylo mi 8 a neměli jsme doma počítač, tak jsem jenom tiše záviděl spolužákům, hrál jsem ho až po letech ale i tak to byla super hra, i když v té době byly už opravdu 3d střílečky, teď jsem nový doom (uac edici) vzal v den vydání rovnou s mikinou a nelituju(ani té mikiny, i když v kanclu budou asi blbě čumět). Je to v podstatě instantní klasika kterou bych zařadil po bok mých nejoblíbenějčích titulů jako první fear nebo stalker a troufnu si tvrdit, že je to zatím nejlepší díl dooma, co kdy vyšel, včetně level designu, sorry romero. Prozkoumávání mapy je skvělé, runové chalenge jsou některé až moc hc a štvě mě, že motorová pila se nedala použít ve chvíli kdy jsem jí potřeboval nejvíc, ale nebudu tady spoilerovat(ne nebylo to úplně na konci). Je to opravdu skill-based střílečka, ještě bych vyzdvihnul v recenzi nezmíněný systém upgradu, kdy skoro každá zbraň má 2 přepínatelné modifikace, které po odemknutí zpřístupní challenge, po jehož splnění dojde k opravdu dobrému upgradu. Novýho wolfa jsem ani nedohrál, ale z ukázek jsem se na něj těšil, u dooma to bylo naopak tam mě videa těžce nebavili a když ukázali tu "tajnou" prezentaci, tak jsem si říkal - tohle má bejt ono? Ale hraje se to naštěstí mnohem líp, než to z videí vypadá, takže žádám všechny "youtube" kritiky, aby hodnocení nechali na jiných. Jinak parádní recenze, ale obzvlášť v téhle době, co vychází za střílečky, bych tomu klidně dal 9 možná i 10/10
-
Uz jste se konecne nejak dohodli jestli je novej Doom dobra nebo spatna hra?
-
-
stejně... volejník dal far cry 4 10/10 a doomu da jen 8/10, to proste nechápu tohodle kluka
-
-
Nedal desítku, ale devítku. To zaprvý, zadruhý si stačí přečíst pouze verdikty obou recenzí a jseš doma.
Nový Doom nepřináší vlastně vůbec nic nového a jeho největším kladem je přiznaná retro hratelnost. Ta naštěstí díky kombinaci svižného pohybu, skvělé střelby a staré dobré brutality funguje na jedničku.
Far Cry 4 navlékla na starou známou kostru množství nových prvků, kterých si sice nemusíte všimnout hned, ale po bližším zkoumání zjistíte, že vývojáři odvedli kus opravdu poctivé práce. A nemusíte být Bear Grylls, abyste si tenhle lítý boj o přežití ve stínu Himaláje mohli užít se vším všudy. Poklona navíc patří i českému lokalizačnímu týmu.
Určitě nebudu dělat sondu do hloubi Volejovy duše a porovnávat každou recenzi, ale zdá se, že zrovna tyhle dvě recenze spíš ukazujou, že Honza nějakej systém má a asi je v něm konzistentní. Jediný důležitý je, aby číslo odpovídalo textu recenze. To jsou jiný případi, který napíšou recenzi odpovídající dvojce nebo trojce a pak hře mlasknou třeba pětku. -
-
ok 9/10, ale ty verdikty sou absolutne o nicem, doom prines takovejch novinek, cela hratelnost je uplne jina diky healovani z glorykillu a amma z chainsaw killu atd, rozhodne doom 4 je vic inovativní než far cry 4
-
Doom navlékla na starou známou kostru množství nových prvků, kterých si sice nemusíte všimnout hned, ale po bližším zkoumání zjistíte, že vývojáři odvedli kus opravdu poctivé práce. A nemusíte být Jason Statham, abyste si tenhle lítý boj o přežití ve stínu pekla mohli užít se vším všudy.
-
"Far Cry 4 navlékla na starou známou kostru množství nových prvků, kterých si sice nemusíte všimnout hned, ale po bližším zkoumání zjistíte..."
Nový Doom má taky hromady nových prvků (runy, upgradování zbraní přes achievementy, perky...), takže tudyma to nepude. -
dokazujou ze je mimo.. kdyby jsi popis u obou recenzi prohodil a tak v obou pripadech vyjdes na stejno.. Volejnika proste neberu
-
-
A víš co? Já ti ty tři poslední slova bez nejmenších pochybností věřím. Je nad nebe jasnější, že i kdyby Honza psal nejúžasnější recenze na světě, tak se vždycky najde fňukna schopná strhat je z důvodu, že Olejníka prostě nebere. *4*
A přitom, co všichni tomu Honzovi tak závidíte? Pokud vím, tak má jenom jednu ženskou, sporťáky nerozbíjí o moc častěji než rockový hvězdy, na Jůtubu má stálý angažmá akorát v jednom pořadu pro nás nad hrobem a pár hipsterů k tomu, semtam mu vyjde článek v tištěným médiu, který podle předních eskortních odborníků vlastně nikdo nekupuje... ne, nenapadá mě jedinej důvod. *13*
-
-
-
-
Zatim jsem to hral jenom cca. 2 hodiny a nemuzu si na nic stezovat. Uz chci bejt zase doma a parit. *13* *9*
-
-
ty jsi ve vezeni Jindrichu? *2*
-
-
Spíš na internátu *7*
-
-
-
https://www.youtube.com/watch?v=pNkQMtZAMAw Kde mám tu dvouhlavňovku, mám chuť něco rozra*kovat.
