Přejít na výpis diskuzí
Doporučené PC sestavy - leden 2012
11.1.2012 | Redakce Games.cz
197 příspěvků
-
na visty si nemužu vůbec stěžovat, nevim co proti nim každej má, když se odladí běží v pohodě a například některý hry co nešli na win 7 rozject jsem na vistách spustit. ted myslim pirátský, různý betaverze atd
-
-
Souhlasim, na win vista 32 bit home jsem jel 2,5 roku a naprosta spokojenost. Zadny problemy s kompatibilitou, korektnim chodem programu a her ani stabilitou jsem nemel (byly to origo.). Naopak po celou dobu drzely jak "skala" a o nejakem postupnem zpomalovani jako tomu bylo co si pamatuji u XP uz po nejakem roce pouzivani nemohla byt rec. Ted mam sedmicky a jsem s nima spokojen uplne stejne.
-
Napis hry, ktere nesly rozjet na win7 a na Vistach jo!! Abych se zasmal *1*
-
Některý lidi za Visty museli zaplatit peníze, a tak byli logicky naštvaný, že dostali bazmek, co není schopnej pořádně fungovat. A co se týče originální her, tak ty mi na Win 7 chodí podstatně lépe než na Vistách.
-
Já to říkám pořád, že jsem snad jediný na této planetě, kdo Xpčka nenáviděl a Visty chválil...
Xpčka mě vždycky neskutečně s*ala a to bez legrace! *16* *16* *16* -
-
Já si na XPčka v životě nemohl stěžovat, kdybych nebyl donucen ke koupi nové grafické karty (stará umřela), tak bych systém do dnes neměnil a mějte mě klidně za vola, s novou jsem chtěl holt vyzkoušet DX10+ "fíčurky", tak jsem přešel na W7 (podotýkám, že teprve letos) a opět naprostá spokojenost, u Vist jsem se neustále trápil s herní nekompatibilitou.
-
-
Tedy loni, W7 mám teprve zhruba rok.
-
-
-
-
dneska kazdej normalni clovek hraje na konzoli za par korun, hry na tom krasne bezej a vzdycky budou a navic to neni nerdske ale ma to styl a navic pocitac za 60 tisic si muze poridit snad jenom zlodej a magor v jedne osobe
-
-
človeče ja ti neviem, poznám x ľudí čo si kúpili PS3 v roku 2006 za nejakých 15 000 a každý rok kúpia od 10 do 15 hier, čo za tých 5 rokov hodí nejakých 13 tis. investovaných iba do konzole - spolu 28 tis. kč iba na hardware PS3 !. Toľko zhruba investuje PC hráč do svojho stroja za rovnaké obdobie pokial upgraduje s rozumom. Samozrejme záleží od toho kedy konzolu kúpy a do kolkých hier investuje ale povedať, že na konzolách sa hraje za pár korun je dosť smiešne *1*
-
ježiš :-D konzole že se vyrovná PC ? tady asi někdo neví co to PC je, kevšemu už za 13-14 Kc máš dneska počítač co prekoná výkonem i další generaci konzolí natož tu současnou co jen brzdí veškerej vývoj, kevšemu diky Wireless si přenesu obraz s PC do TV (Full HD) bezdratově bez spoždění, k tomu bezdratový ovladač, mužu hrát hry jak na konzoli ale ty hry mam mnohem lepší prože to jsou PC verze v mnohem lepším rozlyšení a kvalitě než jsou na Konzole kde jsou osekané :-P
-
Není to nerdské a má to styl *1* Já se snad rozpláču, taková blbost *1* Radši už nic nepiš *1*
Sakra, tak dobře už jsem se nějakou chvíli nezasmál!
A do počítačů nikomu nekecej, nic o nich očividně nevíš... -
-
Mám doma herní PC, mám doma i PS3 a WII. Wii netřeba rozebírat to mám jen když dojde návštěva a tak. Na PS3 i PC si občas zahraju. Oboje má svoje výhody i svoje nevýhody. Vzhledem k tomu, že mám PC i PS3 každé v jiném pokoji tak na PS3 hraji když chci mít pohodlí vzhledem ktomu, že v obýváku mam velkou TV a pohodlný gauč :). No a na PC hraji většinou když se manželka dívá s dcerou v obýváku na Ordinaci :D...Takže je mi úplně u pr...e kdo kterou platformu pomlouvá, ale každá ma svoje plus a každá svoje mínus. No a teď me můžete za můj názor odsoudit k smrti ;)
-
-
Taky jsem si koupil k vanocum PS3ku, i kdyz sem do ted hral jen na PC(hlavne kvuli Demons souls a Dark souls).A nelituju.Hraju ted vetsinou(Demons souls) v pohodli na PS3 a plazme a kdyz manzelka chce sledovat TV ,tak du neco zahrat na PC.Mam stare C2D nataktovane na 3.4Ghz a 460GTX taktlou na takty 560ky a v rozliseni 1680*1050 zatim jedou vsechny hry na plno.
-
Já ti to neberu *1* Já jen tvrdím že na konzole nemají styl a na hraní na PC není nic geekovského. Já mám problém s tou bandou náctiletejch trollů co se tu v poslední době objevila.
-
-
Ty evidentně taky ne.
-
-
A to si vydedukoval z čeho?
-
-
-
-
muj Athlon 64X2 6000+ s deskou Asus z roku 2007 mi s přikoupením pamětí na 4GB a novou grafikou GTX460 1GB za krásných 3800 před rokem a pul, krásně utáhl i battlefield 3, Skyrim, Crysis 2 atd vše na vysoké 8x AF a 2x AA v 1920x1080.... takže by mě zajímalo co to tady je napsáno za kravinu, že základ počítače 20K-22K ???
-
-
Screenshoty? Tomuhle snad nevěříte ani vy sám.
-
-
Neboj neverime *1* *1*
-
-
BF3 1920x1080 2x AA? Kolik fps? SP nebo MP? Abych nerozjizdel flame, i7-920@4,0 (i kdyz v SP na proc moc nezalezi) GTX295 a fps jsem mel v 1920x1200 bez AA cca 50-60 v SP, v MP by bylo jeste min. Takze se mi nezda ze by stary athlon zvladl BF3 na full v HD na stejny fps (grafiky jsou cca stejne silny, 460 bude o neco slabsi)
-