Přejít na výpis diskuzí
Doporučené PC sestavy - leden 2012
11.1.2012 | Redakce Games.cz
197 příspěvků
-
rejp rejp co :-D ujelo mi to, muj fail :-)
-
Muzu souhlasit...ted sem si porizoval novyho kompa a muzu rict, ze Corsair GS - 600 je uplne nejvic pohodovej zdroj...minimalne hlucnej (dano taky skrini Xigmatek Asgard s filtrama) splnuje standardy 80+, ma krasny modry podsviceni, coz Xigmateku s pruhlednou bocnici krasne hodi, jedina nevyhoda je teda ze nema odnimatelny kabely, ale to je uz drobnost ;-)
-
O tom, že hraješ na tv s rozlYšením 2560x1800 tu nikto nepochybuje. *2*
-
Musím povedať, že som mal noname 550w, mal som ho cca 4 roky, kupoval som ho vtedy za 1500sk aj so skrinkou a nemal som jediný problém. Dnes pokojne funguje ďalej u otca a nezhorel a nezobral so sebou všetky komponenty... Ide na ňom nejaké c2q a ati 4870 ak sa pamätám.
Osobne som s týmto pomerom cena/výkon veľmi spokojný. -
LOL, dej te mu pres pazoury :D
-
pro někoho hloupá, pro někoho zbytečná, pro mě je to zanedbatelná investice :-)
ale treba zybtecná a hloupá investice je pro mě ten PC za 50 hadru v článku :-D -
Tak to je opravdu dobrá investice... *1*
-
tak to si to vyloženě pos/ral, měl si nakoupit tak 2/3 měsíce zpátky... Teď už bude jen hůř...
-
To zakázané slovo pasuje spíš na tebe... *8*
-
Reaguju sám na sebe, místo takových sraček, kdyby dali přímo výběr komponentů na herní stroj do max. 20k... Ach jo, games.cz se stal dementním webem, takhle dopadne stejně jak bonusweb...
-
že mi BF3 jede konečně i s vyhlazovánim a ne na 40-50 FPS ale na 70 :-) sem na tohle fainovka, a to že letos vim že mi každá hra co vyjde pojede uplně na maximum 60+, kevšemu hraju občasně i na televizi s rozlyšením 2560x1800, a tam už se slabší grafiky potěj tahle ale ani necekne :-)
-
A čo že je to, čo nehovorí v prospech fortronu? Máš aj nejaké informácie alebo len "zaručené info" typu jedna pani povedala? A o akej efektivite to hovoríš? Pekne si vypočítaj, ako dlho by ti musel bežať pc na plný výkon, aby sa ten rozdiel nedzi neznačkovým zdrojom a seasonicom vrátil.
Box chaldič absolútne bez problémov uchladí i5/2500 pričom sa teplota k tjunction nepriblíži ani zďaleka.
Spravidla všetky skrinky okrem mála (antec, ale nie ten nový 280) majú tenké plechy. Dvojnásobne to platí o superdrahých hliníkových skrinkách. A keď si niekto myslí, že kúsok nalepenej peny na bočniciach izoluje hluk a zabráni vibráciám... no mal by si pozrieť na wiki niečo o akustike. Na teploty má vplyv airflow - a dnes aj tie najlacnejšie skrinky umožňujú namontovanie niekoľkých 120 či dokonca 140 mm ventilátorov. 1 intake + 1 outtake je pre dnešné zostavy (bez oc) absolútne dostačujúce, dvojnásobne to platí, ak je vga typu blower.
A ak niekto kupuje budget pc, tak na nejakú výbavu sa môže vykašľať. Otvory pre kabeláž? Káble sa stiahnu pár gumičkami, a zvyšné sa pripevnia na dno skrinky, kde nie je potrebný žiadny airflow. Koše na disky majú dnes aj 50 eurové skrinky a externé vymeniteľné boxy majú len tie najdrahšie. Nie žeby to na niečo bolo, keďže dnes je esata alebo usb3 konektor takmer všade. Inak najväčší vtip čo sa týka výbavy "kvalitných skriniek" sú tie toolless uchytenia čohokoľvek. -
Co za neskutečný ovado ty komponenty vybíralo? Tohle je návod leda tak pro debili...
PS: Zakázané slovo : "Ho va do" - kde to sme? Levičáckej zelenej plátek... -
ja už jí mám v PC, už vyšly první verze
-
Hmm bezva a k čemu ti to je? *13*
-
No udělal sem si radost a koupil si AMD HD 7970, a sem spokojenej, cena je zatim ještě docela přehnaná, je to v CR natahnute o 2-3 tisíce ale pokud se to srovná tak to bude za 10 000 to nejlepší, měnil sem ji za GTX 560 Ti a výkon jednou takový
-
Kupte si na hry raději konzoli... *1* *1*
-
Sice dostanu hromadu mínusů, ale ta ultimátní sestava se hodně podobá té mojí, akorát ty 2TB disky mám čtyři a grafiku jen 5970 :-)
-
A každej kdo umí číst a netrolluje rovnou do diskuze si jistě všiml, že tam je jak sestava s INTEL procesorem (Intel Core i7-2600K), tak sestava s AMD procesorem (AMD FX-8150)... ;-)))
-
Hm, mohl by jsi sem hodit nejaky test, kde i3 2100 je na urovni FX-8150 ? Jenom z cire zvedavosti.