-
pre zaujimavost, recenzie na prveho dooma:
*2* -
-
-
-
tu recenzi psal Fuka, ne? Ten člověk je legenda, a hodně velký fanboy dooma :-)
-
-
legenda rozhodně není... jeho názory na filmy a hry jsou většinou naprosto mimo...
-
-
Fuka rozhodne legenda je, a to jestli jeho nazory jsou pitome nebo ne na tom nic zmenit nemuze. A to ho taky moc nemusim.
kdyz ses jako malej harant koukal na Hvezdny valky a zral to, tak celej ten dabing prekladal Fuka..a.ted tady pises tyhle srajdy.. -
-
Fuka je legenda i pro mě. Jasně, s jeho názory často nesouhlasím, ale hrám se věnoval, psal o nich a tvořil je v době, kdy já jsem ještě hrál Donkey Konga na Game & Watch a četl Dikobraz. Takže pro mě víceméně zakladatel české herně-žurnalistické scény. A vždycky měl smysl pro humor.
-
Ok, plechovko :)
-
jistě, chovat se jak puberťák a přitom mat pomalu senilitu... to už za chvíli bude třeba prostenal, kapky do očí a pak už to jde z kopce... a né, tvé vyjadřování v ostatních diskuzích o konzolových hrách už nezakecáš flaško...
-
To je prave na tom to nejlepsi, chovat se jako pubertak a uz jim davno nebyt. znas to ne, duchodci v pritomnosti deti vzdycky omladnou. Ne kazdej dospelej je suchar co rozhazuje jen moudra. A konzole? mam doma ctyri, rika se tomu byt multiplatformni, jako na vsechno..chlapi, zensky, psi, kocky..(ta zviratofilie (slovo zoo je zakazany..lol) je jen pro tvuj pubertalni mozecek aby ses mel ceho chytit:)
-
a mimochodem, jestli ti připadá dospělé tvé trollení v jiných diskuzích a je ti skutečně 50 let, tak je mi tě líto, ty už z toho totiž nevyrosteš... hlavně tvé kecy kolem her na konzole, opravdu komentáře hodné 50 letého... *7* *7* *7*
-
Fuka je tak trochu něco jako Vávra jen starší ale hodně lidí s ním nesouhlasí.Ovšem u mladších lidí se to chápat celkem i dá ne?
-
naštěstí Fuku neberu jako někoho co něco dokázal a titulkům od něj, stejně jako jeho názorům se většinou vyhýbám... "dědulo"...
-
to mas fuk, on delal i ty titulky ke SW :) hele jestli te iritujou lidi co neco dokazali, protoze jsi nedokazal nic, krome psani na forech, zkus s tim neco delat, treba za 30 let nejaky hova*a nekde na foru budou psat ..GGG to je legenda..ale srackovanim na lidi co neco dokazali toho urcite nedosahnes..
-
ale pls "dědulo" já na SW s dabingem nikdy nekoukal, jen vím, že neumí dělat titulky, protože je dělal pro film deadpool a byla to hrůza...
-
-
ale jeho hry jsou legendy - Podraz, Indiana Jones, Tetris 2. Ty naprogramoval ještě jako student střední průmyslové školy.
-
-
Ne, Fuka psal recenzi do Score: http://www.oldgames.sk/mag/score-3/page/21/
-
-
davani odkazu na recenze nic nerekne, to chce tu dobu zazit, kdyz vysel Doom, ale podle toho co tady ctu, moc nas nebude:)
-
-
Kecáš...Dooma sis na 2MB ram zahrál leda tak ve vlhkym snu.
-
ale pár nás tu bude, starých pamätníkov. to boli časy, keď som si po XY-te prešiel wolfíka a od spolužiaka dovliekol prvého dooma na... ani neviem koľkých disketách. moja staručká 386 (stále ju mám doma poctivo uskladnenú) síce potila cín, meď, bronz, zlato a iné kovy, ale rozchodila to a... bol som jasný. DOOM je proste DOOM. dedo všetkých strieľačiek, jediný a pravý potomok wolfa :D
-
Já to pamatuji. Bylo mi tak osm let. O časopise Score jsme tehdy nevěděli, ale rodiče koupili od souseda PC 386, 40MHz a tuším 2MB RAM a byl tam klasický DOS, Win 3.1 plus M602. Ale bylo tam i něco jiného..... něco co jsme neznali...něco tajemného. Byla tam shareware verze prvního DOOMa. To se nedá popsat... koukali jsme na to jako na zjevení. Máma říkala, pusťte si malování ve Windows, v tom DOOMu se střílejí nějaké gorily (zřejmě myslela hnědého impa vrhajícího ohnivé koule) a je to nějaké divné, ale marně. DOOM nás svedl na zcestí a táhl se s námi x let a dodnes hraji mod Brutal Doom. Mimo jiné, tehdy jsme netušili, že se to dá "sejvovat"!!!! :D:D:D:D
-
-
-
-
-