-
Novy Doom nema zo "starymi casmi" vobec nic spolocne, ale i tak si ho zahram.
-
Jinak každý level (mapa) obsahuje vždy jednu mapu ze starého Dooma I a II nebo jenom její část:) Jinak doporučuji hledat páky:) Ty vždycky otvírají místnost právě s tímto obsahem.
-
Z recenze jsem pochopil, že je hra za chvíli nuda a stereotyp. A dostalo to 8/10. Tak nevim.
-
-
Tak jsi to pochopil? Nebo nevíš?
nějak si z toho příspěvku nejsem jist :-D -
A z diskuse zde jsme pochopili, ze GGG ma rad COD.
-
-
Ach joooo to mne nebaví jak se pořád dospělí lidi hádají o nějaký číslíčko. Není s nimi vůbec žádná zábava...
-
Asi se to v té diskusi tady ztratí. Ale DOOM mě nikdy nebavil. A nikdy jsem nepochopil proč je tak vychvalovaný.. Asi tak jako jiné hry. Ale zase tisíce lidí, tisíce chutí :)
Prostě sem chtěl vyjádřit svůj postoj :) -
Tak kolik eastereggů má autor na triku?:)
-
-
No neviem, ale som udivený , že to ,čo sa iným hrám vyčíta, ako zápor ( nepriniesli nič nové, sústavne to isté dookola) a skončia tak na 6/10 sa tu vyzdvihuje ako klad. Recenzia sa mi zdá viac nadšená, ako objektívna. Keď som čítal na Steame prvé ohlasy, tak až také nadšené neboli. Chápem , že Doom je pojem (sám som prvé dva prešiel) ale dnes by som od pokračovania pre mňa skvelej trojky čakal viac, ako bež-zabi- zober pancier- bež-zabi- zober strelivo a tak dookola. Ale to je čisto môj subjektívny názor , tak ma prosím nekameňujte, ak som siahol niekomu na ikonu.
-
-
Zajímavé to není. Ono totiž ani tak nejde o to jaké hra obsahuje vlastnosti (střílení, příběh, rpg prvky, grafiku) a o to jak moc jsou nové (téměř nidky nejsou). Ale jde o to, jak jsou tyhle věci zpracované, vyvážené a celkově zábavné hrát. A tady může někdy i velice drobná změna znamenat veliký rozdíl v zábavnosti hry.
Takže když vedle sebe postavíš dvě střílečky, které zní na papíře úplěn stejně (stejná herní doba, jen se tam střílí, má to béčkový příběh na kterém nezáleží,...) jedna z nich pořád může být naprosto luxusní 10/10 pecka a druhá 4/10 brak, ne?
Doom patří k těm hrám, které jsou skvěle odladěné a vyvážené. Už dlouho jsem nehrál FPS která by byla takováhle výzva (v kolika hrách ti stačí chvíli nic nedělat a jsi vyléčen?) a přitom byla naprosto férová (každému útoku lze uhnout) s nepřátely, kteří se opravdu umí hbytě pohybovat po celé lokaci (tohle měl zatím tuším jen Rage) A se zbraněmi kdy se každá hodí na něco trochu jiného (během jednoho souboje použiju klidně 4-5zbraní a to ne kvůli tomu že bych vyčerpal munici v té nejlepší). -
Otazka je, co je to dookola. Ved tu hovorime o stvordielnej serii, ktora ma vyse 20 rokov.
-
-
Tak třeba Serius Sam 3 mě bavil hodně, Painkiller pro mě byla destylované herní utrpení. Bude mě bavit toto?
-
-
bude, je to supr střílečka
-
-
To s tou obtižnosti trochu prestrelili ne? Hraju na ultimat violence a treba ta letajici koule vydrží víc jak šest raket z raketometu, podobne takovej tlustej demon taky šest raket a to ho ješte musím jít osobne dodelat. Plasmova puška nebo heavy assault gun škoda reči, tam mužu vyprazdnit celej zásobník abych neco zabil.
-
-
jo, a mam nahrano už 10 hodin a ješte jsem nenarazil na bosse, proč tam nedali bosse?
-