Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mám doma herní PC, mám doma i PS3 a WII. Wii netřeba rozebírat to mám jen když dojde návštěva a tak. Na PS3 i PC si občas zahraju. Oboje má svoje výhody i svoje nevýhody. Vzhledem k tomu, že mám PC i PS3 každé v jiném pokoji tak na PS3 hraji když chci mít pohodlí vzhledem ktomu, že v obýváku mam velkou TV a pohodlný gauč :). No a na PC hraji většinou když se manželka dívá s dcerou v obýváku na Ordinaci :D...Takže je mi úplně u pr...e kdo kterou platformu pomlouvá, ale každá ma svoje plus a každá svoje mínus. No a teď me můžete za můj názor odsoudit k smrti ;)
  • Musim rict, ze mam seasonic 550W, mam ho cca 2 roky a kupoval jsem ho tehdy za 1400 a nemam jediny problem. Pravda, nemam nejvykonejsi grafiku na trhu (460 GTX) ale i tak, naprosto bez problemu i s temi 4 disky co mam a a quad corem jsem nezaznamenal nejmensi problem. Osobne jsem s timto pomerem cena/vykon hodne spokojeny.
  • Tak to že dali do sestavy za 50 tis. AMD FX-8150 je fakt epic fail.*11* Každej kdo tomu rozumí ví že to je na úrovni Intel Core i3 2100 a to je ještě lepší i3. Takovouhle botu sem teda nečekal *7*
  • Bude hur. Dalsi umela krize na ceste + dalsi zvysovani dph na 20% je pomalu jistota...
  • Stoji hodne no. AMD nasadilo docela cenovy masakr - coz je udajne diky drazsimu procesu vyroby.. a jestli se na trhu neobjevi neco od Nvidie, tak ty ceny asi moc dolu nepadnou :( Coz je zatim v nedohlednu a ja uz chci zoufale vymenit svoji HD4870 za neco lepsiho :D
  • Nevýte někdo kdy mají vyjít ty nový grafický karty AMD RADEON 7xxx série?
  • kotty
    550W je az az, na to jsem nenarazel, ale tam jde spíše o kvalitu/efektivitu. Ta zrovna moc ve prospech tohodle Fortronu nemluvi. Prakticky bezkonkurecni zdroje v pomeru cena/kvalita (efektivita) je Seasonic (napr. 520W Bronze). Jinymi slovy setrit na zdroji je ta nejvetsi chyba, zvlast pak u takovehle sestavy ;)
    Box chladic viz. vyse. A skrin neni pouze vec vkusu. Levna skrin ma zpravidla dost tenke plechy, takze skrin ma pak tendenci vibrovat, plechy se ruzne krouti a bocnice napr. nejdou poradne zasunout zpet apod. Pak ma kvalitni skrin vliv predevsim na teploty (jak je resen odvod tepla atd.). A v neposledni rade taky na vybavu (otvory pro kabelaz, vymenitelne kose na disky apod.)
  • *AMD :p
  • Asi takhle v listopadu jsem si chtěl koupit v CZC sestavu ale jako blbec čekám jestli padne cena :) Postupně jsem si zapisoval ceny. Viz screen
    http://img43.imageshack.us/img43/7135/46399169.png
  • kotty
    Neni marnej jako nouzovka :) A pro taktovani neni vhodnej vubec (hadam, ze ten procik mel byt s otevrenym nasobicem).
  • Zdroj je úplne v pohode. Tá zostava v záťaži nezožerie viac ako 300w. Pri obyčajnom hraní tipujem 250w max. Box chladič je ok, pri hraní ho aj tak zvukové efekty prehlušia. Skrinka je vec vkusu.

Ale zato vidím, že počet hláv, vymetených z rôznych "pc guru a uber oc" fór, vedených majiteľmi eshopov sa stále rozmnožuje.

Je celkom vtipné ako títo "it bohovia" odporúčajú 600w zdroje do zostáv, ktoré v živote nebudú vedieť, čo je to čoby len 300w, niekoľko sto eurové skrinky, ktoré strávia celý svoj život zastrčené v najtemnejšom zákutí pod stolom a kilové chladiče na procesory, ktoré sa nikdy taktovať nebudú.

Totálny joke je už potom keď sa ku tisíc eurovej zostave objaví hláška : "počuj, keď chceš fakt kvalitku, treba to chladiť vodou..." a zázrakom sa objaví admin (zhodou náhod majiteľ eshopu), ktorý promptne nalinkuje celú zostavu (hádajte odkiaľ) a nezabudne je vyšperkovať nejakými prémiovými komponentami ako sú 80gold+ zdroje a podobne (zvyčajne sprevádzané nejakou super autentickou príhodou o tom, ako lacný zdroj úplne bez varovania odpálil celý počítať).
  • Můžeš si ehm odklonit nějaké peníze,popřípadě udělat nějaký tunel.Nebo jestli počkáš do Vánoc tak si založ nějakou firmu na vánoční stromku,se starostou tvýho města se obálkově domluv,stromky nakup za 1000 a prodej jeden za 6000(bohužel jsem to nevymyslel já,už to vymyslel nějaký genius v Liberci nebo kde to bylo)
  • Asharak
    Ramky stačí základní Kingstone 1333 8GB bez chladiče za 800-900,-... to máš na dobrou podložku pod myš :) ale zkus dnes postavit komp do 14k když stojí 500GB HDD 2600,-
    Jinak nechápu co máte proti grafice, je úplně bezva. Jinak by stačila dle mě i i3 pokud chcete ušetřit.
  • rancor1223
    A to si vydedukoval z čeho?
  • CrocoRay
    Taky jim trochu závidím, magorům hnusným *1*
  • ale jistéé

Doporucena sestava na leden je - pockejte mesic na nove ATI
  • CrocoRay
    Obyčejný člověk asi ne, ale kdybych vyhrál ve sportce pár mega, tak bych do toho ze srandy i šel. Na takových počítačích v téhle hodnotě snad tehdy nejspíš vyvíjeli první Crysis, když to měli hráči problém rozchodit na nejvyšší detaily ještě dva roky po vydání *4*
  • Leonidasss
    Existují i hloupější investice.
  • Ono zalezi hodne i na case, moje ma dva 20cm fany, mam i7-920 a tocil jsem ho na 3,8Ghz s napetim 1,29V. V Prime nebo necem takovym to box neuchladi slo to k 86 stupnum, ale pri hrani her nemel vic jak 66 stupnu, takze box neni uplne marnej. Pravda je ze s Noctuou bych mel o 15-20 min a s vodnikem dalsich 15 dolu.
  • A nebo obojí.Magor+Milionář :) Tak to také bývá.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit