Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Gratuluji k super gráfě, jen se mi zdá trochu ústřel s cenou. Zatím bude muset 6870 - tehdá za 3300 nová - stačit :D Mám na tebe otázku a prosbu - nemáš na zkušení originálku RAGE? Měla by mít (ta 7970) na hw úrovni optimalizace pro tenhle druh zobrazování textur. Tak by mne jen tak ze zvědavosti zajímalo, zda se to doskakování vyskytuje nebo ne, popř. v jaké míře.
  • No nevim ty sestavy mi přijdou uplně trapný hlavně ta za 50 tisíc, když třebas herní notebook ted jsem na jeden koukal stál okolo 40 litrů MSI GT780DX-623CS a má grafárnu s 3gb a ramky 16gb, samozřejmě velkej hadr a 4 jádro. Tak je pak ta velká bedna směšná když nedosahuje výkonu co se nacpe do notebooku, herní stroj za 50 litrů? pořádnej procesor, 24gb ram, 2 tb hadr a hlavně pořádnou grafárnu alespon s 3gb a neřikejte že se nevejdou do 50 litrů. Sakra za 50 litrů jsem si kupoval herní stroj skoro před 15 lety a ted jsou ceny uplně jinde.
  • Sakra stihl si to opravit, než já stihl dopsat příspěvek :D
  • Asi si chtěl napsat 1 TB, protože dávat za 1Gb tolik peněz by byla šílenost *1* Ale taky docela čumim na ceny, já kupoval nedávno Samsung Spinpoint F3 1TB za 1100 a dneska je v alze za 4000 a na czc za 3 litry. Hrozný ceny, docela jsem to chytnul, protože to bylo těsně před zdražováním.
  • ty jsi takový zviřátko, že jsem ti musel dát plus *1* *1* *1*
  • Tak záplavy v Thajsku, hm. A já si říkal, co to na mě šijou za boudu, když WD Black 1 TB stál týden před mojí objednávkou 17 stovek a v den, kdy jsem si šel nechat sestavit počítač 3 a půl litru. To byl docela šok a nakonec jsem šel do levnějšího Seagatu, kterej i tak stál trochu přes 2. Taky mohli ten tejden počkat safra *1*
  • Ceny disků šli hodně nahoru, 500GB Samsung spinpoint F3 stojí dneska přes dva litry, já to kupoval ještě před zdražováním za litra. Rozdíl je v tom, že já měl za 1100,- F3ku 1TB verzi a dneska za dva a víc tisíc seženeš jen 500GB. Takže ceny disků hází ceny sestav celkem slušně nahoru.
  • Hmmm zaujímavé. Tá intelácka herná zostava je v podstate identická s tou, ktorú som kúpil pred rokom, dokonca rovanká skriňa, akorát mám silnejší procesor. A cena veľmi podobná... To celkom čumím.
  • Trol.diskuzni
    Já mám komp s core 2 duo 3,16 Ghz tři a půl roku bez jediné změny (pokud nepočítám auzen zvukárnu) a nepocítil jsem žádnou potřebu nějakého upgradu...

Dokonce jsem na tom rozjel i Skyrim, takže jsem do konce života zajištěn. *5* *14*
  • Nebo zatim pouzit HDD ze stare, pokud je alespon trosku slusnej...
  • pohoda neni kam spechat s koupi noveho stroje na moji core 2 duo zatim bezi terrania perfektne *1* *1*
  • Vitekb
    Myslím, že dokud opět nezlevní harddisky, které na začátku listopadu zdražili až o 100%, tak by bylo lepší vyhnout koupi nové sestavy.
  • Enclaw
    To je zase krmivo pro Trolly a Flamery... Ale k článku, je hrozné číst tak dlouhý článek (to rozdělení na jednotlivé stránky, na PCtuning.cz, má své opodstatnění). Takhle je článek děsně nepřehledný. Copak by nestačila pouhá novinka s odkazem na daný článek? Nechápu jediný důvod, proč jen takhle bohapustě překopírovat článek na jiné stránky... Ale i tak mi to tu trošku zavání reklamou.... *3*
  • heh.. ty ceny jsou hrozny..
    pred rokem jsem kupoval packet od alzy (MSI 870A-G54 a athlon II X4 640) za 3,2k bez dph (bral jsem to bez dph) coz vychazi 1,6k za komponentu, dneska chteji jen za cpu 2,5k a za desku okolo 1,9k .. hmm jsem rad ze jsem tenkrat necekal :-) sice to neni nejlepsi, ale za tu cenu neni co resit :)
  • To mělo bejt pro okicka, žel nevim proč ale hodilo mě to jako samostatný vlákno, asi "forever alone"...
  • Mechwarrior_bw
    áno, pre niekoho kto príliš nemusí riešiť pomer cena/výkon je to opravdu dobrá investícia.
  • Radší ze dál dívej na XXX a nepenetruj dospělé...
  • Vo/le tomu rozumíš asi jako ho/vnu: 1155 (ceny +/- 0,2k)
    skříň vhodná na OC: min 1k
    zdroj 600W kvůli taktování: Corsair 1,5k
    základka na OC: min. 2k
    taktovatelná i5ka: min. 5k
    chladič na CPU kvůi OC min. 0,5k
    dostatečně kvalitní Ram (Corsair a spol) 1866 (1,5V) 8Gb: min 1,5k
    SSD min. 80 Gb: 3,5k
    hadr 1Tb / DVD mechanika: co to sakra, koukám na ceny a hadry podražily o víc jak 75%, co to k čertu... odmítám započítávat !!! / 0,5 k a poslední - grafika 560ti (jsem antiati/amd): min. 5K
    = 20,5K bez pomatených cen HDD (asi povodně v Thajsku) na čemž si zahrajete naprosto vše kvalitně... a v neposlední řadě nakonec i celkem tiše...
  • DD je známý lhář a falzifikátor testů, na toho bych se moc nespoléhal. A autor tohoto článku Hort aka holoway mu jako správná "bič" na jeho plátku snaživě sekunduje. Fuj.
  • rancor1223
    Já ti to neberu *1* Já jen tvrdím že na konzole nemají styl a na hraní na PC není nic geekovského. Já mám problém s tou bandou náctiletejch trollů co se tu v poslední době objevila.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit